Έρρικα Ρούσσου

Editor

Γράφω. Μαθαίνω. Ξεχνάω. Και τούμπαλιν. Μου αρέσουν οι ιστορίες (γι αυτό άλλωστε είμαι στο Oneman) όχι τα παραμύθια. Οι οπαδοί και όχι οι φανατικοί. Θεωρώ περίεργους εκείνους που μιλάνε για τον εαυτό τους σε τρίτο ενικό και αγαπημένους όσους δεν χρησιμοποιούν ατάκες σοφών για να βρουν το δίκιο τους.

 

Μα καλά, γίνεται ριάλιτι χωρίς Μικρούτσικο;

Δύο μήνες τώρα ψάχνουμε να βρούμε τι μας λείπει από το Survivor. Μετά και από το επεισόδιο του ατυχήματος των Μαχητών, καταλάβαμε.

Πάνω στις βρεγμένες από τις τροπικές καταιγίδες σκηνές, σφήνα στις 1.000.000 συνταγές με καρύδα του Κώστα από τους Διάσημους, σιωπηλός παρατηρητής του μίσους της Ελισάβετ και του Τσανγκ από τους Μαχητές. Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Survivor, το φάντασμα του Αντρέα Μικρούτσικου.

Διαβάστε περισσότερα

Οι παγκόσμιες ημέρες είναι η απόδειξη ότι ξεχνάμε πολύ εύκολα

Μερικές σκέψεις για όλους αυτούς και όλα αυτά που θυμόμαστε μόνο μία φορά το χρόνο. Και αν.

Δευτερόλεπτα πριν το τιμώμενο πρόσωπο, ζώο, φυτό, πράγμα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του, το όλο σκηνικό ξεκινά μία ταχύτατη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του. Βουρλίζεται για λίγο στο χρόνο και προσγειώνεται στην αμέσως προηγούμενη ημέρα. Το χθες. 

Διαβάστε περισσότερα

Και ποιος δεν είναι ανώμαλος, τελικά;

Η ειλικρινής απορία που δημιουργήθηκε σε έναν καναπέ και η θερμή παράκληση να σταματήσουμε να βλέπουμε τις επιλογές των άλλων ως καμπούρες. Μιας και δεν το έχουμε σκάσει από παραμύθι του Ουγκώ.

Τα ερεθίσματα είναι κάτι σαν τις σοκολάτες που μας έλεγαν οι γονείς μας να μην παίρνουμε από αγνώστους: Είναι το πιο αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους, σταμάτα να έχεις ύφος!

Ένα κείμενο αφιερωμένο σε όλους αυτούς που έκαναν τον δηθενισμό ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά καθόλου προσφιλή κινήματα του 21ου αιώνα.

Με το μολύβι στο στόμα να σκιτσάρει στα ούλα από τη βαρεμάρα και μία έκρηξη σκέψεων να θέλει σώνει και ντε να κάνει το κεφάλι μου Χιροσίμα, προσπαθώ την τελευταία εβδομάδα να απαντήσω στο προυστικό ερώτημα 'ποια εικόνα έχετε για την απόλυτη ευτυχία'.

Διαβάστε περισσότερα

Υπερανάλυση στοπ!

Μερικές σκέψεις για όλο αυτόν τον καταιγισμό σκέψεων και προβληματισμών που ενίοτε όλοι έχουμε αλλά που ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν μας. ΠΟΤΕ.

39 και κάτι χιλιάδες πόδια πάνω από την ατελείωτη έρημο της Σαουδικής Αραβίας, η μικρή οθόνη που όλα τα κάδρα του κόσμου θα ζήλευαν την ευθυγράμμιση της στο πάνω μέρος του μπροστινού καθίσματος, σταμάτησε να παίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιά, νοσταλγήστε εσείς τα κλαμπ, εγώ θα επιμείνω στο: 'Μικρά μαγαζιά μόνο'!

Πώς πάει αυτή η ατάκα με τα ακριβά αρώματα και τα μικρά μπουκαλάκια; Ε, απλά εδώ μιλάμε για αλκοόλ. Φθηνότερο.

Αν κάτι μου έχει στοιχίσει από τις δεκαετίες που πέρασαν πριν να συμπληρώσω τα 18, είναι ότι για κλαμπ όπως το Umatic δεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα από τις ιστορίες για αγρίους και αστικούς μύθους.

Διαβάστε περισσότερα

32 προτάσεις για την Αντίπαρο (update 2016)

Μία δημοσιογράφος εξηγεί γιατί αυτό το μικρό νησί απέναντι από την Πάρο αξίζει μία επίσκεψή σου.

Οι φορές που μέσα στο καταχείμωνο έχουμε ονειρευτεί εκείνη την τελευταία βουτιά στην υπέροχη παραλία του τάδε νησιού ή το υπέροχο αντίστοιχο πιάτο στο ταβερνάκι του δείνα, είναι εκείνες που ουσιαστικά κρατούν ένα νησί ζωντανό στη μνήμη μας.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.