Έρρικα Ρούσσου

Editor

Γράφω. Μαθαίνω. Ξεχνάω. Και τούμπαλιν. Μου αρέσουν οι ιστορίες (γι αυτό άλλωστε είμαι στο Oneman) όχι τα παραμύθια. Οι οπαδοί και όχι οι φανατικοί. Θεωρώ περίεργους εκείνους που μιλάνε για τον εαυτό τους σε τρίτο ενικό και αγαπημένους όσους δεν χρησιμοποιούν ατάκες σοφών για να βρουν το δίκιο τους.

 

Υπερανάλυση στοπ!

Μερικές σκέψεις για όλο αυτόν τον καταιγισμό σκέψεων και προβληματισμών που ενίοτε όλοι έχουμε αλλά που ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν μας. ΠΟΤΕ.

39 και κάτι χιλιάδες πόδια πάνω από την ατελείωτη έρημο της Σαουδικής Αραβίας, η μικρή οθόνη που όλα τα κάδρα του κόσμου θα ζήλευαν την ευθυγράμμιση της στο πάνω μέρος του μπροστινού καθίσματος, σταμάτησε να παίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιά, νοσταλγήστε εσείς τα κλαμπ, εγώ θα επιμείνω στο: 'Μικρά μαγαζιά μόνο'!

Πώς πάει αυτή η ατάκα με τα ακριβά αρώματα και τα μικρά μπουκαλάκια; Ε, απλά εδώ μιλάμε για αλκοόλ. Φθηνότερο.

Αν κάτι μου έχει στοιχίσει από τις δεκαετίες που πέρασαν πριν να συμπληρώσω τα 18, είναι ότι για κλαμπ όπως το Umatic δεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα από τις ιστορίες για αγρίους και αστικούς μύθους.

Διαβάστε περισσότερα

32 προτάσεις για την Αντίπαρο (update 2016)

Μία δημοσιογράφος εξηγεί γιατί αυτό το μικρό νησί απέναντι από την Πάρο αξίζει μία επίσκεψή σου.

Οι φορές που μέσα στο καταχείμωνο έχουμε ονειρευτεί εκείνη την τελευταία βουτιά στην υπέροχη παραλία του τάδε νησιού ή το υπέροχο αντίστοιχο πιάτο στο ταβερνάκι του δείνα, είναι εκείνες που ουσιαστικά κρατούν ένα νησί ζωντανό στη μνήμη μας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο κόσμος δε θα αλλάξει μετά το ποστ του Γεννατά

Η Έρρικα Ρούσσου γράφει για την επίθεση του ηθοποιού ενάντια στην Ορέστεια και 'τα κοπρόσκυλα' του Χουβαρδά και προτείνει μία μέρα, να μαζευτούμε όλοι εμείς οι αλάνθαστοι, να ζητήσουμε συγνώμη.

24 προτάσεις για τα Κουφονήσια (2016 update)

Ή αλλιώς μερικοί ακόμη λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνεις μόνιμα στον επίγειο παράδεισο των μικρών Κυκλάδων.

Μετά από τόσα κοινά θέματα και αναφορές σε κείμενα, πρέπει να έχεις καταλάβει ότι με τα Κουφονήσια, αδυνατώ να είμαι αντικειμενική. Αν με ρωτάς, έχω όλα τα δίκια με το μέρος μου να μην το κάνω.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ πόσον 'Αγάπη Μόνο' θα μοιραστείς ακόμα;

Μία ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση του κατά κόσμον, Τάσου Ποτσέπη, ένας ακόμη λόγος να απαντήσουμε υπεύθυνα ποιο κοινό θέλουμε και αντέχουμε να είμαστε.

Αναζητείται: Αυτό που 'πουλάει'. Τιμές ικανοποιητικές.

Διαβάστε περισσότερα

Και αν κλείναμε τον ρατσισμό σε μια σκηνή;

Μερικές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά δεν αρκούν για να δοθεί μία λύση στο προσφυγικό, φτάνουν όμως για να κλείσουμε όλοι τα μάτια και να κάνουμε στον εαυτό μας την παραπάνω ερώτηση.

Πιτσιρίκια που τρέχουν πίσω από μια μπάλα και μεγάλοι που τα παίρνουν στο κατόπι. Προσωρινή εικόνα που προσεύχεται σε όποιον Θεό μπορεί να μην ξεμείνει μόνιμη με μια επιγραφή όπως: 'Τα παιδιά του Πειραιά'.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.