PUBLI

Δεν έχεις μεγαλύτερη cougar απ’ την Courteney Cox

Τι έχει ήδη προλάβει να κάνει ήδη αυτό το καλοκαίρι η Courteney; Να κλείσει τα 50, να αρραβωνιαστεί τον Johnny McDaid των Snow Patrol και να μπει στο Hall of Femme μας.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από το τέλος του ‘Friends’ και ακόμα να σταματήσουμε να βλέπουμε τη Μόνικα στο πρόσωπο και τις γκριμάτσες της Courteney Cox.

Δεν μας πειράζει, δεν νομίζουμε να πείραζε και την ίδια, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε (ελπίζω) πόσο όχι τελείως σωστό είναι να ταυτίζουμε την Cox με έναν τηλεοπτικό ρόλο.

Σύμφωνοι, τα ‘Φιλαράκια’ είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε -πόσω μάλλον να περιορίσουμε- στη συνείδησή μας, αλλά η Cox έχει μια περήφανη πορεία μέχρι να στήσει το μνημείο της ως η πιο γνωστή και πετυχημένη cougar, την οποία δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν βλέπεις.

cox 

Κι αν δεν είχες καταλάβει καλά κάτι, το ABC έστησε μια ολόκληρη σειρά γύρω απ’ την Courteney, την ονόμασε Cougar Town, ήταν ΟΛΟΙ χαρούμενοι με αυτό και τον ερχόμενο Ιανουάριο, μπαίνουμε αισίως στην έκτη σεζόν της σειράς.

 

Για την ιστορία, η παρθενική της ‘μεγάλη’ εμφάνιση ήταν στο κλιπ του ‘αφεντικού’ Bruce Springsteen για το ‘Dancing in the Dark’.

(fast forward στο 2.30)

Στα 22 της, η Cox με κοντό, πιο 80s δεν πάει, μαλλί χασκογελά κάτω από την σκηνή του St. Paul Civic Center και από το 2.30 και μετά ο Springsteen την ανεβάζει στη σκηνή και το ‘dancing in the dark’ γίνεται για κάνα λεπτό ‘dancing on stage’.

Πριν από αυτό, είχε προηγηθεί μια εφηβεία-εφιάλτης για τη μητέρα της και μια γενναία απόφαση, ήτοι να παρατήσει από το πρώτο έτος την Αρχιτεκτονική και να υπογράψει στο θρυλικό πρακτορείο μοντέλων Ford.

Λίγα εξώφυλλα σε διάφορες Σούπερ Κατερίνες της Αμερικής, όχι πολλά πράγματα γενικά, αλλαγή πλώρης και ας τσιγκλίσουμε λίγο και το υποκριτικό μας ταλέντο.

Δέκα χρόνια μετά, η Cox θα ξεκινούσε απ’ το πρώτο επεισόδιο του ‘Friends’ ως το πιο γνωστό όνομα της σειράς, με ένα ‘Ace Ventura’ και ένα επεισόδιο ‘Seinfeld’ στο βιογραφικό της. Λίγο μετά θα έρχονταν και οι κινηματογραφικές δάφνες ως ρεπόρτερ Gale Weathers στα ‘Scream’ και η Cox θα έφτανε στα 50 με τρεις τεράστιες επαγγελματικές αναφορές. ‘Φιλαράκια’, ‘Scream’, ‘Cougar Town’.

(και σέξι και αστεία, beat that!)

Ας μιλήσουμε τώρα για τη γυναίκα Cox. Η μοναδική σοβαρή σχέση της με μεγαλύτερο ήταν αυτή με τον Michael Keaton, αλλά με έναν μαγικό και ίσως κάπως προβλέψιμο τρόπο, στα 30κάτι της η Cox κατάλαβε ότι ο στόχος κάθε γυναίκας στα 30κάτι είναι να κοιτάει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω όσον αφορά την ηλικία του συντρόφου.

 

Λες και αυτό είναι το ελιξήριο για την παντοτινή νεότητα και ομορφιά. Η Cox δεν μοιάζει καθόλου πανικόβλητη στα 50(!) της πια, αλλά δες και ποιοι ήταν οι σύντροφοι της τα τελευταία 15 χρόνια:

Από τη μία, ο πρώην σύζυγος David Arquette, στον οποίο έριχνε 7 γεμάτα χρόνια και με τον οποίο έχει και το μοναδικό της παιδί, την Coco που φυσικά έχει βαφτίσει η κολλητή της, Jennifer Aniston.

Από την άλλη, ο πάνφρεσκος αρραβωνιαστικός της, Johnny McDaid των Snow Patrol, στον οποίο ρίχνει δώδεκα χρόνια γιατί έτσι λειτουργεί το σωστό cougar.

Όσο μεγαλώνει αυτό, μικραίνουν οι ηλικίες των συντρόφων. Λες και έχει βάλει σκοπό η Cox να φτάνει η σούμα των ηλικιών της ίδιας και των συντρόφων της μέχρι ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Να μην μπορούν να είναι πάνω από 90 χρονών και οι δύο μαζί.

Συγγνώμη για τη μικρή παράνοια.

 

Η Courteney Cox θα μπορούσε να μπει σε οποιοδήποτε Hall of Femme τα τελευταία 20 χρόνια. Ένα σωρό αντρικά περιοδικά την έχουν βάλει κατά καιρούς σε top-10s με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, δεν είναι κάνα νέο ότι είναι σέξι ή ότι κάναμε πονηρές σκέψεις μαζί της όταν τη βλέπαμε δίπλα στον Chandler. (Καλά για την Aniston κάναμε).

Είναι αστεία, είναι τελείως cool με τις επιλογές της, μας κάνει να νιώθουμε εξίσου cool μ’ αυτές και να σου πω και κάτι; Στα 30κάτι είμαστε. Αποκλείεται να την αφήναμε ασυγκίνητη.

Πόσο τέλειο είναι να έχεις μια (απειροελάχιστη έστω) ελπίδα με μια ‘κάτοικο’ του Hall of Femme;