WOMEN

Η Carmen Electra κοκκινίζει από την ντροπή της

Μούσα του Prince, σύζυγος του Dennis Rodman και τρίτη πιο πολυφωτογραφημένη Playmate. Άλλος, όμως, είναι ο λόγος που την βάζουμε στο Hall of Femme μας.

Την εποχή που, στα 25 της, έκανε σεξ με τον Rodman σε τζετ και λιμουζίνες (σ.σ. μπροστά στον οδηγό και τον ατζέντη του), η Carmen προσπαθούσε απλά να μουδιάσει την θλίψη της. Έχοντας χάσει σε διάστημα δυο εβδομάδων την μητέρα και την αδελφή της. Και αυτό, είναι ένα μόνο από τα πράγματα που ποτέ δεν θα φανταζόσουν για εκείνη.

 

‘Το μόνο που θέλω είναι να ξυπνήσω από αυτό τον εφιάλτη. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω είναι να παντρευτώ τον Dennis’. Αυτό είπε η Tara Leigh Patrick (σ.σ. το Carmen Electra είναι απλά το παρατσούκλι που βρήκε για εκείνη ο πρώτος γκομενός της, ο Prince) στον εαυτό της καθώς βρισκόταν στο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της Indianapolis.

Carmen Electra 

Λίγο πριν είχε πει στην μητέρα της, που έπασχε εδώ και χρόνια από όγκο στον εγκέφαλο, ότι ‘καταλαβαίνει γιατί δεν παίρνει τα χάπια της’, είναι ‘ΟΚ να πεθάνει’ και ότι ‘δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια για εκείνη’.

Για την ακρίβεια ότι είναι ΟΚ να πάει να συναντήσει την μεγαλύτερη κόρη της, που μόλις είχε πεθάνει -στα 40 της- από καρδιακή προσβολή στον ύπνο της. Αφήνοντάς πίσω της δυο μικρά κορίτσια.

 

Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα οι παραγωγοί του American Vampire, της πρώτης της ταινίας, την πίεζαν να επιστρέψει μετά τις δυο εβδομάδες άδεια που της είχαν δώσει.

Και ο Dennis Rodman την παρακαλούσε να γίνει γυναίκα του. Άσχετα αν ο γάμος τους κράτησε μια αναπνοή και μισή.

 

 

Αυτή είναι η πιο θλιβερή περίοδος στην ζωή της σεμνής και ντροπαλής χορεύτριας από το Ohio (κατά 1/4 Τσερόκι) που βρέθηκε στα 18 της -εξαιτίας της συγκλονιστικής ομορφιάς της- από το να χορεύει σε λούνα παρκ στο Cincinatti στην αγκαλιά του Prince.

 

Ο όποιος, μάλιστα, ήταν τόσο καψουρεμένος μαζί της που κάθισε και της έγραψε προσωπικό δίσκο. Παρόλο που ήξερε το πόσο ατάλαντη τραγουδίστρια ήταν. 

 

Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μάθεις οτιδήποτε αληθινό για εκείνη. Χρειάζεται –όσο παράδοξο και αν ακούγεται- να ψάξεις πολύ για να συνειδητοποιήσεις πόσο άβολα ένοιωθε η Carmen όταν απαντούσε στις ερωτήσεις του Howard Stern για το πώς έχει ξυρίσει το αιδοίο της ή όταν καθόταν στο Symbian (σ.σ. την σέλα που δονείται, προκαλώντας οργασμό).

 

Είναι απαραίτητο να σταματήσεις να την κοιτάς ως σκεύος ηδονής για να παρατηρήσεις πως, σε όλες τις συνεντεύξεις της, ποτέ δεν λέει ψέματα.

Ένα κατάλοιπο της εφηβείας της ως καλό καθολικό κορίτσι που την κάνει να μην παραδέχεται ότι π.χ έχει κάνει τρίο, σεξ με άλλη γυναίκα ή να καταδεχθεί να πει κακό λόγο για τον Rodman.

Άσχετα αν εκείνος -που συνεχίζει να την παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ για καληνύχτα- βγαίνει και διαφημίζει πως ‘Η Carmen είναι η πιο kinky γυναίκα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις το σώμα της στις φωτογραφίες και άλλο στην πραγματικότητα. Έχω πάει με 2.000 γυναίκες, αλλά εκείνη είναι στο top 3’

 

Η ουσία είναι ότι η Carmen είναι ένα καλό κορίτσι που χρειάστηκε να πουλήσει το μόνο ταλέντο που διαθέτει σε αυτή την ζωή, το σώμα της.

 

Αυτό που την έκανε την τρίτη πιο πολυφωτογραφημένη Playmate όλων των εποχών (μετά την Pamela Anderson και την Ann Nicole Smith).

Της χάρισε μια θέση στο Baywatch.

Την έχρισε παρουσιάστρια σε διάφορα show του MTV.

Ενώ επίσης της επέτρεψε να χτίσει μια κινηματογραφική καριέρα παίζοντας βασικά σε παρωδίες άλλων ταινιών.

 

 

Ξεκινώντας με την διάσημη σκηνή από το Scary Movie όπου τρέχει στο γρασίδι φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

 

Και συνεχίζοντας με το λεσβιακό φιλί της στο Starsky & Hutch που της χάρισε και το μοναδικό βραβείο της ζωής της, αυτό από το MTV.

 

 

Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, η Carmen είναι ταλαντούχα ως χορεύτρια. Όπως απέδειξε ως front woman των Pussycat Dolls.

Καθώς επίσης και από τα striptease aerobics βιντεοκλίπ της στα οποία οφείλει την λιγοστή οικονομική άνεση που διαθέτει.

 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Electra ποτέ δεν κατάφερε να βρει αυτό που πάντοτε ήθελε, μια οικογένεια.

Αυτήν που προσπάθησε να φτιάξει τόσο με τον Dave Navarro των Jane’s Addiction (με τον οποίο έμεινε παντρεμένη για τρία χρόνια) και τον Rob Patterson των nu metal Otep (που τον διαδέχθηκε μέχρι και το 2012 όταν και χώρισαν).

Αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, η Carmen ήταν πάντοτε προκλητική λόγω των σωματικών της προσόντων. Και όχι εξαιτίας της συμπεριφοράς της, όπως οι –εξίσου διάσημες στα 90ς- Pamela Anderson και Jenny Mcarthy.

Απλά αυτά τα προσόντα ήταν τόσο φαντασμαγορικά που κανείς ποτέ δεν έκανε τον κόπο να δει τι σόι άτομο κρύβεται από πίσω.

 

Αυτό που, στο τέλος της ημέρας, μετατρέπει την Carmen σε χαλφεϊμίτισσα είναι ο ανάλαφρος τρόπος που αντιμετωπίζει την ζωή. Ο οποίος από μόνος του αποτελεί ταλέντο και όχι απαραίτητα ένδειξη χαμηλού IQ.

 

Πλέον χαρακτηριστική -και βουτηγμένη στην αυτογνωσία- ατάκα της το ‘Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν, κοιτάζοντάς με, ότι παίρνω την σεξουαλικότητά μου πολύ σοβαρά. Αλλά δεν το κάνω. Μου αρέσει να είμαι σέξι. Έχει πλάκα και έχω καταφέρει να χτίσω μια μικρή καριέρα από αυτό’.