WOMEN

Η Cheryl Cole δε φοβάται το σόλο

Όσο πιο μόνη απομένει, τόσο πιο σέξι γίνεται. Δικό σας.

Η Cheryl Cole γεννήθηκε Cheryl Tweedy, το οποίο είναι πιο γλυκό και πιο χαριτωμένο όνομα, αλλά εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς. Το Cheryl Cole είναι όντως πιο ταιριαστό, γιατί η Cheryl δεν είναι ούτε γλυκιά, ούτε χαριτωμένο, είναι σέξι σαν κόλαση – ακριβώς επειδή είναι και καυτή και γλυκιά μαζί.

Έγινε Cole όταν παντρεύτηκε τον τρισμέγιστο fail άντρα Ashley Cole, ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, αλλά τον χώρισε όταν αυτός την απάτησε κατ’εξακολούθηση με κάτι εντελώς τελευταίες αγγλίδες που δε βλέπονται. Καθόλου περίεργο που για μια ολόκληρη σεζόν ο Cole έτρωγε επίμονες γιούχες σε όποιο γήπεδο της Αγγλίας πάταγε. (Εδώ τον γιούχαρα εγώ που υποστηρίζω Τσέλσι κιόλας.)

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι παντρεμένος με την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου (δες τα μάτια! τα λακάκια! τα χείλη! αυτό το αδιανόητα προκλητικό τατουάζ μες στα μούτρα σου!) και πας και τσιλιμπουρδίζεις με βήτα chavs. Η φράση “ποιος άντρας θα απατούσε αυτή τη γυναίκα;!” δεν πρέπει να έχει αναπαραχθεί περισσότερο στον πλανήτη από ό,τι τους πρώτους μήνες του 2008, όταν πρωτοξέσπασε το σκάνδαλο.

 

Η Cheryl όμως δεν πάει σόλο μόνο στα ερωτικά της (παρά τις διάσπαρτες φήμες που θέλουν περίπου τους μισούς παραγωγούς στο Λος Άντζελες να την έχουν ερωτευτεί κατά καιρούς), αλλά και στην καριέρα της. Ξεκίνησε ως μέλος των Girls Aloud, το διάσημο αγγλικό ποπ γκρουπ (καθόλου φωτογενές ως γνωστόν) όταν άφησε σύξυλα τα μέλη της επιτροπής του reality show που είχε στόχο τη δημιουργία ενός ποπ γκρουπ. Θα σε αφήσω να απολαύσεις ένα (ωραιότατο, by the way) κομμάτι τους.

 

Εντάξει, μαζί μας ακόμα; Να αφήσουμε δυο λεπτά να ηρεμήσεις;

Λοιπόν, όσο κι αν οι ανωτέρω νεαρές προφανώς δε θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο look τους, η Cheryl πάντα ξεχώριζε. Δεν είναι τυχαίο που την έχουν για μόστρα στο ομαδικό νουμεράκι.) Παρότι δεν ήταν ποτέ η πιο φωνητικά προικισμένη του γκρουπ, είναι αυτή που κάνει την μεγαλύτερη σόλο καριέρα αυτή τη στιγμή, για λόγους, εντάξει, εμφανείς.

Πριν μερικά χρόνια ας πούμε ο will.i.am των Black Eyed Peas είχε τρελαθεί ο άνθρωπος να την βοηθήσει να ξεκινήσει καριέρα στην Αμερική (όπου οι Girls Aloud ήταν και παραμένουν άγνωστες), την έβαλε να κάνουν ντουέτο, την έβαλε να χορεύει στο βίντεο, αργότερα έκανε παραγωγή σε κομμάτια του πρώτου άλμπουμ της, είχε τρελαθεί σας λέμε ο άνθρωπος.

 

Και δεν ήταν ο μόνος. Έχουν υπάρξει φήμες για παραγωγούς (Alex da Kid), για χορευτές (o Derek Hough του “Dancing with the Stars”), τραγουδιστές (Taio Cruz), ο Justin Bieber είχε πει σε κάποια φάση ότι η Cheryl είναι η απόλυτη φαντασίωσή του (και πριν λίγους μήνες η Selena Gomez είχε πει ότι “έχει ερωτευτεί εντελώς τη Cheryl”, κάτι που αναμφίβολα θα δίνει στο νεαρό ζεύγος ένα ωραίο θέμα συζήτησης), και φυσικά υπάρχει και η σχέση-ερωτηματικό με τον Simon Cowell ο οποίος λύσσαξε να την φέρει στην Αμερική ως κριτή στο “X Factor”, θέση που της είχε δώσει ήδη εδώ και 3 χρόνια στην Αγγλία.

Γενικά μη τα πολυλογούμε, σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός του Λος Άντζελες έχει φέρει τον κόσμο ανάποδα ώστε να έχει ένα κομμάτι της Cheryl. (Ένας εξ αυτών, ο παραγωγός Patrizio Pigliapoco δηλώνει πράγματα όπως “ερωτεύτηκα τη Cheryl όταν μου έμαθε βρισιές”. Πονάμε.)

Τα κομμάτια που βγάζει σόλο δεν πολυπιάνουν μία μπροστά σε εκείνα που έβγαζαν οι Girls Aloud, αλλά έχουν το καλό ότι το 100% του βίντεο-κλιπ είναι η Cheryl, δε μπορείς να αγνοήσεις τέτοια λεπτομέρεια.

 

Ανάμεσα στον πανικό περί “X Factor” (που ξεκίνησε, μετά τη διώξανε γιατί δεν καταλάβαιναν οι Αμερικάνοι την βαριά προφορά της*) και ολοένα και αυξανόμενης έντασης σπρώξιμο (από το εξώφυλλο στο Q παρακαλώ (!) μέχρι το ασταμάτητο αβαντάρισμα που της δίνει η ‘σκηνή’), το σίγουρο είναι πως τα πράγματα ακόμα δεν έχουν φτάσει το αποκορύφωμα για την πανέμορφη τραγουδίστρια, γέννημα-θρέμμα του Νιούκαστλ.

(*Η προφορά της, να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, είναι από τα πιο καυτά πράγματα που υπάρχουν πάνω της, και είναι πολλά τα καυτά πράγματα πάνω της οπότε αυτό λέει πολλά.)

Μετά από όλα αυτά, το ότι βγήκε πέρσι πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από τους αναγνώστες του βρετανικού FHM μοιάζει απλή επιβεβαίωση του προφανούς. Δηλαδή καλά τα λένε, δε διαφωνώ, αλλά εδώ μιλάει η εικόνα. Και η εικόνα λέει πως η 28χρονη σταρ γίνεται πιο σέξι κάθε στιγμή που περνάει. Στο gallery έχουμε μέσα και μερικές αρκετά παλιότερες φωτογραφίες (από τότε που άκουγε στο όνομα Tweedy) για να δεις του λόγου το αληθές.

Ήδη τώρα, είναι λίγο πιο σέξι από ό,τι όταν διάβαζες την προηγούμενη παράγραφο.

 

Και τώρα; Ήδη, ακόμα πιο σέξι.