WOMEN

H Heather Locklear ντουμπλάρει ως τηλεοπτικό Viagra

Στα 51 της η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της Δυναστείας παραμένει αφύσικα καυτή. Επίσης, κάθε φορά που συμμετέχει σε μια τηλεοπτική σειρά, σηκώνονται αμέσως τα νούμερα της. Μια χαρά λόγοι και οι δυο για την βάλουμε στο Hall of Femme μας.

33 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας, 6 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, δυο αποτυχημένοι γάμοι με ροκ σταρ (Tommy Lee, Richie Sambora) και ένα κέρατο από την καλύτερή της φίλη Denise Richards. Η ύψους 165 εκατοστών Καλιφορνέζα θα έπρεπε να είναι γεμάτη ρυτίδες από μια τόσο γεμάτη ζωή. Αλλά, όπως έχει πει και η ίδια, το σπέρμα είναι το καλύτερο αντιρυτιδικό.

Η συγκεκριμένη δήλωση της, που την έκανε χαριτολογώντας όταν την στρίμωξαν οι παπαράτσι έξω από ένα εστιατόριο, πληρώνοντας τον παρκαδόρο για να αργεί απελπιστικά να της φέρει το αυτοκίνητο της, δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχουν όμως πολλές εκεί έξω, ακόμη και στενές της φίλες, που επιμένουν ότι εξίσου ψέματα είναι ότι το μόνο που χρειάστηκε να κάνει η Locklear όλα αυτά τα χρόνια είναι καθημερινά γυμναστική με βάρη. Επιμένοντας ότι πρόκειται για ένα φρικιό της φύσης που με κάποιον, θεό ή διάβολο, έχει κάνει συμφωνία.

Η αλήθεια είναι ότι η κόρη του executive της Disney δεν μοιάζει με 51. Ή, για την ακρίβεια, μοιάζει με το πώς θα ήθελε να μοιάζει μια πενηντάρα στο μυαλό ενός εφήβου που την παρακολουθούσε ως Amanda Woodward στο Melrose Place.

Ή όπως θα ήθελε να μοιάζει μια πενηντάρα στο μυαλό του πατέρα του που την θυμάται ως Sammy Jo Carrington στην Δυναστεία ή ως Stacy Sheridan στο T.J. Hooker.

Άσε που, δικαιώνοντας πλήρως το γνωστό κλισέ, όταν η Locklear κυκλοφορεί πλάι πλάι με την 15χρονη κόρη της, όντως μοιάζουν (σχεδόν) με αδελφές.

 

Και αν το πόσο νέα δείχνει είναι το πρώτο πράγμα που αναφέρει κανείς για εκείνη, το δεύτερο είναι πόσο μπουστάρει την θεαματικότητα κάθε –συνήθως μέτριας- τηλεοπτικής σειράς στην οποία καταδέχεται να παίξει.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που οι παραγωγοί σκίζονται να εξασφαλίσουν την συμμετοχή της, όπως έγινε το 2009 με το νέο Melrose Place, το 2012 με το Hot in Cleveland και το 2013 με το Franklin & Bash.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι η Heather είναι εξαιρετική στο να παίζει τη σκύλα με την θεοκοντή φούστα. Εκείνης που εύχεσαι να μπει μέσα της η Demi Moore της εποχής του Disclosure.

Κάτι που αποδεικνύει ακόμη και όταν κάνει γκεσταριλίκια των δυο επεισοδίων, όπως ένα χαρακτηριστικό που θυμάμαι 2-3 χρόνια πριν στο Scrubs ως εκπρόσωπος φαρμακευτικής εταιρίας.

 

Κρίμα που όλη αυτή η φωτογένεια και τσαχπινιά δεν μεταφράστηκε ποτέ επαρκώς στη μεγάλη οθόνη με την τελευταία της ταινία να είναι το Scary Movie 5, την πιο κουλή το Looney Tunes back in action και την πιο κακή το The Return of swamp thing για την οποία μπήκε και στο στόχαστρο των Χρυσών Βατόμουρων.

Σύμφωνα με όσους την ξέρουν καλά, η Locklear είναι έξυπνη, ευγενική, σούπερ επαγγελματίας και φοβερά προσγειωμένη. Κάτι που καθιστά ακατανόητο το γιατί χαράμισε 7 χρόνια της ζωής της με τον Tommy Lee και άλλα 12 με τον Richie Sambora (που καπάκι την κεράτωσε με την γειτόνισσα τους, Denise Richards).

 

Ίσως απλά, όπως θέλει το γνωστό κλισέ, να είναι ένα καλό κορίτσι που του αρέσουν τα κακά αγόρια. Αν και είναι δεδομένο ότι και αυτοί κάτι ιδιαίτερα βρίσκουν στην Heather.

 Όπως αποδεικνύει –κατά τη γνώμη μου- η χαρά με την οποία ο Tommy Lee (σ.σ εντελώς χορτασμένος από γυναίκες), το επόμενο πρωινό από την πρώτη φορά που κοιμήθηκαν μαζί, πήρε τις Polaroid που έβγαλε για να τις δείξει με περηφάνια στα υπόλοιπα μέρη των Mötley Crüe.