HOT RIGHT NOW

H καυτή & χαρωπή νοικοκυρά Jennifer Garner

Στα 42 της η αξιότιμη κα Ben Affleck απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το να είναι full time μάνα και part time ηθοποιός. Δεν πειράζει, εμείς την βάζουμε έτσι και αλλιώς στο Hall of Femme μας.

Η πρόσφατη συμμετοχή της στο ‘Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς’, δίπλα στον Al Pacino, μας θύμισε ότι υπάρχει. Μετά θυμηθήκαμε την πλάκα που είχαμε πάθει ότι την πρωτοείδαμε στο Alias και μας έπιασε μια γλυκιά νοσταλγία.

Ο βασικός λόγος που μιλάμε αυτή τη στιγμή για την 173 εκατοστών Τεξανή, στην οποία οι γονείς της απαγόρευαν να τρυπήσει τα αυτιά της και να φορέσει κραγιόν ή μπικίνι μέχρι τα 17 της, είναι αυτός εδώ παρακάτω.

 

Ναι, η Jennifer, την εποχή του Alias (για το οποίο έκανε δεκάδες audition καθώς ο J.J. Abrams δεν ήταν σίγουρος ότι μπορεί να πείσει), ήταν καυτή σαν το διάβολο.

Επίσης ταυτόχρονα η προσωποποίηση του All American Girl αφού, ακόμη και όταν φορούσε εσώρουχα ή μεταμφιεζόταν π.χ. σε call girl, αισθανόσουν ότι ντρέπεται. Ότι δηλαδή, ενώ έχει το σώμα, δεν διαθέτει το σχετικό attitude.

Εκτός και αν θέλεις να με πείσεις ότι την θυμάσαι όντως από το Dude, Where’s My Car? (η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση) ή το Pearl Harbor (η πρώτη φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό με τον -τωρινό σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της- Affleck.

Ουσιαστικά ολόκληρη η ‘πενιχρή’ καριέρα της συνοψίζεται σε 5-6 το πολύ εμφανίσεις (Catch me If You Can, Ghosts of Girlfriends Past, Juno, The Invention of Lying, Τhe Kingdom, Dallas Buyers Club). Tαινίες τις οποίες, μάλιστα, σε καμιά περίπτωση δεν είδες εξαιτίας της.

Εντάξει, δεν τρέχει τίποτα, έτσι και αλλιώς το κορίτσι μας ποτέ δεν πίστεψε ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός.

‘Ήθελα να γίνω γιατρός, βιβλιοθηκάριος ή, στην καλύτερη, χορεύτρια στο Broadway. Η υποκριτική και το Χόλιγουντ ήταν πράγματα που, για μένα, βρίσκονταν σε άλλη διάσταση’

Το πιο τραγικό από όλα; Ότι οι δυο πιο ‘μαρκιζάτοι’ ρόλοι της ήταν σε δυο από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών (Daredevil, Elektra).

Αν και φαντάζομαι ότι η ίδια δεν το βλέπει έτσι, αφού σε αυτές γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Ben. Συγκεκριμένα στα γυρίσματα του Daredevil όταν την έπιασε στον αέρα όταν έσπασαν κάτι σύρματα και κινδύνευσε να σπάσει το κεφάλι της στο πάτωμα.

Ένα Ben ο οποίος, εκείνο το διάστημα, ήταν στα χωρίσματα από την Jennifer Lopez. Οπότε εννοείται ότι είδε στο πρόσωπό της κάτι πιο φυσιολογικό. Ο ίδιος Ben που αργότερα δήλωσε:

‘Γνωριστήκαμε στο Pearl Harbor και ερωτευτήκαμε στο Daredevil. Μια ταινία στην οποία κέρδισε τις περισσότερες μάχες. Μια καλή ένδειξη του τι συνέβη αργότερα. Η γυναίκα μου, με σπαθιά στο χέρι, να με σπάει στο ξύλο’

H Garner ήταν ήδη 4 μηνών έγκυος όταν παντρεύτηκαν. Και μετά προτίμησε να κάτσει στο σπίτι με τα παιδιά όσο εκείνος προσπαθούσε να βάλει την καριέρα της σε τάξη.

‘Δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόδοξη. Αισθανόμουν δηλαδή ότι τα έχω καταφέρει ήδη από την εποχή που έπαιζα Σέξπιρ σε ένα στάβλο ή σταμάτησα να κοιμάμαι στο πάτωμα της κουζίνας της φίλης μου, όπως έκανα τον 1ο χρόνο που μετακόμισα στην Νέα Υόρκη’

Με λίγα λόγια, η Jennifer είναι εντελώς κελεπούρι. Η ιδανική γυναίκα για να κάνεις παιδιά ή για να ξυπνάς δίπλα της το πρωί.

Από τις λίγες επώνυμες που τις πιστεύεις όταν λένε πως ‘ Δουλεύω λιγότερο γιατί, για την οικογένειά μας, αυτό έχει νόημα. Στην τελική αυτό που έκανα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αν ήμουν δασκάλα ή γιατρός’

Τώρα, από την άλλη, αν είσαι άντρας φαν της το μόνο στο οποίο μπορείς να ελπίζεις -προκειμένου να κάνει κάτι πιο ακραίο ή αξιόλογο- είναι ένα διαζύγιο. Αλλά δεν είναι κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια τέτοια διαμάντι γυναίκα;

H οποία, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται ακόμη ομορφότερη. Βγάζοντας αληθινή την δήλωσή της ‘ Η ομορφιά προκύπτει από μια ζωή που την έχεις ζήσει καλά’