WOMEN

H λεσβία πυρηνικός φυσικός που κάποτε αγαπήσαμε

H Denise Richards εύχεται ο χρόνος να είχε σταματήσει στα 26 της, όταν ο πλανήτης την αποθέωνε για το Wild Things. Το ίδιο και εμείς. Αλλά έχουμε μεγάλη καρδιά. Και ακόμη μεγαλύτερη ’εξώπορτα’ στο Hall of Femme μας.

Το ότι παντρεύτηκε τον Charlie Sheen κάνει πασιφανές το πόσο ηλίθια είναι. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος γάμος ήταν και η πιο αξιοπρεπής επιλογή που έχει κάνει στην ζωή της αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι έξυπνη, για να μας μείνει αξέχαστη. Απλά συγκλονιστικά όμορφη.

Όσον αφορά το καρμικό ανέκδοτο ότι την έβαλαν να παίξει την πυρηνική επιστήμονα στο The world is not enough, αυτό ανήκει στην κατηγορία ‘αυτά ούτε στις τσόντες δεν γίνονται’.

 

΄Και εμείς οι ηλίθιοι είμαστε άνθρωποι επίσης΄ δήλωνε η Denise Richards σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του 30 Rock στο οποίο βρέθηκε να διαδηλώνει έξω από το στούντιο ως η εκπρόσωπος της οργάνωσης ηλιθίων που προσβλήθηκε από ένα σχόλιο της Liz Lemon. 

Τσιμεντώνοντας με τον αυτοεξευτελιστικό αυτό τρόπο την δημόσια ‘όμορφη, χαζή και τσούλα’ εικόνα της που με τόσο κόπο έχει χτίσει τα τελευταία 21 χρόνια.

 

Γιατί η Denise Richards είναι ο ορισμός του made in California σκεύους ηδονής. Αλλά, στα 41 της, ακόμη δεν έχει βρεθεί άντρας που να της έχει πει ποτέ όχι.

Η αλήθεια είναι ότι το κορίτσι μας διαθέτει ένα και μόνο ταλέντο, το να παραμένει στην επικαιρότητα παρά τις αντίθετες προβλέψεις οποιαδήποτε λογικού ανθρώπου.

H λεσβία πυρηνικός φυσικός που κάποτε αγαπήσαμε 

(μεσότιτλος) Από πυρηνική φυσικός σε Playmate

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη Denise, ζηλεύοντας το πλούσιο στήθος της συγκατοικού της, αποφάσισε να βάλει το πρώτο ζευγάρι της (από τα τρία συνολικά που έχει αλλάξει) και να δοκιμάσει την τύχη της ταυτόχρονα στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Στην αρχή, τα πράγματα πήγαιναν εξαιρετικά, με μικρούς ρόλους σε Loaded Weapon και Starship Troopers και guest στα πάντα όλα (Married with Children, Saved by the Bell, Beverly Hills 90210, Friends).

Και, πάνω από όλα, το λεσβιακό φιλί της με την Neve Campbell (και το τρίο τους με τον Matt Dillon) στο Wild Things. Ένας ρόλος για τον οποίο έκανε την 2η προσθετική στήθους, με τον γιατρό να αποφασίζει από μόνος του να της βάλει δυο νούμερα μεγαλύτερο εμφύτευμα από ότι ζήτησε.

 

Κάπου εκεί η Richards συνειδητοποίησε ότι μπορεί να κάνει κανονική καριέρα και δέχτηκε να παίξει την πυρηνική φυσικό ονόματι Christmas Jones δίπλα στον James Bond του Pierce Bronsan στο The World is not enough. Το Χρυσό Βατόμουρο που ακολούθησε ήταν και το μοναδικό βραβείο που θα κερδίσει στην ζωή της.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνει η Meg Ryan, αποφάσισε να ξεχάσει τις σοβαρές ταινίες, να πει αντίο στα απατηλά όνειρα για blockbuster και να γίνει η σέξι ηλίθια που φωνάζουν οι casting directors όταν χρειάζονται να δείξουν λίγη επώνυμη σάρκα.

Λίγο μετά ήρθε ο γάμος με τον Charlie Sheen (κάτι σαν συνταξιοδοτικό πρόγραμμα) και το γυμνό εξώφυλλο στο Playboy για το οποίο τόσο ‘κομψά’ δήλωσε ‘ Αν θέλουν να με πληρώσουν για να δουν αυτά τα βυζιά, μετά από δυο παιδιά, τότε σίγα μην πω όχι’.

Το οποίο εννοείται πως έκανε αφού πρώτα ‘φρέσκαρε’ λίγο το στήθος της. Και μάλιστα πέντε μόλις μήνες αφού είχε γεννήσει.

(μεσότιτλος) H κλάση και εκείνη, ποτέ δεν συναντήθηκαν

Μέχρι εδώ η Denise ήταν απλά μια ακόμη χαζή ξανθιά. Αλλά αυτό της φαινόταν μάλλον κοινότυπο, οπότε είπε να προσθέσει τους χαρακτηρισμούς ‘σκύλα’ και ’τσούλα’ στο όνομά της. Πως;

Χωρίζοντας με τον Charlie Sheen εν μέσω κατηγοριών ότι πήγε να την σκοτώσει και δηλώνοντας στο δικαστήριο ότι ‘ τον έπιασα να βλέπει σάιτ με ανήλικα κοριτσάκια με σιδεράκια και κοτσιδάκια που έκαναν στοματικό σεξ το ένα στο άλλο’.

Ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως πραγματικά είναι η ζωή της, μέσω ενός reality (Denise Richards: It’s Complicated) που σε κάνει να θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου ήδη από τους τίτλους έναρξης.

Τόσο με τις ατάκες της, όσο και με σκηνές όπως οι παρακάτω (η οποία είναι και η τελευταία γυμνόστηθη εμφανισή της).

 

Επιπλέον, επειδή μάλλον ήθελε να την μισήσει ο κόσμος ακόμη παραπάνω από ότι όταν είπε ότι έκανε το 2ο παιδί της για να πικάρει την νέα γκόμενα του Sheen (ή όταν πέταξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου ένα laptop στο κεφάλι μιας 80χρονης σε αναπηρικό κορίτσι, προσπαθώντας να πετύχει ένα παπαράτσι) έκλεψε τον Richie Sambora από την καλύτερή της φίλη και γειτόνισσα της Heather Loclear.

Στο τέλος της ημέρας η Denise -στις χαζές ατάκες της οποίας είναι αφιερωμένα ολόκληρα sites- απέδειξε ότι είναι ένας σκατένιος άνθρωπος που πασχίζει να μείνει στην επικαιρότητα.

Κάποια που θα ντρεπόσουν να αποκαλέσεις φίλη, αδελφή, κόρη, συνάδελφο ή ακόμη και γνωστή σου.

 

Αλλά που είναι γραμμένο ότι ένα σκεύος ηδονής είναι υποχρεωμένο να σου προσφέρει οτιδήποτε παραπάνω;

 

Άσε που δεν είναι τυχαίο ότι ο Charlie Sheen, ο άνθρωπος που περνάει από casting κάθε call girl και πορνοστάρ στο λεκανοπέδιο του Λος Άντζελες τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ακόμη αναπολεί το σεξ με με την Richards.