WOMEN

Η Shakira κουνιέται στην Αμερική. Ο εγκέφαλός μας εκρήγνυται στην Ελλάδα

Μετά την κοκαίνη, η Shakira Isabel Mebarak Ripoll είναι το πιο αμαρτωλό εξαγώγιμο προϊόν της Κολομβίας.

Είναι ίσως η πιο κοντή γυναίκα (άντε μετά την Kylie Minogue) που θα μπει ποτέ στο Hall of Femme. Αυτό όμως δεν μειώνει ούτε κατά ελάχιστο την λατρεία που μπορεί να έχει ένας άντρας για αυτή την γυναίκα. Για αυτά τα 157 εκατοστά απόλυτης θηλυκότητας.

Το ξέρω ότι είναι φοβερά αδόκιμο αυτό που θα πω αλλά είναι η γυναίκα που έχει εκμεταλλευτεί το χαμηλό κέντρο βάρους της καλύτερα από την καθεμία. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Είναι η γυναίκα που έκανε αυτό το τρεμουλιαστό κούνημα στην μέση να τυπωθεί με Comic Sans μεγέθους 72 στον ανδρικό εγκέφαλο. Ποτέ δεν είδαμε αυτά τα οπίσθια γυμνά. Για την ακρίβεια ακόμα δεν τα έχουμε δει γυμνά στην μεγαλοπρέπειά τους. Μόνο κάτι σκισμένες φούστες, κάτι μισά πόδια έξω – μισά μέσα και κάτι τέτοια.

Αλλά ίσως αυτό είναι και το μυστικό που έκανε την Shakira να παραμένει ψηλά στην ανδρική λίστα με τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο. Αυτά τα οπίσθια που τα έβλεπες να κουνιούνται σε κάθε ένα από τα ρυθμικά της τραγούδια και εκείνη τα κρατούσε κρυφά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι για να σε έχει κολλημένο πάνω της.

Shakira

Ομολογώ πως δεν είχα ψαρώσει ποτέ με την Shakira. Δεν την είχα σε εκτίμηση και μου φαινόταν και ιδιαίτερα κοντή για να την προσέξω. Το βίντεο κλιπ του Tortura όμως, είχε αλλάξει μια για πάντα την σχέση μου με αυτή τη γυναίκα. Ήμουν πλέον επίσημος θαυμαστής της.

Ποιο σημείο από το “πασαλείβεται με λάδια και χορεύει” δεν σου εξηγώ καλά;

Για να μην μας πουν όμως και ρηχούς άνδρες, θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα οπίσθιά της και θα ασχοληθώ με τα τραγούδια της…

Ποιόν κοροιδέυω; Θα συνεχίσω λίγο με το σώμα της. Εδώ η γυναίκα κούναγε το σχεδόν ανύπαρκτο στήθος της και αναστέναζε το μισό World Cup.

Αλλά κι αυτό το τόσο όμορφο πρόσωπο που αγρίευε στις προσταγές του κάθε κλιπ, αυτό το μικροκαμωμένο αλλά τόσο θηλυκό σώμα που χοροπήδαγε για χάρη των χορευτικών. Η Shakira ήταν ένα μικρό αγρίμι παγιδευμένο σε κλουβί. Και κάθε της βίντεο κλπ ήταν άλλο ένα βήμα προς την ελευθερία.

Δεν χάρηκα που είναι με τον Πικέ γιατί δνε τον πάω και πολύ αλλά ποιος είμαι εγώ να το κρίνω αυτό; Για τα τραγούδια της θα πω απλά το εξής. Ότι κάθε φορά που ακούγεται Shakira σε ένα μαγαζί ή ένα club βλέπω γυναίκες κατευθείαν να προσπαθούν να λικνιστούν όπως εκείνη και τους συντρόφους τους να τις παρακολουθούν με μάτια πυρωμένα. Κι αυτό είναι μια επιτυχία που οφείλω να της αναγνωρίσω.

Loca loca loca