WOMEN

Οι κοιλιακοί της Kate Hudson αξίζουν Όσκαρ

Την κάναμε δικαίως διάσημη σε χρόνο dt στο Almost Famous.

Την κάναμε δικαίως διάσημη σε χρόνο dt στο Almost Famous. Και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε σε επαφή. Ώρα να την υποδεχθούμε στο Hall of femme μας.

Στα 36 της η Kate είναι μάλλον πολύ μικρή για να ‘κρεμάσει τα μπικίνι της’. Κάτι όμως το γεγονός ότι οι καλύτερες μέρες ανήκουν στο παρελθόν της, κάτι το ότι αυτό το διάστημα επιμένει να μοστράρει καθημερινά το απίστευτο κορμί της στην Σκιάθο, ήταν η αφορμή που ψάχναμε.

 

Fit for Fun. Αυτός είναι -περίπου- ο χαρακτηρισμός που μου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που την σκέφτομαι.

 

Και λέω περίπου γιατί ούτε η παιδεία μου (τελειόφοιτος, περικαλώ, του τμήματος Οικονομικών Επιστημών εδώ και 15 χρόνια), ούτε η ούγια του site μου επιτρέπει να γράψω ακριβώς το Fun to…ΧΧΧ λογοπαίγνιο που μου έχει καρφωθεί ντε και καλά στο μυαλό από την πρώτη στιγμή που κάθισα να γράψω για την πάρτη της.

 

Αν και, μεταξύ μας, αυτό ακριβώς είναι. Fun. Και μάλιστα στην ίδια ακριβώς λογική με την μάνα της Goldie Hawn, που επίσης, στα νιάτα της, ήταν πολύ, μα πολύ fun girl. Ρωτήστε, αν θέλετε κανένα παλιότερο να σας το επιβεβαιώσει.

 

Όπως και να’ χει η Kate είναι μια αυθεντική Καλιφορνέζα που μεγάλωσε στα πούπουλα, έγινε διάσημη μόλις στα 20 της, όταν βρέθηκε δικαίως υποψήφια για Όσκαρ ως groupie στο Almost Famous (αυτή που όταν έμαθε ότι την πούλησαν σε μια άλλη μπάντα έναντι 50 δολαρίων και ενός καφασιού μπύρας, σκούπισε τα δάκρυα και ρώτησε ‘τι είδους μπύρα;’), και πέρασε τα επόμενα 16 χρόνια παίζοντας -κατά κύριο λόγο- σε μέτρια και ανούσια πραγματάκια.

 

Συνήθως πλάι στον Matthew McConaughey (βλέπε How to Lose a Guy in 10 days, Fool’s Gold) με τον οποίο έχει εξαιρετική χημεία και τον οποίο ξέρει να μιμείται εξαιρετικά.

 

Με την εξαίρεση πάντοτε του The Killer Inside Me. Και όχι, δεν αναφέρομαι μονάχα στην σκηνή spanking.

 

Εντάξει, μην με πιέζετε άλλο. Το ομολογώ. Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι.

 

Η αλήθεια είναι πως αυτό που σώζει την Kate Hudson από την χρυσή μετριότητα που, κανονικά, της αναλογεί είναι βασικά δυο και μόνο πράγματα. Το ‘πιο πονηρό πεθαίνεις’ χαμόγελό της.

 

Και εκείνο το μέρος της ‘κάνω πέντε ώρες yoga την ημέρα και φαίνεται’ ανατομίας της που δεν άντεξε και χούφτωσε η Jennifer Aniston στις Χρυσές Σφαίρες.

 

Το ξέρω ότι γίνομαι άδικος. Ναι, η Kate έχει παίξει σε ταινίες που έχουμε δει όλοι μας (έστω μαζί με το κορίτσι μας) όπως το Bride Wars ή το Nine. Επίσης το κορμί της, πέρα από το να το διαθέτει, ξέρει και να του κουνάει. Κάτι που απέδειξε στο Glee.

 

Το point είναι ότι, το γεγονός ότι παίζει η Καιτούλα σε μια ταινία, δεν είναι λόγος να την δούμε. Ποτέ δεν ήταν. Γιατί ποτέ δεν ήταν ή αρκετά γυμνή ή αρκετά καλή.

 

Επειδή, ωστόσο, αν κάτσεις να την ακούσεις να μιλά, όντως έχει ενδιαφέρον και φοβερή πλάκα ως άτομο, ελπίζω αυτό να αλλάξει. Δεν τα κατάφερε με το Good People όπου έπαιζε την γυναίκα του James Franco. Ίσως να της κάτσει καλύτερα με το βιογραφικό έπος για τον Richard Pryor ή το Rock the Κasbah στο οποίο συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Bill Murray.

 

Πάντως όλα δείχνουν ότι η Kate, που βγάζει το κυρίως μεροκάματό της από την εταιρία fitness που έχει ιδρύσει (ναι, είναι κανονική fitness guru-Και μπράβο της) θα μείνει στην ιστορία για ένα και μόνο ρόλο. Ένα ρόλο, αυτόν της groupie, με τον οποίο έχει εμφανώς κοινά στοιχεία αν σκεφτείς πως αυτή τη στιγμή έχει δυο παιδιά με δυο διαφορετικούς μουσικούς. Συγκεκριμένα ένα με τον frontman των The Black Crowes και ένα με τον αντίστοιχο των Muse. Τύπου η ζωή αντιγράφει την τέχνη.

 

 

Δεν πειράζει. Αρκεί να συνεχίσει να δοκιμάζει πρώτη κάθε νέο μάθημα γυμναστικής είναι διαθέσιμο στο Λος Άντζελες. Αρκεί να συνεχίσει να κάνει κάθε εβδομάδα τα Brazilian Butt Lifts που είναι το αγαπημένο της μάθημα εδώ και χρόνια. Μια επιλογή για την οποία φυσικά και την επικροτούμε.