WOMEN

H Παπαρίζου έχει τα ‘κότσια’ να είναι κανονική γυναίκα

Στα 30 της η Έλενα είναι για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή της ελεύθερη. Και αυτός είναι λόγος αρκετός για να μπει στο Hall of Femme.

Η μοναδική ακομπλεξάριστη Ελληνίδα σταρ (με τα παραπανίσια κιλά της, την αυξητική στήθους, τις φήμες για χάπια, αλκοολισμό, κατάθλιψη και λεσβιακές τάσεις) απέδειξε πόσο κυρία είναι αρνούμενη να πει ένα κακό λόγο για τον Τόνι. Ακόμη και όταν οι δικηγόροι του την βομβάρδιζαν με εξώδικα. Αποδεικνύοντας γιατί είναι μια γυναίκα που αξίζει να σκοτώσεις για να έχεις δίπλα σου.

 

‘Αυτός εδώ είναι μεγάλη περιπέτεια’, είχε πει προφητικά η 17χρονη μελαχρινή Σουηδέζα όταν αντίκρισε, ένα παγωμένο πρωί στο Γκέτεμποργκ, αυτόν που έμελλε να είναι ο άντρας της ζωής της. ‘Ο Τόνι μου φαινόταν επικίνδυνος, μάτσο. Αυτό που θέλεις να βλέπεις όταν είσαι 17’. Και όντως, ο Μαυρίδης ήταν όλα αυτά.

 

Παρών στο πλευρό της σε όλη την διάρκεια μια μετεωρικής πορείας προς την κορυφή που ξεκίνησε με τους Antique, συνεχίστηκε με σέξι φωτογραφήσεις σε περιοδικά και κατάμεστα νυχτερινά μαγαζιά και ολοκληρώθηκε όταν έκανε όλη την Ευρώπη να ασχολείται με την φωνάρα και την κορμάρα της ως νικήτρια της Eurovision το 2005.

 

Τότε δηλαδή που, αν δεν την είχε καταβάλει η κούραση χρόνων, η Έλενα είχε την δυνατότητα να κάνει όντως Ευρωπαϊκή καριέρα.

 

Τα επόμενα χρόνια, σε μια μελλοντική αυτοβιογραφία της, δεν θα έπιαναν παρά ένα κεφάλαιο. Αυτό της στασιμότητας. Η Έλενα μετακόμισε με τον Τόνι στην Γλυφάδα σε μια τριώροφη μονοκατοικία (αυτή που μόλις βγήκε για πώληση έναντι 650.000 ευρώ), οι δυο τους -για διαφορετικούς λόγους-πήραν κιλά και, κάποια στιγμή, με αφορμή κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, χώρισαν.

H Παπαρίζου έχει τα ‘κότσια’ να είναι κανονική γυναίκα  

Εννοείται πως δεν μας ενδιαφέρει η κουτσομπολίστικη διάσταση του θέματος. Αλλά η απέραντη μαγκιά μιας παλαιομοδίτικων αρχών γυναίκας που στηρίζει τον άντρα της (ακόμη και όταν αυτός είναι πλέον πρώην) λέγοντας σε κάθε ευκαιρία ‘Από μένα κακό λόγο για τον Τόνι δεν θα ακούσετε’.

 

Το μεγαλείο ψυχής να βγαίνει και να αντιμετωπίζει κατάμουτρα ότι φήμη σέρνεται για πάρτη της δηλώνοντας, π.χ. σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ΄Έχω ακούσει για μένα ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά΄.

 

Επίσης, μια τόσο έντονη απουσία κόμπλεξ που θα έπρεπε να γίνει αντικείμενο ψυχιατρικής έρευνας. Κάτι που γνωρίζουν όσοι, όπως εγώ, είχαν την τύχη να την ακούσουν να γελάει με την καρδιά της ή να κυκλοφορεί –χωρίς να την νοιάζουν τα παραπανίσια κιλά της- με μπικίνι στο παρασκήνιο της φωτογράφησης. Παραμένοντας ωστόσο μια γυναίκα που σε κάνει να σκέφτεσαι ταυτόχρονα το σεξ και τον γάμο.

 

Και, πιο σημαντικό από όλα, η διάθεση της να κάνει και πάλι μακροβούτι στην ζωή ‘Αισθάνομαι ότι ζω τη δεύτερη εφηβεία μου. Και θα ξανακάνω τις τρέλες που πάνε πακέτο με αυτήν’.

 

Ακριβώς σε αυτό ποντάρουμε Έλενα. Ακριβώς σε αυτό.