WOMEN

Το γυμνό μεγαλείο της Εβελίνας Παπαντωνίου

Η παρατσάκ Μις Υφήλιος 2001 συνεχίζει να αποτελεί τον ορισμό της ελληνικής ομορφιάς. Και αυτός είναι λόγος για να κάνει μακροβούτι εντός του Hall of Femme.

Πάνε 11 χρόνια από εκείνη την καυτή καλοκαιρινή μέρα που αναδείχτηκε αναπληρωματική Κόσμος στο Πουέρτο Ρίκο. Και έξι τουλάχιστον από την τελευταία της γυμνή φωτογράφηση. Αλλά η Σταρ Ελλάς 2001 παραμένει μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες που έχουν ”φυτρώσει” σε αυτόν τον τόπο. Ακόμη και αν αυτή την ομορφιά επέλεξε να την κρατήσει για πάρτη της.

 

‘’Το motto της ζωής μου είναι one life, live it well’’. Αυτή είναι η μοναδική από τις ελάχιστες ατάκες της Εβελίνας που έχουν επιβιώσει (κυρίως ως λεζάντες στις φωτογραφίες της) που μοιάζει να την έχει όντως ξεστομίσει.

Και να μην είναι απλά κάτι σεξοπορνοδιαστροφικό που έχει επινοήσει ο δημοσιογράφος και το έχει κοτσάρει -με την αδεία της- για να κάνει την συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση να μην μοιάζει εντελώς ξενέρωτη.

Η ουσία είναι ότι η Παπαντωνίου μοιάζει να έχει ξεζουμίσει εντελώς την ψίχα αυτού του μότο. Είτε είναι δικό της, είτε δανεικό.

 

Γιατί μπορεί να μην έχει κανείς ιδέα πως ακριβώς είναι η καθημερινότητά της και το αν αυτή περιλαμβάνει κρουαζιέρες με γιοτ στις Κυκλάδες ή διαλογισμό με μοναχούς στο Θιβέτ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας έχει ανάγκη.

Εμένα, εσένα και την εφήμερη δημοσιότητα που μπορεί να της προσφέρει ο θαυμασμός μας.

Το γυμνό μεγαλείο της Εβελίνας Παπαντωνίου 

Βλέπεις, σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις Σταρ Ελλάς πριν και μετά από εκείνη, η Εβελίνα ποτέ δεν ψήθηκε με την δημοσιότητα, ποτέ δεν πάσχισε να βγει φωτογραφίες σε κοσμικά πάρτι, να κάνει ένα καλό γάμο ή να μείνει έγκυος από τον σωστό γαμπρό.

 

Εμφανίστηκε από το πουθενά, τσίμπησε μέσα σε ένα τριμηνάκι τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και της Αναπληρωματικής Μις Υφήλιος, γδύθηκε για το Playboy (κάτι ασυνήθιστο για Σταρ Ελλάς), έκανε τις μόδες της, τις σέξι φωτογραφήσεις για το Nitro και μετά εξαφανίστηκε.

 

Το ίδιο διακριτικά με το πώς εμφανίστηκε. Και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία και όχι επειδή ‘’στέρεψαν’’ οι προτάσεις.

 

Αν το μετρήσεις σε χρόνια, η Εβελίνα μας χάρισε μόλις πέντε από την ζωή της.

Και το πιο εξοργιστικό από όλα είναι πως ακόμη και σήμερα, στα 33 της, το πρόσωπο και το κορμί της μοιάζουν σαν 18αράς που τώρα ξεκινάει. 

 

Είχα την τύχη να την δω από κοντά μια και μόνο φορά το 2005, όταν και πέρασε από τα γραφεία του Max όπου δούλευα για να συζητήσει το αν θα έκανε ή όχι εξώφυλλο.

Δυστυχώς ήμουν πολύ μικρός και άγουρος για να κοιτάξω πέρα από την αιθέριου τύπου ομορφιά της και να κεντράρω σε αυτό το οποίο  -κατά την γνώμη μου- την κάνει να ξεχωρίζει από το σωρό.

 

Το γεγονός δηλαδή ότι, σε αντίθεση με το 99% των ωραίων γυναικών που είχα την τύχη λόγω δουλειάς να γνωρίσω, η Εβελίνα κινούταν στο χώρο με ένα τρόπο που έδειχνε ότι δεν κουβαλούσε πάνω της καμία ανασφάλεια.

 

Με άλλα λόγια είναι μια ωραία γυναίκα που ξέρει ακριβώς το πόσο ωραία είναι.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο στην φύση από αυτό.