HOT RIGHT NOW

8 γυμνές πρωταθλήτριες στο νέο body issue του ESPN

Ξεκίνησε το 2009 με στόχο να χτυπήσει το Sports Illustrated Swimsuit Edition και από τότε έχει εξελιχθεί σε θεσμό. Να τι βρήκαμε στο τελευταίο του τεύχος, που μόλις κυκλοφόρησε.

Πιο επιβλητική η 26χρονη πρωταθλήτρια του WNBA, σταρ των Chicago Sky, Elena Delle Donne, με ύψος 1,96, που το σκέφτηκε πολύ να συμμετάσχει, γιατί δεν θέλει να διαιωνίσει το στερεότυπο ότι μόνο οι σέξι αθλήτριες παίρνουν σπόνσορες, αλλά τελικά ενέδωσε. Kαι το διαιώνισε.

Πιο σέξι η April Ross, 34 ετών, Καλιφορνέζα και πρωταθλήτρια του beach volley που, πριν κατέβει στους Ολυμπιακούς, δέχθηκε να κάνει τη συγκεκριμένη γυμνή φωτογράφηση στην έρημο.

Ενώ σαφώς και άξια λόγου είναι η μέσος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, Christen Press, που έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να αποκτήσει το σώμα της ώστε αισθάνεται υποχρεωμένη να μας το δείξει.

Εννοείται πως από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει μια surfer. Αυτή τη χρονιά βλέπουμε την 23χρονη Courtney Conlogue η οποία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, δεν μπορεί να συγκριθεί με την sex bomb του αθλήματος Anastasia Ashley.

Υπερβολικά γυμνασμένη για το καλό μας

Πρώτη στη συγκεκριμένη κατηγορία η 25χρονη πρωταθλήτρια πάλης Adeline Gray, μεγάλη ελπίδα των ΗΠΑ για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Αν και η συγκεκριμένη φωτογράφηση μάλλον δεν θα σταματήσει τον κόσμο να κάνει αυτό που σιχαίνεται, να της λέει ότι είναι υπερβολικά όμορφη για το άθλημά της.

Πιο επικίνδυνη η 21χρονη πρωταθλήτρια του μποξ Claressa Shields, η πρώτη Αμερικανίδα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο άθλημά της (στους Αγώνες του Λονδίνου), που κανένας άντρας με σώας τα φρένας δεν θα δεχόταν να μπει στο ρινγκ μαζί της.

Ειδική μνεία στην πρωταθλήτρια στο παρατρίαθλο Allysa Seely (το άθλημα που θα κάνει το ντεμπούτο του στους Παραολυμπιακούς του Ρίο) που αποδεικνύει ότι το σέξι είναι θέμα συμπεριφοράς και μόνο.

Τη λίστα συμπληρώνει η -αδιάφορη για το αντρικό κοινό- Nzingha Prescod, 23 ετών και πρωταθλήτρια ξιφασκίας.

Και η ψηλόλιγνη 25χρονη Emma Coburn, πρωταθλήτρια μεταξύ άλλων στα 3.000 μέτρα στιπλ και γενικά στους δρόμους μεσαίων αποστάσεων.

H αλήθεια είναι ότι η φετινή ‘σοδειά’ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή αφού το focus έπεσε στους άντρες πρωταθλητές. Δεν πειράζει. Τους το συγχωρούμε, αφού σε προηγούμενες εκδόσεις μας έχουν δώσει μεγάλες χαρές. Ξεκινώντας από το πρώτο cover, πίσω στο 2009, που ήταν η Serena Williams.

Την πολυνίκη κολυμβήτρια Natalie Coughlin, με τα 6 μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, που μας έδειξε το υπέροχο σώμα της το 2012.

Τη φαντασμαγορική Σλοβάκα τενίστρια Daniela Hantuchova που μπορεί να μην έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή του αθλήματος της, αλλά στο αντρικό συλλογικό ασυνείδητο είναι σταθερά στις πρώτες τρεις θέσεις.

Και φυσικά την MMA αδυναμία μας, Ronda Rousey, που είδαμε στις σελίδες του, γυμνή και χαμογελαστή, πίσω στο 2012.