HOT RIGHT NOW

ΑΕΛ, ούζα και Karla μόνο Souza

Από νούμερο ένα σταρ στο Μεξικό βρέθηκε να κυνηγάει την τύχη της στο Λος Άντζελες. Φυσικά τα κατάφερε και τώρα όλος ο πλανήτης μιλάει για την Karla Souza.

Η Karla Souza ήταν αυτό που θα λέγαμε πρώτη στο χωριό. Πρωταγωνίστρια σε περισσότερες από 15 ταινίες και 4 τηλεοπτικές σειρές στην πατρίδα της, το Μεξικό, με τις δυο τελευταίες της ταινίες, “Nosotros los Nobles” και “Instructions Not Included” να αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του μεξικάνικου σινεμά.

 

Όλα αυτά μάλιστα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Αντί να απολαύσει τη δόξα και την επιτυχία της όμως, η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να ρίξει την πιο τρελή ζαριά της ζωής της, παρατώντας τα πάντα για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να κυνηγήσει το αμερικάνικο όνειρο.

 

Η ζάρια της έκατσε στο έπακρο. Μαγκιά της. Παρακολουθώντας βέβαια τη διαδρομή της Karla Souza, το να μην θέλει να περιοριστεί στα στενά σύνορα του Μεξικό φαντάζει κάτι απολύτως λογικό.

 

Αν και γεννήθηκε στο Μέξικο Σίτι, μεγάλωσε μέχρι τα 8 της στο Άσπεν του Κολοράντο, πριν γυρίσει στη γενέτειρά της για να τελειώσει το σχολείο και να σπουδάσει υποκριτική στο φημισμένο Centro de Educación Artística, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του κολοσσού των Media, Televisa.

 

Αλλά είπαμε. Τα μεξικάνικα σύνορα ήταν πολύ στενά για εκείνην. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Γαλλία, τη Μόσχα και το Λονδίνο και επέστρεψε σε ηλικία 22 ετών στο Μεξικό, με (αρχικό) στόχο να φτάσει εκεί στην κορυφή. Μέχρι τότε, μιλούσε ήδη άψογα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Ήταν απλά θέμα χρόνου.

 

Άλλωστε από μικρή ό,τι έπιανε η Karla Souza γινόταν χρυσός. Ως έφηβη καταπιάστηκε με το στίβο (να που χρωστάει το υπέροχο σώμα της) και έφτασε να συμμετέχει στους Junior Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ήταν γραφτό όμως να είναι ο αθλητισμός η αιτία που θα την έκανε να ανοίξει τα φτερά της εκτός Μεξικού, αφού οι γονείς της δεν την άφησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά.

 

Καλύτερα για όλους μας.

 

Η Karla θα έφτανε στην κορυφή με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Ήταν άλλωστε μαθημένη στα δύσκολα.

 

Από τα χαμηλά η Karla έφτασε στα πολύ ψηλά, κατακτώντας την κορυφή στην πατρίδα της, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες με τίτλους όπως “From Prada to Nada”. Εκείνη βέβαια θα ακολουθούσε την ανάποδη διαδρομή.

 

Το 2014 ήταν η χρονιά που η ζωή της θα άλλαζε. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες και από σταρ που θα μπορούσε να παίξει όποιο ρόλο ήθελε βρέθηκε να περνάει από οντισιόν. Κάπως έτσι κατέληξε με το ρόλο στον οποίο τη μάθαμε και την αγαπήσαμε, αυτόν της Laurel Castillo στο εξαιρετικό How to Get Away with Murder της Shonda Rhimes.

 

Στη σειρά η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, η Karla υποδύεται μια δυναμική φοιτήτρια νομικής από προβληματική οικογένεια, η οποία αποδεικνύεται αρκετά από πιο σκληρή απ’ όσο μας έδειξε στην αρχή. Μαθημένη σε αυτά η Karla.

 

Όταν στα τέλη της πρώτης σεζόν αποκαλύφτηκε η λατινοαμερικάνη καταγωγή της Laurel, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς δεν έκρυψαν την έκπληξή τους, αφού ούτε η εμφάνισή της, ούτε η προφορά της θα μπορούσαν να την προδώσουν εύκολα. Τότε συνειδητοποίησαν όλοι πως η Karla ήταν και στην πραγματική ζωή μια Λατίνα.

 

Το 2014 πάντως ήταν η χρονιά της Souza απ’ όλες τις απόψεις, καθώς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αμερικανό Marshall Trenkmann.

 

Με ένα ρόλο σε μια από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές εκεί έξω και εξώφυλλα σε περιοδικά όπως το Maxim και το GQ, η Karla Souza έκανε όλο τον πλανήτη να ασχοληθεί μαζί της.

 

Μένει να δούμε που θα σταματήσει και ανυπομονούμε ήδη για τη συνέχεια. Άλλωστε η Karla Souza έχει αποδείξει ότι είναι διατεθειμένη να ρισκάρει τα πάντα για να πετύχει και δεν συμβιβάζεται εύκολα.

 

Τόσο το καλύτερο για εμάς.