HOT RIGHT NOW

All in…

H Kate Beckinsale είναι μια γυναίκα που, αν ποντάρεις πάνω της, μπορεί να σου κλείσει το σπίτι. Seriously…

Στο desktop του laptop μου υπάρχει εδώ και περίπου 4 χρόνια, ένα συγκεκριμένο wallpaper. Αυτό.

Μάλιστα, θυμάμαι ότι  ένα βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης  και Φιλίας, λίγο πριν αρχίσει ένας αγώνας του Ολυμπιακού που κάλυπτα, ο διπλανός συνάδελφος με ρώτησε «ποια  είναι αυτή;». «Η κοπέλα μου» του απάντησα και είδα αυτό το βλέμμα της απελπισίας (τύπου εγώ ποτέ δεν θα έχω τέτοια γυναίκα) και του φθόνου μαζί (έχεις τέτοια γκόμενα ρε π^$τη;). Τον λυπήθηκα. Και φοβήθηκα (μην μου ρίξει καμιά κατάρα ή ακόμη χειρότερα φτάσει με κάποιο τρόπο στα αυτιά της δικής μου, ότι την απαρνήθηκα).

Και του είπα «όχι ρε, πλάκα κάνω. Η Kate Beckinsale είναι». Η γυναίκα που ξέρει η δικιά μου ότι όντως θα την απαρνιόμουν.

Για τον Ηλία Αναστασιάδη  η επιλογή μου του προκαλεί ειρωνεία προς το πρόσωπό μου. Ο Χρήστος  Χατζηιωάννου μου έγραψε ξερά στο chat: μέτρια. Τα παιδάκια δεν ξέρουν. Ο  πρώτος έχει ονειρώξεις με την Audrey Tautou και ο δεύτερος κάθεται δίπλα στον Δημητρόπουλο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προφανώς για εκείνους, όταν το 2009, το αμερικανικό Esquire την τιτλοφόρησε σε ηλικία 36 (τότε) ετών Sexiest Woman Alive, έκανε λάθος. Το έγραψα και πριν: τα παιδάκια δεν ξέρουν.

Από την άλλη, μπορεί και η δική μου έξις μαζί της  να είναι κάπως προβληματική, αλλά δεν με ενοχλεί. Μια χαρά ζω. Και  σκέψου ότι έχω δει κάτι σκόρπιες σκηνές των Underworld (άρα δεν έχω επηρεαστεί από τα leather ρούχα και το ψεύτικο γαλάζιο μάτι), στο Pearl Harbor ξέρω τι έγινε μόνο από τα βιβλία της ιστορίας και όχι από την ταινία, στην οποία η Kate έκανε το breaking through της, αλλά θυμάμαι πάρα πολύ καλά το Serendipity, όπου εκεί σε κάποιο παγοδρόμιο της Νέας Υόρκης πριν από 10 χρόνια έγινε αυτό το touch που ακόμη δεν λέει να φύγει.

Τα διαφημιστικά και  κινηματογραφικά ένσημα που έχει κολλήσει από τις αρχές της  προηγούμενες δεκαετίας ως τώρα, της έχουν δώσει το δικαίωμα να βρίσκεται σε μια πολύ ειδική κάστα βρετανίδων γυναικών, αυτές που είναι ωραίες, διάσημες και επιτυχημένες σε εξώφυλλα περιοδικών, χωρίς να σου έρχεται στα ρουθούνια η μυρωδιά του αλκοόλ (η ίδια δεν πίνει καθόλου, «επειδή απλώς δεν μου αρέσει, όχι επειδή είμαι αλκοολική όπως έχω δει να γράφουν») ή ακόμη χειρότερα η όψη της too used γκόμενας, που έχουν αρκετές wannabe hot βρετανίδες.

Η Kate Beckinsale έχει επίσης να σου «πουλήσει» ότι το περιοδικό Hello την είχε τιμήσει ως England’s Number One Beauty το 2002, ένα χρόνο δηλαδή πριν τη γνωρίσει ο σκηνοθέτης Lien Wiseman (ο οποίος την έχει υπό την εποπτεία του στο Underworld) και παρατήσει γάμους, γυναίκες, αναγκάζοντας και την ίδια να διαλύσει την 6ετη σχέση της με τον Michael Sheen για να δώσει αιώνιους όρκους με τον Wiseman. Θα μου πεις, πολύ γλυκανάλατη δεν μας την παρουσιάζεις; Όχι, απλώς τονίζω ότι η Kate Beckinsale έχει ό,τι χρειάζεται για να διαλύσεις το σπίτι σου (δες τις φωτό) και να ανοίξεις ένα καινούριο μαζί της (δες ξανά τη low profile ζωή της).

Φέτος το 2012, μοιάζει να είναι η comeback χρονιά της. Στα 38 της, με το τους λύκους και τα βαμπίρ του Underworld να επιστρέφουν, το Contraband να της δίνει ένα ακόμη decent ρόλο στο πλευρό του Mark Wahlberg και (κυρίως) το sci-fi Total Recall (πάλι σε σκηνοθεσία του άντρα της) με Colin Farell, Jessica Biel, Ethan Hawke και τον καλύτερο ηθοποιό που έχει δει ποτέ η αμερικανική τηλεόραση (τον Bryan Cranston του Breaking Bad), η χρονιά θα είναι full of Kate with Beckinsale. Μόνο με καρέ χάνει.

Υ.Γ. Όταν το Esquire shootάρει…