HOT RIGHT NOW

Candice. Το sexy supermodel που ήρθε από τη φάρμα

Η νέα της φωτογράφηση στο GQ είναι απλά η αφορμή για να θυμηθούμε την πιο sexy γυναίκα που έχει μεγαλώσει δίπλα σε γελάδια.

Πριν ένα χρόνο περίπου είχαμε ξαναμιλήσει για την Candice Swanepoel. Η επιλογή της από την Victoria’s Secret ήταν αναμενόμενη μιας και η 24χρονη πλέον Νοτιοαφρικάνα είχε ήδη κλέψει τα βλέμματα του χώρου της μόδας με τις καμπύλες της. Κι όχι απλά έγινε Άγγελος της Victoria’s Secret αλλά φέτος φιγουράρει και σαν πρώτο όνομα στην κολεξιόν για τα μαγιώ, έχοντας δίπλα της την Adriana Lima και την Behati Prinsloo.

Όχι άδικα θα λέγαμε..

 

Εξού και η νέα φωτογράφησή της για το περιοδικό GQ. Βλέπεις η Candice είναι αυτή τη στιγμή το hot όνομα. Όσο κι αν αυτό είναι σίγουρο ότι εξοργίζει την Irina Shayk και τις άλλες Αγγέλους που έχουν βρεθεί κάποτε στο επίκεντρο της προσοχής. Τώρα πρέπει απλά να παρακολουθήσουν την Candice να προελαύνει.

 

Δεν είναι η πιο sexy φωτογράφηση που έχεις δει αυτή στο GQ. Αλλά αυτό είναι ακριβώς το θέμα. Δεν χρειάζεται να γδυθεί τελείως αυτή η γυναίκα για να είναι αισθησιακή και sexy.

Candice Swanepoel 

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να είχαν κάνει τόσο λάθος οι Tommy Hilfiger, Tom Ford, Versace, Dolce & Gabbana, Stella McCartney and Chanel που την επέλεξαν για να προωθήσει τις καμπάνιες τους, τα ρούχα τους, τα αρώματά τους, τα πάντα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι η Swanepoel μπήκε πέρσι αιφνιδίως στη λίστα του Forbes με τα 10 πιο καλοπληρωμένα μοντέλα, χάρη στα 1,9 εκατομμύρια δολάρια που αποταμίευσε μόνο το 2011.

Και να σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι μεγάλωσε πολύ μακριά από τις μεγαλουπόλεις, τις πασαρέλες και τα περιοδικά. Μεγάλωσε σε μια φάρμα με αγελάδες κοντά στον ποταμό Mooi στην Νότιο Αφρική. “’Ηταν ένας πολύ αγνός και όμορφος τρόπος για να μεγαλώσει κανείς” λέει η ίδια στην συνέντευξή της στο GQ. Για να συνεχίσει περιγράφοντας το πώς ήταν να ξυπνάει στη φάρμα, να φοράει γαλότσες για να ριχτεί στις ακαθαρσίες των ζώων που έπρεπε να μαζέψει.

Ομολογεί ότι έβλεπε Fashion Tv στην τηλεόραση και φρόντιζε να λέει στην μαμά της ότι μοιάζει με αυτά τα κορίτσια και θα έπρεπε να μείνει έτσι αδύνατη για να γίνει μοντέλο. Εμείς πολύ απλά χαιρόμαστε που βρέθηκε ένας άνθρωπος να την πάρει από την φάρμα και να την φέρει στις οθόνες μας.