HOT RIGHT NOW

Δεν είναι ψέμα η Kristen Bell

Είναι ο καλύτερος λόγος για να βλέπεις όμως το “House of Lies”

Τα είπαμε και για την Megalyn Echikunwoke, δεν είναι θέμα, αλλά η Kristen έχει άλλη αξία, πώς να το κάνουμε. Μεγάλωσε από την εποχή που τη γνωρίσαμε ως μια έφηβη ντετέκτιβ στο “Veronica Mars” – και όταν λέμε έφηβη εννοούμε τον χαρακτήρα της, η ίδια ήταν σε “Χολιγουντιανή εφηβεία”, που θα πει γύρω στα 25, που θα πει η τέλεια ηλικία, ναι;

Ναι, ναι.

 

Εκεί είχε κι ένα πρώτο peak: Βγήκε #11 στο Hot 100 του MAXIM και ψηφίστηκε η πιο σέξι χορτοφάγος του κόσμου το οποίο ΟΚ, στο Χόλιγουντ κάτι σημαίνει, είναι πολλοί εκεί αυτοί.

 

Και σουλατσάριζε με μπικίνι στη μισή διάρκεια της εμφάνισής της στο “Forgetting Sarah Marshall”, κάτι που καθόλου ας πούμε δεν ενόχλησε τον Russell Brand.

 

Ή εμάς.

 

Μετά δυστυχώς άρχισε να μας εξαφανίζεται. Αφού έπαιξε σε ένα μιούζικαλ με τίτλο “Reefer Madness” (πολλά τραγούδια, πολλή μαριχουάνα, πολλή Bell σε διχτυωτά outfits), άρχισε να κόβει βόλτες σε κάτι μέτριες σειρές και ταινίες τρόμου.

Το πιο αναγνωρίσιμο πράγμα που είχε κάνει από τότε ήταν η αφήγηση του “Gossip Girl” το οποίο υποθέτω λέει πως έχει πολύ σέξι φωνή, αλλά κατά τα άλλα τι να το κάνεις. Εμείς άλλα θέλαμε.

Νά’ναι καλά τα υπέροχα παιδιά στο Showtime, το αμερικάνικο καλωδιακό, που κάπως τη θυμήθηκαν (εμείς ποτέ δε την ξεχάσαμε πάντως, ούτε αυτή ούτε το σώμα της) και την έβαλαν στην καινούρια τους σειρά “House of Lies”.

Η οποία σειρά, όπως υπόσχεται το παλμαρέ του καναλιού (βλέπε “Californication”, “Weeds”, “Tudors”) έχει πολλά ψέματα και πολύ σεξ, όλα καλά πράγματα όταν βλέπεις σειρές με ωραίες πρωταγωνίστριες.

Τώρα που ξαναβρεθήκαμε, ελπίζω να μη χαθούμε – η σειρά πάντως έχει ήδη πάρει 2η σεζόν. Για την ώρα, πάρε αυτό.