HOT RIGHT NOW

Είναι η Charlotte McKinney η νέα Kate Upton;

Δεύτερη ερώτηση: Θέλουμε άλλη μία Kate Upton; Τρίτη ερώτηση: Ποιον ενδιαφέρει;

Ο τίτλος του άρθρου αυτού ρωτά κάτι πάρα πολύ απλό αλλά καταφέρνει και να συνοψίσει οτιδήποτε έχει ακουστεί ή γραφτεί μέχρι τώρα για την Αμερικανή από την Florida, η οποία μέσα σε έναν μόλις χρόνο κατάφερε να… εεε κατάφερε να… δηλαδή αυτό που κατάφερε ήτα.. βασικά, δεν έχει καταφέρει και πολλά. Πέρα από το να έχει 137.000 followers στο Instagram. Και μερικές καλές προτάσεις για δουλειά.

Τότε γιατί γράφουμε για εκείνη;

α) Γιατί είναι λίγο κωμική η συνήθεια να γίνεται κάποιος όνομα ως ο νέος τάδε.

β) Επειδή πριν 2 ημέρες βγήκε μια φωτογράφησή της ως νοσοκόμα για το Galore.

 

γ) επειδή είναι ένα κορίτσι το οποίο θα βλέπουμε σε φωτογραφίσεις και τα social τα επόμενα χρόνια. Οπότε γιατί να μην ξέρεις και λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνη;

Όσο κι αν θεωρώ ότι δεν την τιμά να αναφέρονται όλοι σε εκείνη ως νέα Kate Upton είναι αναμφίβολα εκείνο το οποίο την χαρακτήρισε όλον αυτόν τον χρόνο και σίγουρα αυτό που έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν. Ενδεχομένως να είναι ο λόγος για τον οποίο διαβάζεις κι εσύ αυτές τις γραμμές τώρα. Ή τις προσπερνάς γιατί σε νοιάζουν μόνο οι φωτογραφίες. Fine by me.

 

Ακόμα και η ίδια δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την σύγκριση σε μια συνέντευξη που έδωσε στο FOX News. “Προσωπικά, δεν με συγκρίνω καθόλου με εκείνη. Νομίζω ότι είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι αλλά θαυμάζω την επαγγελματική σκοπιά της καριέρας της, πιστέυω ότι έχει κάνει μία καταπληκτική δουλειά“. Μεταφράζω. Δεν θέλω να με συγκρίνεις με εκείνη γιατί είμαι πιο ωραία, την πάω γιατί έχει βγάλει χρήματα και θέλω να κάνω το ίδιο. Οκ, τίμιο.

 

Γιατί αυτό ακριβώς είναι το μόνο που μπορεί να κάνει η Charlotte στον μάταιο τούτο κόσμο. Και το δήλωσε εμφατικά πριν λίγο καιρό στο Esquire.

 

 

Ξέρει πολύ καλά λοιπόν ακόμα και η ίδια ότι δεν έχει τα προσόντα για να κάνει κάτι διαφορετικό ή κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε η Upton. Αλλά από την στιγμή που αυτό που έκανε η Upton, έγινε συγκεκριμένο επάγγελμα, η McKinney έχει στείλει ήδη βιογραφικό.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από την τελευταία φωτογράφηση της McKinney, αυτή για το περιοδικό Galore στο οποίο ντύθηκε νοσοκόμα. Και είναι η τελευταία σε μια σειρά φωτογραφήσεων όπως θα είδες και πιο πάνω οι οποίες δεν έχουν καμία συνοχή ή έστω καμία συγκεκριμένη κατεύθυνση στο τι θέλει να κάνει. Είναι όπως της Kate Upton. Απλά “κοιτάξτε με”.

 

Και δεν ξέρω αν θα καταφέρει η McKinney να πάρει τη δημοσιότητα που θέλει με αυτόν τον τρόπο. Το Instagram της είναι σίγουρα εκπληκτικά επιτυχημένο και όσο προχωράει αυτό τόσο περισσότερες δουλειές θα έχει. Και δίνει ελπίδα και σε κάθε νεαρό φωτομοντέλο που φωτογραφίζεται προκλητικά στο Instagram, ότι κάποια στιγμή μπορεί και εκείνη να θεωρηθεί η νέα Kate Upton. Woohoo!!

 

Μπορεί το όχημα Kate Upton να κέρδισε για την νεαρή Charlotte την προσοχή του κόσμου αλλά το τι θα κάνει αυτή για να αποκτήσει το δικό της όνομα στο χώρο είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση. Τα δημοσιεύματα για την φωτογράφησή της στο Galore αναφέρουν ελάχιστες φορές το όνομα της Upton. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα ευχαριστεί την Charlotte.

Το θέμα για εκείνη είναι μάλλον περισσότερο το να μην σταματήσουν να αναφέρουν και το δικό της.