HOT RIGHT NOW

Είναι sexy η Ελληνίδα που αγάπησε ο Bond; Ο James Bond;

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν είναι η πιο sexy Ελληνίδα ηθοποιός. Αλλά o 007 έχει άλλη γνώμη. Και οφείλουμε να την εξετάσουμε.

Η νέα ταινία του Bond είναι το Skyfall, το οποίο πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται το φθινόπωρο του 2012. Εδώ και δύο μήνες μάλιστα γνωρίζουμε και ποιό θα είναι το “κορίτσι του Bond”. Λέγεται Berenice Marlohe και κάθε άλλο παρά Ελληνίδα είναι. Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως βρήκε και αυτή τον δρόμο της προς την ταινία. Μπορεί να μην πρωταγωνιστεί (όπως ήθελε) αλλά θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει τον Daniel Craig.

Διαβάσαμε σε πολλά site για την δακρύβρεχτη σχεδόν ιστορία της κοπέλας που ξεκίνησε από σερβιτόρα στο Λονδίνο για να φτάσει στο πλατό του 007. Κάθε καλό lifestory εξάλλου ξεκινάει κάπως έτσι. Είδαμε και μία σκηνή από την συμμετοχή της στην ταινία “Ψυχραιμία”. Άντε δες την κι εσύ.

 

Αλλά μέχρι εκεί. Η Τόνια διάλεξε να πάει στο Λονδίνο να βρει την τύχη της και όχι να αναλωθεί στο εγχώριο star system (γελάω και που το γράφω). Και πολύ καλά έκανε. Μόνο που δεν μας έδωσε την ευκαιρία να την μάθουμε καλύτερα. Δεν έδωσε στα ανδρικά περιοδικά την ευκαιρία να της κάνουν απανωτές προτάσεις για ημίγυμνες φωτογραφήσεις.

Η συμμετοχή της στην ταινία βέβαια ίσως σημάνει και την αρχή μιας σπουδαίας καριέρας για εκείνη. Και της το ευχόμαστε ολόψυχα. Γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να την δούμε φωτογραφημένη από το Esquire, το GQ και άλλα περιοδικά της Αμερικής. Να κάνουν δηλαδή οι Αμερικάνοι ό,τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τόσα χρόνια εμείς.

Η σκηνή που είδες παραπάνω, σίγουρα δεν είναι και η πλέον κολακευτική για την Ελληνίδα. Οπότε θα περιμένουμε το Skyfall για κάτι καλύτερο. Μέχρι τότε, αλιεύσαμε μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφήσεις που έχει κάνει η 24χρονη απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Γ. Κιμούλη.

Τόνια Σωτηροπούλου 

Η Τόνια είναι sexy. Όταν θέλει. Και στο skyfall, κάτι μας λέει ότι αυτή της την αρετή θα την επιστρατεύσει.