HOT RIGHT NOW

Εσύ θα άφηνες ποτέ την Melissa Benoist;

Αυτό ακριβώς κάνει ο φιλόδοξος τζαζ ντράμερ στο Χωρίς Μέτρο, που κυκλοφορεί στις αίθουσες. Τι να πω, ίσως να μην ήξερε ότι, επιπλέον, είναι και το νέο Supergirl.

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που παρακολούθησα το Glee. Οπότε, όπως και πολλοί εκεί έξω, δεν είχαμε δει την 26χρονη ως τη ‘νέα Rachel’. To Whiplash, όπου παίζει το κορίτσι που ο πρωταγωνιστής αφήνει, την έβαλε ωστόσο και πάλι εντός του οπτικού μας πεδίου. Με το τηλεοπτικό Supergirl, που έρχεται, να αναμένεται να την απογειώσει περαιτέρω.

Γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη του Κολοράντο (εξού και το τατού ενός λύκου που έχει στο χέρι της), μετακόμισε στα 18 της στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βρει την τύχη της (εξού και το άλλο τατού της, ενός ποδηλάτου, το οποίο ξεκίνησε να μαθαίνει να κάνει στο Μανχάτταν) και χρειάστηκε να περάσει από 100.000 audition προκειμένου να επιλεγεί για το Glee.

Το καλό νέο είναι ότι επιλέχθηκε. Το κακό ότι χρειάστηκε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες το οποίο, όπως κάθε σώας τα φρένας άνθρωπος, φαίνεται ότι ψιλο-σιχαίνεται. Όμως δεν είχε επιλογή. Οι ρόλοι, οι καλοί ρόλοι, άρχισαν να πέφτουν βροχή πάνω της.

Και δεν μιλάω μόνο για το Whiplash, την ταινία έκπληξη της χρονιάς, αλλά επίσης το Danny Collins, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον βετεράνο ρόκερ Al Pacino.

Άσε που καπάκι, για όποιον έχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την επόμενη κάτι σταρ, είναι και πρώτη μούρα στο The Longest Ride. Ναι, μιλάμε για ταινία εγγύηση στο box office αφού πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά ενός ακόμη δακρύβρεχτου βιβλίου του Nicholas Sparks.

Όχι και άσχημα για κάποια που πρωτογνωρίσαμε ως το γυμνό κορίτσι σε ένα επεισόδιο του Homeland (έχει επίσης κάνει cameo στα Law and Order, Blue Bloods και The Good Wife).

 

Ενώ επίσης έγινε ‘πρωτοσέλιδο’ φέτος όταν κυκλοφόρησαν γυμνές της φωτογραφίες στα πλαίσια του fappenning. Για την ακρίβεια όχι απλά γυμνές, αλλά μαυρόασπρες που την έδειχναν να κάνει κανονικά σεξ με το αγόρι της. Με εκείνη να είναι χαμογελαστή, παθιασμένη, υπέροχη. Ένα ‘σκάνδαλο’ που ποτέ δεν σχολίασε και από το οποίο βγήκε εντελώς αλώβητη.

 

Το πιο σημαντικό; Η Melissa μοιάζει να αντιμετωπίζει όλα όσα της συμβαίνουν με ένα εντελώς κουλ και ακομπλεξάριστο τρόπο. Παραμένει κανονική. Και συνεχίζει να ονειρεύεται κάποια στιγμή να βρεθεί στο Broadway.