HOT RIGHT NOW

H 17χρονη Κουβανή στην οποία το Χόλιγουντ ποντάρει τα ρέστα του

Η Bella Thorne είναι η τελευταία πριγκίπισσα της Disney που έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο.

Ήδη τα έχει πάει μια χαρά. Αλλά το επόμενο στάδιο ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου, όταν και θα σβήσει επιτέλους 18 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, παρέα με τους 22 εκ. social fans της (9,5 στο fb, 6,2 στο twitter και 6,3 στο instagram). Είδες γκέλα το κορίτσι;

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Δεν παρακολουθώ τις σειρές της Disney. Ούτε είμαι αναγνώστης του Seventeen και της Teen Vogue. Οπότε, η πρώτη φορά που είδα την -όνομα και πράγμα- Bella ήταν στο φετινό The Duff, όπου παίζει την queen bitch που κάνει κόλαση την ζωή της άσχημης πρωταγωνίστριας. Και, καπάκι, ως -επίσης την bitch- στο τηλεοπτικό Scream. Συγκεκριμένα την bitch με το μπικίνι που ‘περιλαμβάνει’ πρώτος ο Ghostface.

 

 

Δεν πειράζει. Από εδώ και πέρα, εγώ, εσύ, όλοι μας, θα τα λέμε πολύ πιο συχνά με την barely legal της χρονιάς που ξεκίνησε -εννοείται- την καριέρα της ως μοντέλο και της οποίας και τα τρία αδέλφια είναι επίσης ηθοποιοί.

 

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

 

Εννοείται ως πρωταγωνίστρια, την ούγια της οποίας εμφανώς και διαθέτει. Για την ώρα η φυσική ξανθιά πρώην μαζορέτα (που τα έβαψε κόκκινα και επιμένει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο φυσικό της χρώμα), η οποία έχει ήδη γράψει ένα bestseller young adult μυθιστόρημα σχετικά με ένα κορίτσι που πάσχει -όπως η ίδια- από δυσλεξία και έχει βγάλει και album, έχει εξελιχθεί σε χρόνο dt στην επόμενη scream queen.

 

Στο Home Invasion οι ψυχοπαθείς της την πέφτουν στο σπίτι, στο Amityville: The Reawakening προσπαθεί να αναβιώσει το franchise και στο Big Sky είναι η αγοραφοβική που καταδιώκει στην ύπαιθρο ένας ψυχοπαθής.

 

Αν και το μεγάλο της break, όπως το έλεγαν στο χωριό μου, είναι το YA ρομάντσο Midnight Sun στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον φίλο της Patrick Schwarzenegger ως ένα κορίτσι που είναι αλλεργικό στο φως του ήλιου.

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Καιρός ήταν. Σκέψου ότι η κόρη του Κουβανού πατέρα από την Φλόριντα (η νεότερη πρέσβειρα της Neutrogena ποτέ) δουλεύει non stop από τα πέντε της. Πέρα από το Shake it Up της Disney που την έκανε πρώτο όνομα, την έχουμε δει από πιτσιρίκι στο Entourage, το Big Love και το Dirty Sexy Money, μέχρι ως το αγοροκόριτσο κόρη του Adam Sandler στο περσινό Blended.

 

 

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

 

 

Όσον αφορά το κράξιμο που τρώει εννοείται για τις καμπάνιες με μπικίνι (βλέπε φωτό) ή τις φωτό με μπικίνι που ανεβάζει στο instrgram της, εκείνη το μόνο που έχει να πει είναι

 

Όπως και να΄χει, βγάζει μάτι ότι η Bella ήρθε για να μείνει. Διαθέτει -πέρα από ένα φαντασμαγορικό πρόσωπο- εκείνο το απροσδιόριστο κάτι που κάνει την διαφορά. Το μόνο που μένει είναι, από εδώ και πέρα, να συνεχίσει να κάνει σωστές επιλογές ρόλων. Το γεγονός όμως ότι, π.χ. στο Scream, της πρότειναν να είναι πρωταγωνίστρια αλλά εκείνη προτίμησε τον πολύ πιο μικρό ρόλο, επειδή θεώρησε ότι είναι πιο καλογραμμένος και αρχετυπικός, είναι ένας πολύ καλός οιωνός.