HOT RIGHT NOW

Η 26χρονη Χιλιανή που βασανίζει και βασανίζεται

Την λένε Lorenza Izzo, είναι σύζυγος του τρομοκράτορα Eli Roth, βασανίζει τον Keanu Reeves και βασανίζεται από ένα μάτσο κανιβάλους.

Αφορμή για να ασχοληθούμε με πάρτη της, το Green Inferno, το ‘μην φας πριν πας να το δεις’ κανιβαλιστικό έπος του Eli Roth που επιτέλους (;) κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες. Για την ακρίβεια, μια από τις αφορμές.

 

 

Βλέπεις η μικρή Lorenza, απόφοιτος κινηματογραφικών σπουδών από το ‘φημισμένο’ Πανεπιστήμιο των Άνδεων (εντάξει, μετά έκανε μεταπτυχιακό στη Νέα Υόρκη), δημοσιογράφος, ηθοποιός και μοντέλο, έχει υπάρξει εξαιρετικά δραστήρια τα τελευταία χρόνια.

 

Από τότε δηλαδή που, έχοντας πάρει τον μικρό ρόλο μιας barwoman στο Aftershock, την ταινία τρόμου του Eli Roth σχετικά με τον μεγάλο σεισμό της Χιλής και πήγε να του πει -όταν εκείνος προσγειώθηκε- ένα γεια.

 

 

Εκείνος έπαθε τέτοια πλάκα μαζί της που πρώτα απέλυσε την πρωταγωνίστρια που είχε ήδη φέρει από τις ΗΠΑ, μετά της έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και καπάκι την παντρεύτηκε σε μια παραλία.

 

Φαντάζομαι το ίδιο σοκ έπαθε όταν γνώρισε την πρώην επιτυχημένο μοντέλο (με διεθνή καριέρα) μητέρα της, καθώς και την -εξίσου γοητευτική- μικρότερη αδελφή της.

 

Ενώ το ‘είμαστε ομορφόσογο με την ούγια’ vibe επεκτείνεται και στην θεία της, Carolina Parsons, επίσης επιτυχημένο μοντέλο και ηθοποιός.

 

Από τότε μέχρι και σήμερα η Izzo είναι η επίσημη μούσα του καθώς παίζει σε ότι ταινία φτιάχνει. Τελευταία εκ των οποίων είναι το πολυαναμενόμενο Knock Knock, που επίσης κυκλοφορεί προσεχώς, με τον παντρεμένο Keanu Reeves να της ανοίγει την πόρτα (σε εκείνη και στην φίλη της, την Κουβανή Ana de Armas) του σπιτιού και και να βρίσκεται να βασανίζεται στα χέρια της.

 

Μια χαρά ταινία και μια χαρά ερμηνεία από την Lorenza η οποία, ωστόσο, έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να γυρίσει τίποτα άλλο μαζί με τον Eli αφού θέλει να σταματήσει να θεωρείται απλώς μια scream queen και να αρχίσει να παίζει σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως τα Sex Ed και Holidays που θα μας σερβίρει προσεχώς.

 

 

Ενώ καλό θα ήταν -αν, φυσικά, ο Eli δεν έχει αντίρρηση- να συνεχίσει να κάνει φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά, όπως η συγκεκριμένη στο Αμερικάνικο FHM που μετά αναδημοσιεύτηκε στις εκδόσεις όλου του πλανήτη.

 

Προφανώς η Lorenza, μετά τον Roth και την δημοσιότητα που αυτός της ‘δάνεισε’ έχει μετατραπεί στην πιο εμπορική σταρ της χώρας της.

 

Εκείνη που τους κάνει περήφανους. Εκείνη της οποίας κάθε κίνηση παρακολουθούν στενά.

 

Δικαίως. To κορίτσι έχει δυνατότητες. Προσωπικά, η όλη φάση μου μυρίζει λίγο από Amber Heard. Όχι, το κορίτσι μας δεν είναι Τεξανό και bisexual. Είναι, ωστόσο, άκρατα φιλόδοξο. Επιπλέον διαθέτει εκείνο το βλέμμα (γιατί το σώμα της, ομολογώ, θα το προτιμούσα λίγο πιο καμπυλωτό) που κάνει κάθε παραγωγό και σκηνοθέτη που την γνωρίζει να την ερωτεύεται. Σκέφτεσαι κάποιο καλύτερο και πιο ‘αγνό’ κριτήριο για το πως να ξεχωρίσεις κάποιον που έχει την στόφα κινηματογραφικού σταρ;