HOT RIGHT NOW

Η Alexandra Daddario τα έχει όλα τεράστια

Τα τεράστια (σ.σ. μεγέθους ιπτάμενου δίσκου) μπλε μάτια της  27χρονης Νεουορκέζας, που πρωταγωνιστεί ως κόρη της Αθηνάς στο νέο Percy Jackson, είναι ένα από τα δυο εκθαμβωτικά ζεύγη της για τα οποία λυσσάνε οι φαν της στο ίντερνετ. Ώρα να την γνωρίσεις καλύτερα.

Την πρώτη φορά που την είδα ήταν στο Hall Pass των αδελφών Farrelly, εκεί που προσπαθούσε να ξελογιάσει τον παντρεμένο Owen Wilson. Εκείνος τελικά της αρνήθηκε. Εγώ, σόρι, αλλά δεν θα είχα τέτοια δύναμη χαρακτήρα.

Από τότε πάντως έψαχνα την κατάλληλη αφορμή για να σας μιλήσω για εκείνη. Αλλά η καλομαθημένη κόρη του ζεύγους επιτυχημένων Νεοϋορκέζων δικηγόρων, που πέρναγε τους χειμώνες της φορώντας την μπλε στολή του πιο ακριβού all girls school της πόλης (Brearley school) και τα καλοκαίρια της στην οικογενειακή έπαυλη στα Hamptons, ποτέ δεν μου την έδινε.

Είχα την ελπίδα να γίνει λίγο παραπάνω ντόρος με την πάρτη της όταν βρέθηκε να πρωταγωνιστεί διαδοχικά σε δυο ταινίες τρόμου, το Bereavement και το Texas Chainsaw 3D, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Παρότι, ως γνήσια scream queen, υπάρχει σκηνή όπου είναι αλυσοδεμένη σε κάποιο στάβλο και με το ματωμένο πουκάμισο ανοιχτό. Προκαλώντας συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν το στήθος της είναι αληθινό (σ.σ. θέλω να πιστεύω πως ναι, αλλά δεν παίρνω όρκο).

 

Ενώ και οι προηγούμενες ταινίες της ήταν όλες ψιλο-βαρετές. Ακόμη και το Babysitters όπου υποτίθεται ότι μπλέκεται σε μια σπείρα babysitters που ντουμπλάρουν ως call girls για τους πατεράδες.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της, ο ρόλος της ως αληθινή αγάπη του πρωταγωνιστή στο White Collar και ως γραμματέας που φιλάει το παντρεμένο αφεντικό της στο Parenthood είναι μια χαρά πρόοδος από την εποχή, στα 16 της, που έκανε το ντεμπούτο της ως καλό κορίτσι στο All my Children. Όμως δεν είναι ότι έχω χάσει και το φως μου.

Τέλος, στο φωτογραφικό ‘μέτωπο’, πέρα από μια ψιλο-σέξι φωτογράφηση στο Esquire, η Daddario (με μπερδεμένη ιταλο-ιρλανδο-τσεχοσλοβάκικη καταγωγή) είναι εξαιρετικά προσεκτική με την εικόνα της κάνοντας φωτογραφήσεις μόνο σε περιοδικά τύπου In Style και Cosmopolitan.

Αν και, ακόμη και εκεί, το εκρηκτικό των καμπύλων της, επιπέδου Yasmine Bleeth για τους παλαιότερους, δεν κρύβεται με τίποτα.

Όλα αυτά όμως, η άγνοια δηλαδή του ευρύ αντρικού κοινού για την ύπαρξη και τα προσόντα της, θα τελειώσει σύντομα. Αιτία η συμμετοχή της στo True Detective του HBO.

Εκεί που θα βρεθεί να βοηθάει τους Woody Harelson και Matthew McConaughey να βρουν ένα serial killer που λυμαίνεται την Λουιζιάνα επί 17 χρόνια.

Ναι, είναι μόλις οχτώ επεισόδια. Αλλά για την Alexandra –με την πορσελάνινη επιδερμίδα που την κάνει  είναι μια χαρά ευκαιρία να κάνει το μπαμ που τόσο της αξίζει.

Πάντα με την προϋπόθεση ότι χωρίσει επιτέλους από τον κατά έξι χρόνια μικρότερο της συμπρωταγωνιστή της στο Percy Jackson. Το μοναδικό δηλαδή πράγμα πάνω της που είναι ξενερωτικό και άκυρο.