HOT RIGHT NOW

H Αλίκη των θαυμάτων

Ξαφνικά η Alice Eve βρίσκεται στις αίθουσες όχι με μία, αλλά με δύο ταινίες. Ήρθε η ώρα να στη συστήσουμε.

Είναι Αγγλίδα ηθοποιός θεάτρου στην πραγματικότητα, με καλές σπουδές και κλασική παιδεία. Όχι, αλήθεια.  Πώς συνδέεται η Οξφόρδη με το “Men in Black”; Εύκολα, απ’ό,τι φαίνεται.

Στην πραγματικότητα αν πας να τσεκάρεις το ακαδημαϊκό παρελθόν της θα βρεις ό,τι πιο εγγλέζικη λέξη έχει υπάρξει, Westminster, Oxford, Chichester, BBC Royal Court, μόνο το Big Ben λείπει από κει μέσα. Αφού μεγάλωσε, και σπούδασε, και έπαιξε θέατρο, και τα έκανε όλα αυτά, τελικά αποφάσισε πως ναι, She’s out of that league.

Σε εκείνη την ταινία ήταν που ξεχώρισε ως η νέα… εχμ, δεν το έχουμε εύκαιρο, και ίσως γι’αυτό να μας αρέσει και τόσο. Δεν ήταν η νέα κάποια, ήταν απλά μια τρομερή νέα παρουσία. Στο “She’s out of my League” έπαιζε αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος, μια γυναίκα που ο αδύναμος ντροπαλός πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να ρίξει ποτέ σε χίλια χρόνια. Η φαντασίωση η ίδια.

Μιλώντας για φαντασιώσεις, έπαιξε και στην απόλυτη αντρική φαντασίωση, το “Entourage” δηλαδή, κάνοντας την κουλτουριάρικη φιλενάδα του Βίνσεντ Τσέις στην τελευταία σεζόν της σειράς. Ταιριαστό;

Στο μεταξύ κάτι τέτοια μας βοηθούν να προσπεράσουμε με ευκολία και στραβοπατήματα όπως η συμμετοχή της στο “Sex & the City 2”. Κούκλα μου έχεις παίξει στο Μπρόντγουεϊ και είσαι Αγγλίδα, αυτό θα έπρεπε να απαγορεύεται. Όχι; Κάτι τέτοιο τελοσπάντων, δεν έχει σημασία.

Α, όχι, τελικά ΟΚ, μια χαρά κι αυτό, τα παίρνουμε πίσω όλα.

Εντάξει;

Μετά όλα πήραν κάπως τον δρόμο τους. Κοίτα όμορφα πράματα που μας χαρίζει η Alice Eve τα τελευταία 2 χρόνια, σαν αυτό ας πούμε.

Τώρα παίζει και στο “Raven” και στο “Men in Black 3”, δυο φορές Alice δυο φορές ευτυχία. Και γύρισε και σίκουελ “Σταρ Τρεκ” έτσι για να γουστάρουμε. Μας αρέσει πολύ πού πηγαίνει αυτό.

Μελετώντας προσεκτικά και τις ταινίες και τις φωτογραφήσεις της (και βλέποντας και βίντεο από αυτές τις φωτογραφήσεις, oh yeah) καταλήγουμε πως τελικά ίσως έχει κάτι από Nicole Kidman αλλά στο απείρως πιο αγγλικό (υπό συνθήκες πολύ καλό) και σίγουρα στο πιο γυναικείο (αυτό είναι σίγουρα πιο καλόι).

Ευτυχώς το βρήκαμε γιατί δε θα μπορούσαμε αλλιώς να απολαύσουμε αυτό το photostory.

Alice Eve

Ουφ.