HOT RIGHT NOW

H Allison Williams μας έβαλε να ξυρίσουμε το μουστάκι

Εκατοντάδες χιλιάδες άντρες ανά τον κόσμο παρακολουθούν το Girls, την πιο κοριτσίστικη σειρά αυτή την στιγμή στην τηλεόραση, μόνο για πάρτη της.

Μοσχαναθρεμμένη κόρη του πλέον  σεβάσμιου Αμερικάνου παρουσιαστή ειδήσεων, μεγαλωμένη σε μια έπαυλη στο Κονέκτικατ, σπουδαγμένη στο Yale και μόνιμη θαμώνας του Λευκού Οίκου από τα δέκα της, η Allison δεν έχει καμία δουλειά ή ανάγκη να αυνανίζεται σε τουαλέτες εστιατορίων. Εκτός από ότι έχει ταλέντο σε αυτό.

Το ντιλ με τον πατέρα της ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Πρώτα θα αποφοιτήσεις από το Yale και μετά θα σου επιτρέψω να κάνεις οτιδήποτε έχει να κάνει με την υποκριτική.

Αυτός ήταν ο λόγος που η Allison, κόρη του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του NBC Brian Williams, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 για να κάνει την πρώτη της κίνηση.

Να ανεβάσει δηλαδή ένα βίντεο βασισμένο στο τραγούδι των τίτλων έναρξης του Mad Men το οποίο είδε ο Judd Apatow και (χωρίς να ξέρει ποιανού κόρη είναι)  απαίτησε να την βάλουν στο Girls.

 

 

To να μη ξέρεις τι είναι το Girls είναι σχεδόν απίθανο, με τόσο προμοτάρισμα και τιτίβισμα που του έγινε.

Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα αν το θεωρείς απόδειξη της ιδιοφυΐας της Lena Dunham (η ταλαντούχα χοντρούλα που επίσης πρωταγωνιστεί και, δυστυχώς, συχνά πυκνά γδύνεται) ή μια κόπια του Sex and the City με τις τέσσερις  πρωταγωνίστριες να είναι απόφοιτες κολλεγίου που παλεύουν να τα καταφέρουν στην Νέα Υόρκη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν είσαι στρέιτ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πέσει το σαγόνι μόλις δεις την Allison να μπαίνει στο δωμάτιο. Και να μην εύχεσαι κρυφά να είναι εκείνη που θα αρχίσει να δείχνει περισσότερη σάρκα στην 2η σεζόν που ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου.

Παρότι ελάχιστοι γνωρίζουν πόσο ‘γαλαζοαίματη’ είναι η Williams στην πραγματικότητα, διαισθάνεσαι ότι ο ρόλος του καθωσπρέπει κοριτσιού που υποδύεται της ταιριάζει κάτι παραπάνω από γάντι.

 

Και, ως γνωστόν, δεν υπάρχει τίποτα πιο διαστροφικό από το να βλέπεις ένα καλό κορίτσι να ‘αναγκάζεται’ να κάνει πολύ κακά πράγματα. Όπως σεξ ή αυνανισμό μπροστά στη κάμερα.

 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Allison έχει προκαλέσει τόσο ντόρο με την πάρτη της χωρίς ποτέ να δώσει το παραμικρό ψίχουλο στο φανατικό αντρικό κοινό της, αφού όλες οι φωτογραφήσεις που έχει κάνει είναι για εκδόσεις τύπου In Style, Vanity Fair, NY Times.

Ενώ εξίσου αναπάντεχο είναι το πόσο αστεία και κλόουν είναι στη πραγματικότητα, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις τσεκάροντας τα βιντεάκια που ανεβάζει στο Funny or die ή στο CollegeHumor.

 

Στο μυαλό μου η Allison έχει την κομψότητα (και την ψυχρότητα) που έρχονται πακέτο με την μεγαλοαστική καταγωγή της.

Καθιστώντας την ιδανική για ρόλους τύπου ‘Η ωραία της Ημέρας’, αυτό δηλαδή που ήταν το κεντρικό concept της φωτογράφησης που μόλις έκανε στην New York Post.

Το μόνο που απομένει είναι να πειστεί ο πατέρας της να της επιτρέψει να γίνει τόσο μεγάλη σταρ όσο -είναι εμφανές ότι- της είναι γραμμένο.