HOT RIGHT NOW

H Brooklyn Decker δεν ‘βυθίζεται’ με τίποτα

‘Κράχτης’ στην Ναυμαχία είναι η Rihanna και το XXL όπλο της. Αλλά η γυναίκα που δεν μπορείς να σταματήσεις να κοιτάς είναι –για άλλη μια φορά-η 25χρονη βετεράνος του Sports Illustrated, το πιο τέλειο δείγμα Αμερικανίδας από την εποχή της Cindy Crawford.

Ο Adam Sandler έχει κάνει τεράστια ζημιά στον κινηματογράφο. Αλλά, μέσα σε όλα, έκανε και ένα καλό. Το να δώσει δηλαδή το ρόλο της ‘τόσο τέλειας που ακόμη και ένας πλαστικός χειρούργος δεν βρίσκει τίποτα να πειράξει’ αρραβωνιαστικιάς του στο Just Go With it (Σύζυγος προς ενοικίαση) στην Brooklyn Decker. Αυτός δηλαδή που ήταν και ο πρώτος της κανονικός ρόλος πριν την Ναυμαχία.

Η σκηνή όπου βγαίνει από την παραλία φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι, με τα αληθινά, τεράστια στήθη της να χοροπηδάνε λες και βρίσκονται σε rave, είναι κάτι που –όταν τo δεις- δεν μπορείς να τo ξεχάσεις εύκολα.

 

Εγώ, εσύ και κυρίως η Jennifer Aniston, αντίζηλός της στην ταινία, που πέρασε ολόκληρη την συγκεκριμένη μέρα των γυρισμάτων τυλιγμένη μέσα σε ένα μακρύ φόρεμα.

Προφανώς από τον φόβο μην τυχόν και τις βγάλουν οι παπαράτσι δίπλα δίπλα.

Και η καρδούλα της Jennifer μόνο ξέρει πόσο χολή χρειάστηκε να καταπιεί πριν πάρει την Brooklyn αγκαλιά ως τρόπο να την υποδεχτεί στο set.

H Brooklyn Decker δεν βυθίζεται με τίποτα  

Η αλήθεια είναι ότι η χωριατοπούλα από την Βόρεια Καρολίνα (που ήθελε να γίνει κτηνίατρος μέχρι που την ανακάλυψαν σε ένα εμπορικό στα 10 της) δεν διαθέτει την λαικο-τσουλοσύνη της Megan Fox που αυτόματα εκνευρίζει κάθε γυναίκα που την αντικρίζει.

Αντιθέτως είναι ή το παίζει απλή και ταπεινή. Και κυρίως χαμηλοβλεπούσα. Παρότι ψηφίστηκε πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη από το Esquire.

Άσε που, ενστικτωδώς, η Brooklyn διαθέτει την διπλωματία να λέει πάντα τα καλύτερα για τις πιο επώνυμες συμπρωταγωνίστριές της.

Αυτό ακριβώς που κάνει και με την Rihanna στην πρόσφατη φωτογράφηση της για το GQ, όπου –όπως βλέπεις-είναι και πιο γυμνασμένη από ποτέ.

 

Στο χαμηλών τόνων προφίλ της συμβάλει και ότι δεν είναι διαθέσιμη, καθώς από το 2009 είναι παντρεμένη με τον Αμερικάνο πρωταθλητή του τένις, Andy Roddick. Ο δεσμός της με τον οποίο είναι και ο μόνος που έχει επιβεβαιωθεί.

Ουσιαστικά η Brooklyn είναι από τον κατασκευαστή της φτιαγμένη τόσο προκλητική, που κάνει τα πάντα ώστε να μας κάνει να το ξεχάσουμε.

 

Κυρίως με το να κάνει ηλίθιες δηλώσεις τύπου ‘Όταν ο κόσμος ακούει μοντέλο εσωρούχων, έχουν ένα συγκεκριμένο πράγμα στο μυαλό τους.

Και μετά βλέπουν ότι είσαι κάποια που εμφανίζεται στα γυρίσματα με πιτζάμες και χωρίς καθόλου make-up, που της αρέσει να βλέπει sport και να ρεύεται’.

Ἠ ‘Ήμουν 11 χρονών και ήμουν πολύ τριχωτή. Μετά από ένα αγώνα ποδοσφαίρου, ήρθε η μητέρα μου, είδε τις μακριές ξανθιές μου τρίχες να γυαλίζουν στον ήλιο και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να γίνω γυναίκα.

Καθίσαμε στο μπάνιο με ένα ξυραφάκι ασφαλείας και μια ειδική κρέμα και το κάναμε. Αλλά με άφησε να ξυρίζομαι μέχρι το γόνατο’.

 

Βέβαια, για κάθε τέτοια δήλωση υπάρχουν βίντεο όπως αυτό, που την δείχνει να φοράει μόνο το bodypainting της για μια φωτογράφηση του Sports Illustrated.

 

Η’ ένα από τα άπειρα backstage από φωτογραφήσεις της, για να μας φτιάξουν και πάλι την διάθεση.

 

Καθώς επίσης και η μοναδική γυμνή φωτογράφηση που έχει κάνει στην ζωή της, όταν ήταν 19 χρονών.

 

Προσωπικά θεωρώ ότι η Brooklyn έχει ότι χρειάζεται για να καταφέρει να κάνει μια αξιοπρεπής καριέρα στον κινηματογράφο.

Στο επίπεδο της Cameron Diaz, που καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι επίσης ξεκίνησε ως μοντέλο.

Και ότι, το βασικότερο προσόν της, είναι η άκρατη φιλοδοξία της.

 

Αυτή που έχει αφήσει να φανεί μια και μόνο φορά, όταν έκανε την συγκεκριμένη δήλωση ‘Στα 10 μου ήθελα να γίνω η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, ενώ παράλληλα θα δούλευα ως ηθοποιός και τα Σαββατοκύριακα θα ήμουν κτηνίατρος.

Ναι, πάντα ονειρευόμουν μεγάλα πράγματα. Ακόμη το κάνω’.