HOT RIGHT NOW

Η διαγαλαξιακά καψουρέψιμη Alice Eve 

Στο τελευταίο Star Trek υποδύθηκε έξοχα μια επιστήμονα. Ειδικά στην σκηνή που μένει με τα εσώρουχα της.

Το στήθος της Alice Eve είναι το καλύτερο που έχει σκάσει στο Χόλιγουντ από την εποχή που η Scarlett Johansson ‘χουζούρευε’ στο δωμάτιο του Park Hyatt στο Τόκιο στην έναρξη του Lost in Translation. Για αυτό και με  πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτομαι ότι αυτό είναι ένα κορμί που παραλίγο να το χάσουμε άδοξα.

 

Οφείλω να παραδεχτώ ότι είμαι συνολικά καψουρεμένος με την συγκεκριμένη 31χρονη πτυχιούχο φιλολογίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που έχει την τάση να βγαίνει μόνο με ανθρώπους του πνεύματος (μέχρι τώρα το κοντέρ έχει γράψει 2 συγγραφείς και ένα ποιητή).

Ότι έχω δει όλες τις ταινίες της.

Και ότι σε όλες, ακόμη και στο Vacancy 2 ή το ATM, μου φαίνεται εξαιρετική.

Ενώ ακόμη και στην ταινία του Sex and the City, στον άχαρο ρόλο της Ιρλανδής νταντάς χωρίς σουτιέν, κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

 

Ουσιαστικά απλά έρχομαι να προσυπογράψω το καλύτερο σχόλιο που έχει γραφτεί για αυτή. Ότι δηλαδή αν πριν το Star Trek ήταν εκτός της εμβελείας μας ( σ.σ. αναφορά στο She’s Out of My League, μια ταινία στην οποία έπαιζε το τέλειο δεκάρι), πλέον είναι εκτός του γαλαξία μας.

Ευτυχώς η πρώην συμμαθήτρια της Paris Hilton (πήγαν στο ίδιο γυμνάσιο) δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεται εναλλακτική καριέρα αφού ο J.J. Abrams της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της A-list.

Δίνοντας της την ευκαιρία να παίξει σε artistic ταινίες που γουστάρει πραγματικά, όπως τα επερχόμενα Cold Comes the Night όπου παίζει την μητέρα που αναγκάζεται να μετατρέψει το σπίτι της σε μπουρδέλο και στο Some Velvet Morning του Neil LaBute με τον Stanley Tucci.

Της το επιτρέπουμε αυτό το διάλειμμα. Αν και είναι δεδομένο ότι το κορμί της είναι φτιαγμένο για blockbuster, για να παίζει σουπερ-ηρωίδες σε σούπερ στενά latex κουστούμια και διαβολικά έξυπνες ξανθιές που σε αποπλανούν από το πρώτο βλέμμα.

Όπως ο ρόλος της ως η δημοσιογράφος του Vanity Fair που ξελόγιασε τον Vincent στην τελευταία σεζόν του Entourage. Στην κινηματογραφική μεταφορά του οποίου θα λάβει μέρος.

Ρόλους που το Χόλιγουντ θα της προτείνει πλέον κατά συρροή αφού είναι η αγαπημένη του Αγγλίδα.

Και μάλιστα η αγαπημένη του Αγγλίδα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό, όπως κάποτε η Kate Winslet.

 

Κάτι που, by the way, σχεδόν δεν είναι αλήθεια αφού η Alice ναι μεν έχει την προφορά που τρελαίνει τα Αμερικανάκια, αλλά μεγάλωσε στο Λος Άντζελες από 2 ως 11 χρονών (όσο ο πατέρας της πάλευε να κάνει καριέρα σεναριογράφου) και επέστρεψε ξανά στα 18 της όταν την στάμπαρε ο Tom Hanks για το Starter for 10 (όπου επίσης παίζει κάτι σαν την τέλεια γυναίκα).

Ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να της σταθεί εμπόδιο στην μεγάλη καριέρα που είναι καταδικασμένη να κάνει, είναι οι καμπύλες της. Σε εκείνες αρέσουν. Και σε εμάς το ίδιο.  Αλλά είναι δεδομένο ότι κάποιος παραγωγός θα την αποκαλέσει υπερβολικά χοντρή.

 

Σκέψου μόνο ότι, προκειμένου να γυρίσει την περιβόητη σκηνή στο Star Trek, αυτή για την οποία μετά ο σεναριογράφος βγήκε και ζήτησε συγνώμη, χρειάστηκε -όπως είπε- να περάσει 5μήνες τρώγοντας μόνο σπανάκι.

Με την πείνα της να είναι τόσο μεγάλη ώστε κυριολεκτικά είδε εξωγήινους. Ή, για την ακρίβεια, ότι είναι βέβαιη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει βρει εξωγήινους και μας τους κρύβει.

 

Κάτι που δήλωσε μετά από μια επίσκεψη της στην NASA και μια συνομιλία της μέσω Skype με έναν από τους αστροναύτες που βρίσκονταν πάνω στον International Space Station.

Με άλλα λόγια το πιο ξανθό (ή διορατικό) πράγμα που έχει πει μια φυσική ξανθιά με καμπύλες τύπου Kate Upton που μόνο ως ξανθιά ή Kate Upton δεν σκέφτεται ή φέρεται.

 

Επιπλέον η Alice είναι τόσο μεγαλόψυχη που έχει ήδη συγχωρέσει όλους εκείνους που, όταν την κοίταζαν στις auditions επί χρόνια, έβλεπαν μόνο μια ακόμη ξανθιά ικανή να παίζει απλά ρόλους γυναικών με μεγάλο στήθος.

Το μόνο που μένει για το κορίτσι που πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον David Bowie (με αποτέλεσμα το ένα της μάτι να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο) είναι να βρει ένα γκόμενο.

Βλέπεις εδώ και 1 1/2 χρόνο, από τότε που χώρισε από τον ποιητή φίλο της, είναι μόνη. Κυρίως επειδή τα κριτήριά της στους άντρες είναι πολύ ψηλά.

Κάτι λογικό, που όμως αποτελεί πρόβλημα από την στιγμή που -όπως δήλωσε- έχει ‘ιδιαίτερα αυξημένη λίμπιντο’.

Να ένα ακόμη πράγμα που δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις πάνω της.