HOT RIGHT NOW

Η Emily Ratajkowski δεν μας βλέπει καν

Είναι εκείνο το σημείο στην καριέρα ενός μοντέλου που θεωρεί ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο. Μπορεί και να το έχει κάνει βασικά.

Για να ασχοληθούμε εδώ στο ONEMAN με κάποιο μοντέλο, Ελληνίδα ή ξένη, θεωρούμε ότι πρέπει να κάνει κάτι. Ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνει είδηση ή να μας προκαλέσει να ασχοληθούμε μαζί της. Το τελευταίο οι περισσότερες το κάνουν αρκετά συχνά και αρκετά καλά. Η Emily Ratajkowski έκανε πριν έναν μήνα (άλλη) μία εξαιρετική φωτογράφηση για το περιοδικό GQ. Αντισταθήκαμε στον πειρασμό να γράψουμε κάτι ξανά για εκείνη. Πριν λίγες ημέρες όμως είπε να παίξει βρώμικα στο Instagram της.

 

Όσοι σκεφτήκατε motorboat είστε διεστραμμένοι αλλά πολύ φίλοι μας.

Και αποφάσισα να γράψω για εκείνη γιατί τους τελευταίους μήνες έχει στο βλέμμα της αυτό ακριβώς που βλέπεις σε αυτή τη φωτό, αυτό ακριβώς που βλέπεις και σε ένα άλλο post που έκανε στο Instagram λίγες μέρες νωρίτερα.

Έχει στο βλέμμα και το ύφος της γενικότερα ένα τεράστιο “ΣΑΣ ΕΧΩ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 80.000 like”. Αν έχεις δουλέψει σε αυτόν τον χώρο και έχεις δει φωτομοντέλα στα καλύτερά τους, θα έχεις δει πολλές φορές αυτό το βλέμμα. Αυτή τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος τους ανήκει. Χωρίς να τους ανήκει φυσικά τίποτα απολύτως.

 

Το είδες και στο βίντεο από την φωτογράφηση για το GQ. Η Ratajkowski ξέρει αυτή τη στιγμή ότι πουλάει. Ξέρει πώς ό,τι και να κάνει θα έχει μερικά εκατομμύρια άνδρες να την γουστάρουν και να την ακολουθούν. Ξέρει ότι το εξώφυλλο Ιουλίου στο GQ είναι τιμητικό για εκείνη αλλά πιστεύει ακόμα περισσότερο ότι το άξιζε περισσότερο από κάθε άλλο pin up της εποχής.

 

Τονίζω ξανά τη λέξη φωτομοντέλο γιατί δεν κάνουν έτσι τα κανονικά μοντέλα. Ένα κανονικό μοντέλο θα το δεις να περπατάει στην πασαρέλα με σιγουριά, να κάνει έναν κατάλογο μόδας και να είναι πιο ωραία και πιο δυνατή από ποτέ. Τα φωτομοντέλα σαν την Ratajkowski τρέφονται από τη δημοσιότητα και τη λατρεία των ανδρών.

Γι’ αυτό θα τις δεις όλες να ποστάρουν sexy φωτογραφίες στα social τους. Γι’ αυτό θα τις δεις να ζητούν συνέχεια την προβολή σε ανδρικά περιοδικά και site. Γι’ αυτό θα τις δεις να προκαλούν σε κάθε πιθανή ευκαιρία το ανδρικό κοινό. Γιατί αυτή είναι η μοναδική σανίδα σωτηρίας τους.

Emily Ratajkowski 

Η Ratajkowski αυτή τη στιγμή είναι από τα πολύ δυνατά ονόματα παγκοσμίως. Το αξίζει; Αν κρίνουμε από το πρόσωπό της, ξεκάθαρα όχι. Δεν είναι τόσο ωραία, είναι προφανέστατα δεύτερη και δεν έχει εκείνη την ομορφιά που θα την έκανε να ξεχωρίσει. Και το ξέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί συνέχεια το σώμα της και το στήθος της συγκεκριμένα ως εισιτήριο για την wonderland των ανδρών.

Το να μην έχουν ανάγκη το GQ και το κάθε GQ για να φτάσουν στα μάτια των ανδρών είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που τους έδωσαν τα social τα τελευταία χρόνια. Κι η Emily δείχνει όχι μόνο να πήρε το μάθημά της αλλά να είναι ικανή και να διδάξει.