Η Emily Ratajkowski χωρίς ρούχα, χωρίς σέλα

Όποιος σκέφτηκε "Α! Ένα 'άλογο' πάνω σ' ένα άλογο!" να σηκώσει το χέρι του και να χλιμιντρίσει ικανοποιημένος.
SHARES

Στο τελευταίο του τεύχος, το περιοδικό Harper's Bazaar έκανε κάτι πάρα πολύ 'μέτα'. Πήρε την πιο σέξι διάσημη γυναίκα των ημερών, την έγδυσε, την έβαλε να καβαλήσει ένα άλογο - αναπαράγοντας ένα από τα πιο κλισέ σεξιστικά στερεότυπα - και την υπέβαλε σε μια συνέντευξη με θέμα το σεξισμό με μια από τις διαβόητες σύγχρονες φεμινίστριες συγγραφείς.

Η Naomi Wolf, λοιπόν, είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που δεν είδε την Emily στο video clip του 'Blurred Lines', αλλά κατευθείαν στο 'Κορίτσι που εξαφανίστηκε'. Κι εκεί, δεν της τράβηξαν την προσοχή τα ονειρεμένα μεμέ της που τραμπαλίζονταν αρμονικά όσο το κορίτσι μας κοπανιόταν πάνω στον Ben Affleck, αλλά “η συμπόνια με την οποία υποδύθηκε τον στερεοτυπικό ρόλο της τσούλας”.

Η φωτογράφηση, πάντως, της Mona Kuhn - στην αρχή τουλάχιστον - δεν δείχνει καμία συμπόνια και κανένα έλεος. Η φτωχή Emily είναι γυμνή, μόνη και κρυώνει:

 

Μετά, εντάξει, εμφανίζεται ένα άλογο, οπότε η Emily παύει να είναι μόνη και δεν κρυώνει πια. Είναι απλώς γυμνή:

 

Μην ψάξεις να βρεις μια λογική εξήγηση για όλα αυτά – τα concepts των φωτογραφήσεων σπανίως βασίζονται στην ανθρώπινη λογική. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν τα backstage videos που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους:

A video posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Για τα λέμε, όλα, πάντως, η Emily δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η εικοστή που φωτογραφήθηκε καβάλα στ' άλογο. Παίζει, όμως, να το έκανε καλύτερα απ' όλες.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

Ο ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Επαμεινώνδας Χρήστου, εξηγεί στο NEWS 24/7, το φαινόμενο της έντονης εμφάνισης των μεδουσών, που ανησυχεί τους λουόμενους και έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις στον Κορινθιακό κόλπο

Τα πιο ακριβά ταλέντα στον πλανήτη

Δείτε συγκεντρωμένους τους 15 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, κάτω των 22 ετών. Ποια η αξία τους μέσω αλγορίθμων και ποια η πραγματική τους τιμή. Από Εμπαπέ μέχρι Ντοναρούμα...

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.