HOT RIGHT NOW

H Emma Watson είναι η πιο σέξι διαρρήκτης

Στο "Bling Ring" της Sofia Coppola, η Ερμιόνη όχι απλά ωριμάζει. Κολάζει.

Στο “Bling Ring” η Watson παίζει την αρχηγό μιας σπείρας διαρρηκτών, αλλά όχι ό,τι κι ό,τι διαρρηκτών. Είναι μια ομάδα από κοπέλες που έμπαιναν σε σπίτια διασημοτήτων όπως η Paris Hilton και τους ξάφριζαν τα χρυσαφικά. Το φιλμ είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αν και είμαστε σίγουρη πως η αρχι-διαρρήκτης αυτής της σπείρας δε θα μπορούσε να είναι τόσο σέξι όσο μοιάζει να είναι η Watson εδώ, η εμφάνιση της οποίας με μακριά, σκούρα μαλλιά (πάνε αυτά τα κοντόξανθα πειραματικά, και μην ξανάρθουν) στο teaser trailer που βγήκε χθες, έχει αναστατώσει τον κόσμο.

Να και η κινηματογραφική εκδοχή της σπείρας, παρέα με την Copola, και κρατώντας τη μούρη της Paris Hilton για κάποιο λόγο.

Απόλαυσε πρώτα 60″ γκλάμουρ Χολιγουντιανής παρανομίας και μετά πέφτουμε στη μελέτη.

 

H Emma παίζει λοιπόν τη Nicki. Αυτό υποθέτουμε είναι το γραφείο επιχειρήσεων.

Φανταστικά. Αυτή είναι όλη η σπείρα σε πόζα ‘Αρμαγεδδών’:

Και γκλάμορους και σέξι. Ας δούμε τώρα τις σκηνές μας προσφέρει το teaser από την ώρα της δράσης.

Ωραία. Λογικό. Σε αυτά τα σπίτια που κλέβουν παίρνουν το χρόνο τους και στο τραπέζι ματαιοδοξίας των celebrities. Επίσης βρήκαν ένα stripper pole εκεί μπροστά τους, οπότε η Emma έπαιξε και με αυτό. Χαμηλά φώτα, κίνηση, πάμε:

Λαμπρά.

Αργότερα θα τους δούμε να χορεύουν σε ένα club.

Γενικά η ταινία καταλαβαίνει ότι υπόσχεται πολύ πράμα και ίσως αποτελέσει τον κρίσιμο εκείνο ρόλο που χρειάζεται η Watson στη διπλή δύσκολη αποστολή της. Αφενός να δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει το ρόλο της από τα “Χάρι Πότερ” κι αφετέρου να στείλει το τρανταχτό μήνυμα πως έχει μεγαλώσει.

Αυτές ας πούμε είναι μερικές χαλαρές στιγμές από τα γυρίσματα.

Να μια ήρεμη στιγμή χαλάρωσης:

Όπως καταλαβαίνεις όλος ο κόσμος ασχολείται με την ταινία εστιάζοντας στην Emma. Από editorials μόδας σε Ρώσικα περιοδικά μέχρι κινηματογραφικά previews σε Γαλλικά, όλοι κοιτάνε με ενδιαφέρον να δούνε πώς θα μοιάζει η επόμενη μέρα της Ερμιόνης.

Όχι πως έχει μείνει άπραγη τα τελευταία χρόνια, έχει παίξει και σε μια ωραία ταινία (“Τα Πλεονεκτήματα του να είσαι στο Περιθώριο”), έχει πειραματιστεί και με το μαλλί στο πλαίσιο της προώθησής της ως νεαρό fashion icon.

Αλλά εδώ μοιάζει να προχωράει παρακάτω.

Τέλεια.