HOT RIGHT NOW

H επιστροφή της ‘φιδίσιας’ Νικολέττας Καρρά

Η συμμετοχή της στο 'Με τα παντελόνια κάτω' είναι μια χαρά αφορμή για να εξυμνήσουμε τα 178 εκατοστά της.

Η γκόμενα του Σάκη Μπουλά στο 50-50 είναι πλέον παντρεμένη (με Κύπριο επιχειρηματία) και κοντοκουρεμένη. Επίσης πιο γυμνασμένη από ποτέ και με σήμα κατατεθέν τον Διαμαντή. Το μικρό δηλαδή φίδι που στολίζει την απέραντη ευθεία της γραμμωμένης κοιλιάς της.

‘Δεν υπήρξα ποτέ το κοριτσάκι το κλασικό, ούτε γατούλα. Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν οχτώ ετών και δεν με έπαιρνε να είμαι κακομαθημένο. Με το που τέλειωσα το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω promotion. Θυμάμαι μια φάση όπου φορούσα ασημί φόρμα λαμέ, σορτσάκι και μπότα ως το γόνατο, είχα στην πλάτη μια βότκα και έβαζα τους πελάτες να γονατίσουν και να πίνουν’.

Αυτή είναι η ιδανική δήλωση της για να καταλάβεις ότι η εξελιγμένη εκδοχή της Νικολέττας, αυτή που βλέπεις σήμερα να βγαίνει από την θάλασσα στην Σκιάθο ή να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον επιχειρηματία σύζυγο της σε κουτσομπολίστικα περιοδικά κρύβει πόνο και ‘ιδρώτα’ πίσω της.

 

Γιατί τίποτα στην ζωή της Νικολέττας δεν ήταν τόσο εύκολο ή αυτονόητο όσο θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσε να της εξασφαλίσει η εξωτερική της εμφάνιση.

Έχοντας τελειώσει με 19 μ.ο. το Λύκειο βρέθηκε -παράλληλα με τις σπουδές της στην Φιλοσοφική- να κάνει promotion (σ.σ. μέχρι και σε Κάννες και Χονγκ Κόνγκ έχει φτάσει η χάρη της). Κάτι που την οδήγησε διαδοχικά στο ρόλο ομιλούσας γλάστρας σε ένα show του Σκάι  και στο θέατρο.

 

Εκεί δηλαδή που την είδε και την τσίμπησε ο Δημήτρης Αποστόλου για τους Στάβλους της Ενριέτας Ζαίμη. Δίνοντας της την ευκαιρία να κάνει καριέρα στην τηλεόραση περνώντας διαδοχικά από σειρές όπως Φιλαράκια, Κανείς δεν λέει σ’ αγαπώ, Η ώρα η καλή. Ελιές Θρούμπες, 50/50 και Φιλοδοξίες. Ενώ έχει περάσει ένα φεγγάρι και από την παρουσίαση, στο πρωινό του TV Μακεδονία.

 

Ουσιαστικά, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, η Νικολέττα έκανε καριέρα παρά την εμφάνιση της. Και όχι εξαιτίας της.

 

Άλλωστε το πιο εντυπωσιακό πράγμα πάνω της είναι ο χαρακτήρας της. Το χιούμορ της. Και το πόσο ‘άβολα’ σε κάνει να νιώθεις όταν είσαι κοντά της. Βλέπεις η Νικολέττα ανήκει σε εκείνο το είδος γυναικών που σε κάνουν να αισθάνεται ότι οφείλεις να τους δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Και ότι, ακόμη και αν το κάνεις, δεν θα είναι αρκετό για να γλιτώσεις από εκείνο το εύστοχο σχόλιο που θα σε κάνει να ψάχνεις τον ανδρισμό σου στον υπόνομο.

 

Είπαμε, τα φαινόμενα απατούν. Και η Καρρά είναι εντελώς αντράκι. Κάτι που, όπως λέει η ίδια, μπορείς να το καταλάβεις αν την δεις να οδηγεί ή να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Από την άλλη πως μπορείς να στραβώσεις με μια γυναίκα που το λέει και το εννοεί ότι τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο, τα αυτοκίνητα και τους άντρες που πιάνουν τα χέρια τους (‘Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με άντρα που δεν οδηγεί, δεν ξέρει να αλλάζει λάστιχο και δεν έχει δουλέψει στην ζωή του’).

Ή που ξέρει να εκτιμά το ‘κάλλος’ του Στράτου Αποστολάκη.

 

Στο τέλος της ημέρας η Νικολέττα στην πραγματική ζωή είναι πιο εντυπωσιακή, φωτογενής και ενδιαφέρουσα από ότι στους ρόλους που παίζει στην τηλεόραση ή στο θέατρο.

Επίσης υπάρχει κάτι πολύ γοητευτικό όταν βλέπεις μια τέτοια γυναίκα να μην διστάζει να αυτομαστιγώνεται, αποκαλύπτοντας εκείνες τις φορές που -το πάθος που κατοικεί στον πυρήνα της ύπαρξης της- ξέφυγε από τα όρια.

 

Ή που δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι της είμαστε το ίδιο απαραίτητοι όσο εκείνη σε εμάς.