HOT RIGHT NOW

H επιστροφή της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Η συμμετοχή της στο 'Ρουα Ματ' μας έδωσε την αφορμή να ασχοληθούμε ξανά με την 'Λολίτα' που κάποτε μας πήρε τα μυαλά.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Πατρίτσια, Πάτι για τους φίλους, έκανε το μεγάλο μπαμ με το ‘Χαρά Αγνοείται’. Από τότε η Ελληνοπολωνέζα Γλυφαδιώτισσα (η μητέρα της είναι από την Πολωνία) έκανε πολλά πράγματα για εκείνη – ταξίδια (στο Λονδίνο), συμμετοχή σε talent show (Dancing with the Stars), σχέσεις (κυρίως επώνυμες) και post στο style diary της (It’s Milikiss)- αλλά ελάχιστα για εμάς, το πιστό αντρικό κοινό της.

‘Μου αρέσει να ταξιδεύω και είμαι παθιασμένη με την μουσική, την μόδα και την φωτογραφία. Έχω το δικό μου style diary, μου αρέσουν τα μεγάλα όνειρα και λατρεύω τη θάλασσα, το snowboard και την σοκολάτα’. Κάπως έτσι αυτοπροσδιορίζεται το κορίτσι με το συγκλονιστικά χαριτωμένο/προκλητικό ‘μουτράκι’, που δουλεύει από τα 12 της ως μοντέλο, στα social media.

Η ίδια που το αντρικό κοινό γνώρισε μέσα από μερικές (2 ή 3, δεν θυμάμαι ακριβώς) σέξι φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά την εποχή που μόλις είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή μέσα από ένα διαφημιστικό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οποία ξύριζε το μισό κεφάλι της όπως η Βίσση.

 

Φωτογραφήσεις τις οποίες, αν είχες την ευκαιρία να την γνωρίσεις και εσύ από κοντά, εσαεί ντροπαλή και με ένα βιβλίο στην τσάντα της στο οποίο έθαβε την μούρη της σε κάθε ευκαιρία, θα απορούσες πως πείστηκε να κάνει.

 

Φωτογραφήσεις στις οποίες, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά ‘πειστική’. Φωτιά. Λάβα. Ικανές να την χρίσουν, αν το επιθυμούσε, sex symbol.

Εκείνη όμως δεν το επιθυμούσε. Οπότε, με την εξαίρεση της συμμετοχής της στο Dancing with the Stars, προσπάθησε να χτίσει μια καριέρα στην υποκριτική.

 

Ο μέχρι τώρα απολογισμός της (μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 25) δεν είναι ούτε εντυπωσιακός, ούτε απογοητευτικός. Ένας απολογισμός που περιλαμβάνει συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές (Κράτησε Με, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Η Πολυκατοικία, Δόκτορ Ρούλης) και κινηματογραφικές ταινίες (Στο ξέσπασμα του φεγγαριού, Το έτερον ήμισυ).

Ουσιαστικά όμως μόνο το ‘Χαρά Αγνοείται’ μας έκανε να την δούμε διαφορετικά. Αυτό που φιλοδοξεί να συμβεί και με το ‘Ρουά Ματ’ που την βάζει στα σπίτια μας σε καθημερινή βάση για πρώτη φορά μετά την εποχή του ‘Έρωτα’ το 2007.

 

Της το ευχόμαστε. Όχι μόνο γιατί η Πατρίτσια έχει εξελιχθεί σε μια πραγματικά ωραία γυναίκα, αλλά και γιατί σε προσωπικό επίπεδο επιμένει να είναι ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα.