HOT RIGHT NOW

H Erin Richards κάνει πλέον κουμάντο στο Gotham

Η 28χρονη Ουαλή με τα κοφτερά ζυγωματικά και τη σέξι φωνή κατάφερε να τσιμπήσει ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά. Καιρός να ασχοληθούμε με την περίπτωσή της.

Στο πρόσφατο πελώριο αφιέρωμα του Entertainment Weekly για την Comic-Con ήταν το δικό της πρόσωπο που σου έπιανε το μάτι. Ακόμη και αν ακριβώς δίπλα της βρισκόταν η καρα-γυμνασμένη Jada Pinkett Smith κομπλέ με ένα ρόπαλο του baseball (ναι, τόσο απεγνωσμένη για λίγη δημοσιότητα παραπάνω είναι).

 

To Gotham, η προσπάθεια δηλαδή της DC να φτιάξει (μαζί με – μεταξύ άλλων- τα Flash, iZombie και Constantine) μια τηλεοπτική αυτοκρατορία αντάξια της κινηματογραφικής της Marvel, είναι η μεγάλη ευκαιρία της απόφοιτου του Royal Welsh College of Music and Drama να κάνει κανονική καριέρα στην Αμερική.

erin 

Συγκεκριμένα η Αμαζόνα μας (μου βγάζει αυτό το vibe-εσένα;) υποδύεται την Barbara Kean, αρραβωνιαστικιά του επιθεωρητή Gordon o οποίος, στην τηλεοπτική σειρά, είναι απλά αστυνομικός που προσπαθεί να σώσει την διεφθαρμένη μητρόπολη από το να πέσει στα χέρια των εγκληματιών. Οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι απλοί και όχι σούπερ. Αν και εννοείται πως και η ίδια έχει μια μαύρη πλευρά.

Όμως καλύτερα να αφήσουμε την ίδια να μας πει για τον ρόλο της.

 

Η αλήθεια είναι ότι η Erin μέχρι τώρα είναι διάσημη μόνο στην πατρίδα της την Ουαλία. Εκεί που οι εφημερίδες της κάνουν αφιερώματα στη λογική ‘5 πράγματα που δεν ξέρετε για εκείνη’.

 

Όπως ότι έχει σέξι βραχνή φωνή τύπου Σκάρλετ Γιόχανσον, αγαπάει τα σκυλιά (τους αγόρασε τροφή ως δώρο για τον ρόλο που πήρε στο Gotham), η αγαπημένη της μπάντα είναι οι Pixies και ότι πέρα από ηθοποιός της οθόνης έχει κάνει διάφορα όμορφα και στο θέατρο.

Επίσης είναι μείον της ότι δεν έχει στο παλμαρέ της εκείνο το είδος σέξι φωτογραφιών σε περιοδικά τύπου Maxim και FHM ή γυμνόστηθων σκηνών σε low budget ταινίες που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με ξανθές, ανερχόμενες ηθοποιούς, όπως είναι εκείνη.

 

Κάτι μου λέει όμως ότι αυτό, πολύ σύντομα, θα αλλάξει. Οπότε, όπως προτιμάμε εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ, είπαμε να σας την έχουμε επισημαίνει πρώτοι.

Εκτός φυσικά αν ανήκετε σε εκείνους που έχουν ήδη παρακολουθήσει την πορεία της, με κυριότερους σταθμούς τα τηλεοπτικά Being Human, Breaking In, Merlin και κάτι cameo σε Crossing Lines και Misfits.

Αν και, προσωπικά, εκεί που την πρωτοείδα -χωρίς να συγκρατήσω το όνομά της- και μου άρεσε ήταν περισσότερο στο ζομποειδές Open Grave δίπλα στον θεό Sharlto Copley και λιγότερο στο The Quiet Ones.

H ουσία είναι ότι η Erin είχε μια καλή χρονιά το 2013. Και το 2014 θα είναι ακόμη καλύτερο. Ειδικά αν το Gotham τα πάει καλά. Αλλά ακόμη και αν δεν τα πάει. Άλλωστε το Χόλιγουντ, αν ξέρει να κάνει κάτι άριστα, είναι να βρίσκει χώρο για 28χρονες ξανθές με φιλόδοξο βλέμμα.