HOT RIGHT NOW

Η Ευαγγελία Αραβανή σερβίρει καφέ στο κρεβάτι

Το Golden Barista, o διαγωνισμός που θα αναδείξει τους 2 καλύτερους baristi της Ελλάδας (έναν επαγγελματία και ένα λάτρη του καφέ) τον οποίο παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στις 23.30 μ.μ. στο MEGA, ήταν μια χαρά αφορμή για να πάμε για καφέ με μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες της τελευταίας δεκαετίας.

‘Δεν είμαι από αυτούς που πίνουν μανιωδώς πολλούς καφέδες μέσα στην μέρα. Προτιμώ να πιω έναν το πρωί. Πάντα σκέτο. Χειμώνα καπουτσίνο, γαλλικό ή καμιά φορά και ελληνικό. Έτσι, για να κρατάμε τις παραδόσεις. Και καλοκαίρι freddo. Πλέον, λόγω του διαγωνισμού, έχω μάθει να τον φτιάχνω και καλύτερα. Επίσης έχω γίνει και πιο απαιτητική στους καφέδες που μου σερβίρουν έξω στα μαγαζιά. Αν δεν πίνεται, τον γυρίζω πίσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι χρειάζονται τόσα πράγματα για να φτιάξεις έναν καλό καφέ. Διαπίστωσα π.χ. πόσο ρόλο παίζει για να φτιάξεις ένα απλό espresso το πόσο πάτημα και πόσο βάρος βάζεις στον καφέ πριν τον τοποθετήσεις στη μηχανή’. Αυτό μου δηλώνει η 28χρονη Σταρ Ελλάς για την οποία, ως ΟΝΕΜΑΝ, έχουμε ήδη εκφράσει τη γνώμη μας και εκδηλώσει την αδυναμία μας.

Το πιο σημαντικό όμως, επιστρέφοντας στα του καφέ, είναι ότι η Ευαγγελία είναι από τις γυναίκες που τον φτιάχνουν με τα χεράκια τους. Και στον σερβίρουν, αν σου έχει κληρώσει το λαχείο να είσαι μαζί τους, μαζί με το υπόλοιπο πρωινό. Και μάλιστα στο κρεβάτι (σ.σ. αυτό το τελευταίο δεν το είπε εκείνη. Το υποθέτω εγώ. Ναι, με το έτσι θέλω).

 

Μεταξύ μας και κρύο πατσά να μου σέρβιρε το πρωί η Ευαγγελία, θα τον έτρωγα ευχαρίστως και θα ζητούσα και δεύτερη μερίδα. Αν και, παραδόξως, όταν την ρωτάω ποιος είναι ο πιο πικρός καφές που έχει ‘κεράσει’ άντρα, η απάντηση είναι ακριβώς η αντίθετη από αυτή που περιμένω.

 

Προσθέτοντας καπάκι πως ”Δεν μιλάω για χαστούκι, αλλά για πιο έντονα πράγματα με σπρωξίματα και άλλα παρόμοια. Ήταν πρωτόγνωρο και ψυχοφθόρο για μένα όλο αυτό. Έλεγα ‘Δεν μπορεί να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο’. Και εννοείται πως αμέσως μετά σηκώθηκα και έφυγα”

Το γεγονός ότι η Ευαγγελία δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί δημόσια, δίνοντας ενδεχομένως αφορμή και σε άλλες γυναίκες που μέχρι τώρα δεν τολμούσαν να κάνουν το ίδιο, αποτελεί στα μάτια μου απόδειξη ότι η 28χρονη -πάλαι ποτέ πωλήτρια σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα και υπάλληλος σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας- στέκεται καλύτερα στα, ομολογουμένως, υπέροχα πόδια της.

Ότι, σε αντίθεση με την εποχή που πρωτοξεκινούσε στο μόντελινγκ και άρχισε να κάνει φωτογραφήσεις (ενίοτε σέξι, χωρίς ωστόσο να δείξει ποτέ ούτε ένα εκατοστό σάρκας παραπάνω από αυτό που επιθυμούσε) μετά την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς το 2005, όταν δηλαδή ήταν ακόμη ‘ψαρωμένη’ με όλη την προβολή που είχε πέσει πάνω της, είναι πλέον απολύτως καλά με την πάρτη της.

 

Επίσης, όπως συμβαίνει συνήθως με τις φαντασμαγορικά ωραίες γυναίκες, όπως εκείνη, κουβαλάει μαζί τις ένα σωρό ανασφάλειες. Συνήθως παράλογες για τους υπόλοιπους ανυποψίαστους που της ακούν.

 

Ανασφάλειες που έρχονται και, υποθέτω, ‘καταλαγιάζουν’ τα διαρκή καλά σχόλια των αντρών που η Λευκαδίτισσα ακούει από τότε που ήταν 16 ετών. Ποιο από αυτά όμως είναι το καλύτερο από όλα; Εκείνο που της έχει μείνει και της ίδιας αξέχαστο;

 

Επειδή όμως εδώ θέλουμε -και καλά- να είμαστε αντικειμενικοί, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στο να έχεις σχέση με την Ευαγγελία. Υπάρχουν και ‘σοβαρά’ μειονεκτήματα.

 

Ναι, το ξέρω. Δεν το θεωρείς ιδιαίτερο μειονέκτημα. Ούτε και εγώ. Αλλά νομίζω ότι είναι καλό είναι να την αφήσουμε να την πιστεύει ότι έχει και τέτοια.