HOT RIGHT NOW

Η ευλύγιστη Ελληνίδα με την οποία έχουν πάθει ψύχωση οι Ινδοί

Την λένε Elli Avram (από το Ελισάβετ Αβραμίδου), είναι 25 ετών και το τελευταίο Ινδικό FHM της αφιέρωσε 6 λαχταριστές σελίδες. Να γιατί.

Η Ελληνοσουηδή πρώην πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ -και νυν μοντέλο και ηθοποιός- προσγειώθηκε στην Βομβάη τον Σεπτέμβριο του 2012. Ένα χρόνο -και μια διαφήμιση για μπαταρίες- μετά βρέθηκε, παρότι δεν μιλούσε γρι Ινδικά, πρωταγωνίστρια στο κωμικό θρίλερ Mickey Virus. Πλέον θεωρείται η πιο ανερχόμενη στάρλετ της χώρας. Και, φυσικά, δεν έχει καμία πρόθεση να μετακομίσει πίσω στην Στοκχόλμη.

Στα πέντε της, οι γονείς της (μητέρα Σουηδή ηθοποιός, που έχει παίξει σε ταινία του Ingmar Bergman και πατέρας Έλληνας μουσικός) την πήγαν βόλτα σε ένα oriental festival. Εκεί, στο face pointing booth, ήταν που η μικρή Ελισάβετ ζήτησε να της βάψουν το πρόσωπο σαν Ινδή πριγκίπισσα. Όπως και έγινε. Η αγαπημένη, όπως λέει, ανάμνηση από την παιδική της ηλικία. Και, προφανώς, πρελούδιο τι όντως θα της κλήρωνε.

 

Δηλαδή να βρεθεί να πρωταγωνιστεί, ως η επικίνδυνα εξωτική ομορφιά, σε ένα από τα πιο πετυχημένα blockbuster του Μπόλιγουντ.

mickey virus

 

Εκεί που τα πράσινα μάτια, οι σμιλεμένοι κοιλιακοί και η χορευτική δεινότητα της πτυχιούχου του τμήματος Κοινωνιολογίας την έχρισαν σε χρόνο dt σε εντελώς περιζήτητη.

 

Καπάκι ήρθε μια επώνυμη σχέση, μια συμμετοχή σε reality (το Bigg Boss), ακόμη περισσότερες διαφημίσεις και ένα videoclip όπου μπαινοβγαίνει στην θάλασσα.

 

Φαντάσου μια καριέρα ανερχόμενου sex symbol αντίστοιχη με αυτή που θα είχε αν ήταν στην Ελλάδα. Στην οποία ήρθε το 2010 για να συμμετάσχει στα καλλιστεία. Και τα χρώματα της οποίας, όταν είναι απαραίτητο, ‘υπερασπίζεται’ μέσα από το instagram της.

 

Με την μόνη διαφορά ότι το κοινό της είναι 1,2 δις άνθρωποι παραπάνω.

1,2 δις άνθρωποι που όντως -οι άντρες τουλάχιστον- έχουν πάθει ψύχωση μαζί τους. Και εκείνη, που στο κολέγιο αποκαλούσαν ‘Ελληνίδα Θέα’ δεν τους απογοητεύει καθώς φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου που περνάει στο γυμναστήριο.

Μιλάμε για πολλές ώρες. Και γιατί θέλει να αποκτήσει ακόμη καλύτερους κοιλιακούς. Και γιατί αυτό, το health freak, είναι κάτι που προωθεί συστηματικά. Και γιατί, αν έχω καταλάβει καλά, ο αδελφός της είναι γυμναστής οπότε θέλει να τον βοηθήσει. Άσε που της είναι απαραίτητο (όπως και τα ακροβατικά) για τον επόμενο μεγάλο ρόλο της, αυτό στο Kis Kis Ko Pyar Karoon.

H ουσία είναι ότι η Ελισάβετ, που ονειρεύεται να μπορούσε να υποδυθεί την Μέριλιν Μονρόε, βρέθηκε από το πουθενά να έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Και, επειδή πέρα από κορμάρα είναι και μυαλωμένο κορίτσι, δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Φρόντισε να μάθει την γλώσσα, να χάσει κάτι παραπανίσια κιλά και να εκθειάζει την χώρα σε κάθε της ευκαιρία.

Μπράβο της. Μπράβο σε εμάς που την σταμπάραμε. Και μπράβο σε εσάς που θα φροντίσετε να την κάνετε follow για να της δώσουμε κουράγιο να συνεχίσει.