HOT RIGHT NOW

Η γυμνή Παραμονή της Elsa Hosk

Ο Άι Βασίλης υπάρχει, και φέτος μας έκανε δώρο ένα μοντέλο της Victoria's Secret χωρίς εσώρουχα (ούτε καν Victoria's Secret).

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, που παρασέρνει τα αντρικά περιοδικά του πλανήτη και κλείνουν το ένα πίσω απ’ το άλλο, πριν από δύομισι χρόνια, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ‘αντρικούς’ τίτλους αναβίωσε θριαμβευτικά.

Το γαλλικό Lui όχι απλώς ξαναβγήκε σε κυκλοφορία, αλλά το έκανε περήφανα, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του γυμνού, που την έχουν υποστείλει ακόμα και έντυπα που ειδικεύονται σ’ αυτό (πρώτο και καλύτερο, το Αμερικανικό Playboy). Και στο τελευταίο, εορταστικό του τεύχος, φιλοξένησε γυμνά τέσσερα κορίτσια. Σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα.

A photo posted by Lui Magazine (@luimagazine) on

 

Η πρώτη που έσπευσε να αναρτήσει το εξώφυλλο και τις φωτογραφίες της στο Instagram, ήταν η Elsa Hosk.

A photo posted by elsa hosk (@hoskelsa) on

 

Η σούπερ μοντέλα από τη Σουηδία φλερτάρει εδώ και καιρό με το ban, αφού στο προφίλ της η πλειοψηφία των φωτογραφιών είναι είτε με ελάχιστα ρούχα, είτε με εσώρουχα (είναι από τα διασημότερα αγγελάκια της Victoria’s Secret), είτε χωρίς τίποτα, όπως τώρα, στις φωτογραφίες της για το Lui. Καλού – κακού, βέβαια, κάλυψε κάποια επίμαχα σημεία με καρδούλες, αλλά ο καθρέφτης που βρίσκεται πίσω της μας αντάμειψε με άλλα σημεία.

A photo posted by elsa hosk (@hoskelsa) on

Τις υπόλοιπες φωτογραφίες θα τις δει μόνο όποιος αγοράσει το τεύχος του περιοδικού (παραείναι τζιζ για να αναρτηθούν στο συντριπτικό ποσοστό των commercial websites). Όλοι, όμως, μπορούμε να ανατρέξουμε στην προηγούμενη φωτογράφηση που έκανε για το Lui, τον καυτό Ιούλιο του 2015.