HOT RIGHT NOW

Η γυμνή χρονιά της Lake Bell

Η σειρά How to Make it in America σού δείχνει πώς να τα βγάζεις πέρα. Η πρωταγωνίστρια τα έχει καταφέρει ακόμα καλύτερα.

Πρότυπο ομορφιάς; Μάλλον όχι. Αλλά έχει εκείνο το ιδιόμορφο χαρακτηριστικό μιας όμορφης γυναίκας που ξέρεις ότι θα είναι μοιραία στη ζωή ενός άνδρα. Κι ας φαίνεται σχετικά αδιάφορη, παγωμένη και απόμακρη. Το 2011 προσπάθησε πολύ να αποδείξει ότι δεν είναι.

Φωτογραφήθηκε. Γυμνή, ντυμένη, ημίγυμνη και σε κάθε πιθανή εκδοχή. Στο Maxim, το InStyle, το Esquire και πολλά άλλα.

 

Όχι επειδή αποφάσισε να ξεπουλήσει τον εαυτό της και το σώμα της. Αλλά επειδή ήταν το νέο αίμα στη βιομηχανία. Επειδή συμμετείχε σε πολλές παραγωγές και τραβούσε τα βλέμματα. Εκείνη που κατάφερε να κάνει εντύπωση αν και δεν είχε τόσους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αν και την μεγαλύτερη εντύπωση την έκανε με τη φωτογράφησή της στο Maxim.

 

Μπορεί να την πρόσεξες στο No Strings Attached. Εκεί που η Natalie Portman αποδεικνύει ότι ξέρει να γυρνάει και sexy σκηνές. Αλλά ήταν το στήθος της άτσαλης βοηθού παραγωγής που προσπαθούσε να κρατηθεί μέσα σε ένα μαύρο σουτιέν. Και σε έκανε να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν αυτό το φαινομενικά άχαρο πλάσμα να κρύβει αυτό το σώμα.

 

Εγώ την θυμάμαι πιο πολύ από το How to Make it in America. Τη σειρά στην οποία υποδύεται το αιώνιο απωθημένο του πρωταγωνιστή Ben. Εκείνη που τον διώχνει συνέχεια μακριά της, φροντίζοντας να τον κρατάει κολλημένο πάνω της. Βασικά για αυτό το λόγο θα έπρεπε να την αντιπαθώ. Αλλά δεν μπορώ.

Κι αυτό γιατί κάθε φορά που σκέφτομαι ότι δεν έχει τίποτα παραπάνω από τις υπόλοιπες. Κάθε φορά που συλλογίζομαι ότι δεν πρέπει να πέσω στην παγίδα της και σε αυτό το μελαγχολικό βλέμμα, κάνω το λάθος και ρίχνω άλλη μια ματιά σε αυτή τη σκηνή από το How to Make it in America.