HOT RIGHT NOW

Η Hannah Ferguson δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Kate Upton

Η 23χρονη Τεξανή μας έμεινε πραγματικά αλησμόνητη στη φετινή τρίτη -και φαρμακερή- εμφάνισή της στο Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Το ξεφυλλίσαμε όλο. Από εξώφυλλο μέχρι τελευταία σελίδα. Με το βλέμμα μας να μένει, κατά μια διαβολική σύμπτωση, καρφωμένο πάνω στις δικές της φωτό. Όπως η υπέροχη κεντρική του άρθρου. Όπως αυτή που ακολουθεί. Τι τα θες, μοντέλα με τέτοιο ‘σασί’, δεν φτιάχνουν πια πατριώτη.

 

Ακόμη και αν η Hannah (κόρη ελεύθερου σκοπευτή), με τις υπέροχες φακίδες, τα Σκαρλετογιοχανσικά χείλη και τους γλουτούς 18χρονης μουλάτας, δεν ήταν το πιο γνωστό ή πολυδιαφημισμένο μοντέλο του τεύχους. Υπάρχει κάτι ταυτόχρονα αθώο και τόσο ξεδιάντροπα πρόστυχο στον τρόπο που ποζάρει (δες την παρακάτω φωτό με λεζάντα ‘Βρήκαν τόπο τα μαθήματα μπαλέτου που έκανα μικρή’) που πρέπει να είσαι μοναχός στο Άγιο Όρος για να μην το προσέξεις.

Childhood ballet classes finally paid off    #thanksmom #SISwim @si_swimsuit @imgmodels    by @jamesmacari #turksandcaicos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) στις

 

Είναι πραγματικά σαν η Hannah, που μπήκε στο ‘κουρμπέτι’ όταν, με το που τελείωσε το γυμνάσιο, η μάνα της την πήγε στο Dallas και της δήλωσε συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό (κέρδισε και 6 μήνες μετά την ‘μετακόμισαν’ μόνιμα στη Νέα Υόρκη) να μην ‘αντιλαμβάνεται’ ακριβώς αυτό που εκπέμπει.

By @jamesmacari for @si_swimsuit 2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) στις

 

Κάτι που, για να το αντιληφθείς, πρέπει να κάνεις τον κόπο να την ακούσεις να μιλάει. Για τα παιδικά της όνειρα (Πρώτα ήθελε να γίνει χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά στην κωμόπολη του Τέξας που μεγάλωσε δεν υπήρχε ίχνος πάγου. Και μετά χορεύτρια, αλλά είχε ένα ατύχημα παίζοντας βόλεϊ στα 15 της και σταμάτησε), τα μοντέλα που θαυμάζει (την Irina Shayk γιατί κάνει και bikini και υψηλή μόδα) ή το αγαπημένο της χόμπι (το ψάρεμα στη λίμνη κοντά στο πατρικό της).

 

Γιατί μπορεί να μας κάνει να ιδρώνουμε με κάθε της λήψη αλλά, στην πραγματικότητα, η ίδια αισθάνεται ακόμη ένα αγοροκόριτσο που λατρεύει να κάνει φοράει τζιν (σορτσάκια, αλλά τζιν), να κάνει ιππασία, να ταΐζει τις κότες και τις κατσίκες στο αγρόκτημά της και να φοράει τα καλά της μόνο την Κυριακή στην εκκλησία.

 

Επίσης, μιας και μιλάμε για βεραμάν Τεξανή και κόρη πεζοναυτών (είναι και ο μπαμπάς και η μαμά της), φυσικά και ξέρει να πυροβολεί. Από πιστόλι μέχρι μίνι κανόνι.

#minicanon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) στις

 

Ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι άνθρωποι του Carl Jr’s, μια μπεργκερο-αλυσίδα με ταλέντο στο να διαλέγουν την επόμενη σεξόβομβα, της έδωσαν να διαφημίσει το Τεξανό τους burger.

 

Ναι, το ξέρω. Το ξέρω πως ακούγεται όλο αυτό. Δηλαδή γελοιωδώς All American φάση για να είναι αληθινή.

 

Σου φιλάω σταυρό όμως ότι, όσο έχω καταφέρει να το ψάξω, το Χανάκι μας μοιάζει να είναι όντως έτσι. Ένα good ol’ girl που απλώς έτυχε να είναι ότι πιο καυτό έχει σκάσει στο χώρο του lingerie modeling από την εποχή που η Kate Upton έβγαλε στήθος.

  Just a little fun in the sun   #BVI #work

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) στις

 

Κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που εμφανίζεται στις σελίδες του Sports Illustrated Swimsuit Issue με την πρώτη να μας δείχνει την μπροστά όψη της με bodypaint, τη δεύτερη να σουλατσάρει κατά μήκος του Route 66 και την τελευταία να παίζει με την άμμο.

 

Ενώ επίσης έχει φωτογραφηθεί τόσο για το Αμερικάνικο GQ όσο και για την καμπάνια της Triump. Δια χειρός μάλιστα της Ellen Von Unwerth.

 

Εντάξει η Fergie, όπως την λένε οι φίλοι της, δεν μπορεί ακόμη να συνηθίσει την αγένεια των Νεοϋορκέζων. Και της λείπει πολύ η φάρμα της και το Τεξανό ΒΒQ. Αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσαρμοστεί.

 

Εμείς πάντως την ευχαριστούμε και της υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντοτε κοντά της για να την στηρίξουμε στον δίκαιο αγώνα της. Γιατί μοντέλα σαν και εκείνη, δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Και το να κάνεις την άμμο να κολλάει σε όλα τα σωστά σημεία, είναι ένα ταλέντο που δεν υποτιμούμε δράμι.

#sbs #sideboobsaturday #backinaction  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) στις