HOT RIGHT NOW

Η Hannah Simone μεγάλωσε στην Λευκωσία. Και τώρα μιλάει για αυτή όλη η Αμερική. 

Δυο Master, ένα βιβλίο πάνω στις Διεθνείς σχέσεις και θητεία στον ΟΗΕ. Όλα δηλαδή όσα ΔΕΝ χρειάζεσαι για να παίξεις τον ρόλο του supermodel δίπλα στην Ζοoey Deschanel στο New Girl.

Σε πρώτη ανάγνωση είναι άλλη μια μελαχρινή μιγάδα που προσπαθεί να κάνει καριέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Αλλά η Hannah διαθέτει τόσα πολλά κρυμμένα προσόντα. Αυτά που βλέπεις, τα άλλα που φαντάζεσαι και ένα διαβατήριο γεμάτο σφραγίδες και πτυχία από σχολεία σε όλο τον πλανήτη.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Πρέπει να βρεις το χρόνο για να κατεβάσεις (νόμιμα, εννοείται) και να δεις το New Girl. Γιατί εδώ πρωταγωνιστεί η Zooey Deschanel, μια φωτεινή ηλιαχτίδα αισιοδοξίας που μας πέταξε ως ξεροκόμματο ο Θεός.

 

Γιατί ένας από τους συγκάτοικους είναι ο Schmidt, ο πιο ελεεινά και απολαυστικά loser metro sexual χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου. Τον οποίο και ποδοπατούν συστηματικά όλοι οι υπόλοιποι.

Και, τέλος, γιατί τον άχαρο ρόλο της καλύτερης φίλης (σ.σ. στην συγκεκριμένη περίπτωση επίσης super model) παίζει αυτή. H Hannah η Simone.

Μην ψάξεις τσάμπα το imdb. Το κορίτσι μας, μόλις 21 ετών, δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Έχει παίξει π.χ. την καυτή γκόμενα στο Kojak, την σερβιτόρα στο Beautiful people και την παρουσιάστρια στο Ultimate Gamer.

Αυτά στον υπόλοιπο πλανήτη.

Γιατί στο Καναδά είναι διάσημη. Όχι στα επίπεδα Celine Dion, αλλά θα τα υπογράψει τα αυτογραφά της κάθε φορά που θα κάνει μια γύρα από τα mall.

Ήταν βλέπεις επί χρόνια η πιο trademark VJ στο MuchMusic.

Ενώ ερμητικά κρυμμένα κάπου στο μπούστο της βρίσκεται ένα Master σε πολιτικές επιστήμες και ένα ακόμη σε ΜΜΕ.

 

Σκέψου ότι μέχρι να γίνει 18 είχε προλάβει να γυρίσει τον μισό πλανήτη.

Ως παιδί Ινδού πατέρα και Γερμανοκύπριας μητέρας, πέρασε τα παιδικά της χρόνια διαδοχικά στην Σαουδική Αραβία, Κύπρο, Ινδία, Αγγλία και, τελικά στον Καναδά.

‘Η πρώτη φορά που μπήκα σε αεροπλάνο ήμουν ενός έτους. Από τότε και μέχρι τα 20 μου, αισθάνομαι ότι ποτέ δεν κατέβηκα’.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι απόλυτα λογικό ότι σπούδασε ότι σπούδασε. Και ότι είναι τόσο άνετη να υποδύεται το μοντέλο που τα έχει δει και τα έχει κάνει όλα.

Πάντως, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, βοήθησε στα 16 της να χτιστεί καταφύγιο για γυναίκες με AIDS στο Νέο Δελχί, που ως τότε τις έκρυβαν στα υπόγεια του νοσοκομείου, είναι κάτι που δεν περίμενες να ακούσεις. 

 

Ούτε ότι κάπου στις αποσκευές της υπάρχει η συγγραφή ενός βιβλίου για δημόσιες σχέσεις μαζί με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Καναδά. Η’ μια θητεία χρόνων στο παράρτημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Λονδίνο.

Επομένως, είναι απολύτως λογικό ότι τα βρήκε σκούρα με την Βορειαμερικάνικη κουλτούρα ‘ Έχοντας περάσει 10 χρόνια μεγαλώνοντας μέσα στους πολιτισμούς της Ανατολής ήταν μεγάλο σοκ το να προσγειωθώ σε ένα πλανήτη γεμάτο εμπορικά κέντρα και fast food’

Όσον αφορά το ΄χαλούμι’, το δόλωμα δηλαδή με το οποίο σε ανάγκασα να διαβάσεις ως εδώ να τι έχει να πει

 

‘ Η Λευκωσία είναι η τελευταία χωρισμένη στα δυο πρωτεύουσα στον πλανήτη. Και εγώ ζούσα εκεί. Την τελευταία φορά που επέστρεψα είχα την ευκαιρία να πάω στην βόρεια Κύπρο. Ήταν απίστευτη εμπειρία να μπορώ να περπατήσω πίσω από αυτόν τον τοίχο.

Σαν μια στιγμή βγαλμένη από τον Μάγο του Οζ, όπου κοιτάς πίσω από την κουρτίνα. Ήταν πολύ διαφωτιστικό να δω με τα ίδια μου τα μάτια πως είναι η ζωή στο βόρειο τμήμα. Πως  μοιάζει αυτό το κομμάτι της χώρας μου’