HOT RIGHT NOW

H Hayden Panettiere θέλει να σου κλείσει το σπίτι

Στο Nashville, που έκανα χθες το βράδυ πρεμιέρα, υποδύεται μια υπερ-φιλόδοξη σκύλα που τα θέλει όλα δικά της. Έναν ρόλο για τον οποίο κάνει εντατικές «πρόβες» 23 χρόνια τώρα.

Η μάνα της είναι ένα φρικίο που κάνει μια (αποτυχημένη) πλαστική ανά εβδομάδα, η Paris Hilton συνεχίζει να είναι η καλύτερή της φίλη και δουλεύει σαν σκυλί από τότε που ήταν ενός έτους.

 

 Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Hayden θα έχει σύντομα την τύχη της Linsday Lohan. Αλλά μέχρι τότε θα θέλουμε να συνεχίσουμε να την «σώζουμε». Όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε στο Heroes. 

«Λίγο πριν μπω στα 16, ένα tabloid  δημοσίευσε μια φωτογραφία του κώλου μου γράφοντας δίπλα με πελώρια γράμματα ‘κυτταρίτιδα’. Τρομοκρατήθηκα. Επί χρόνια μετά είχα προβλήματα δυσμορφίας με το σώμα μου. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι η ομορφιά είναι θέμα επιλογής, όχι γεγονός».

Αυτό το καμένο quote δείχνει το ζόρι που τραβούσε η κόρη του αλκοολικού πυροσβέστη και της αποτυχημένης ηθοποιού σε σαπουνόπερες (που εκτελεί χρέη μάνατζερ της) από την Νέα Υόρκη την εποχή, γύρω στο 2006, που ο υπόλοιπος πλανήτης περίμενε πως και πως να μπει στα 18 ώστε να εκφράσει ελεύθερα τις βρώμικες σκέψεις που είχε για εκείνη.

 

Η ειρωνεία είναι ότι, στο σεξ, η Hayden ήταν μάλλον «μαστόρισσα» από μικρή με τις φήμες στο Χόλυγουντ να μιλούν για μια εφιαλτική παιδική ηλικία με την -52χρονη πλέον- μητέρα της να επιδίδεται σε όργια και τον πατέρα της, όταν  δεν ξυλοφόρτωνε την μάνα της, να επιμένει να κινηματογραφεί εκείνη και τις φίλες της όταν έπαιζαν στο οικογενειακό jacuzzi.

 

Και όταν μιλάμε για μάνα περίπτωση, δεν χρειάζεται παρά να δεις την συγκεκριμένη φωτό για να καταλάβεις.

 

Προφανώς τίποτα από αυτά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με ντοκουμέντα, αλλά υπάρχουν ορισμένες πτυχές της Hayden που σε υποπτεύουν ότι της είναι πιο εύκολο να παίξει την σκύλα, από ότι την παρθένα μαζορέτα.

Όπως φαίνεται από το συγκεκριμένο artistic βίντεο της με τον φωτογράφο Tyler Shields, που θυμίζει τα τελευταία 2 λεπτά μιας πολύ καλής τσόντας. Και το οποίο γύρισε όταν ήταν μόλις 18 ετών.

 

Επίσης από το γεγονός ότι είχε επί τρία χρόνια είχε γκόμενο (παρότι μόλις 1,57) τον δίμετρο Ρώσο πρωταθλητή βαρέων βαρώ Wladimir Klitschko. Ο οποίος, παρόλο που τον χώρισε, βγαίνει και δηλώνει παντού πόσο υπέροχη γυναίκα είναι.

 

Ή ότι είναι στην most wanted list κάθε παπαράτσι εξαιτίας της τάσης της να τους σπρώχνει και να τους λέει πως τους σιχαίνεται και ότι έχουν καταστρέψει την ζωή της.

Ενώ, ακόμη και αν το μυαλό σου δεν είναι εντελώς βόθρος, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς τι την έχει πιάσει και γλείφει ότι βρει μπροστά της.

Από το παγωτό (την ώρα που ξέρει ότι την τραβάνε οι παπαράτσι).

 

Ένα μάτσο γλειφιτζούρια.

 

Το Stanley Cup.

Ή τον κώλο ενός αγάλματος.

 

Η ουσία είναι ότι, στα χαρτιά, η Hayden είναι τέλεια. Μια μικροσκοπική Barbie που έχει τις ευαισθησίες της.

Όπως φαίνεται από το γεγονός ότι έχει βγει ένταλμα σύλληψής της στην Ιαπωνία εξαιτίας της συμβολής της στον αγώνα για τον τερματισμό της δολοφονίας των δελφινιών.

 

Αλλά, αν ξύσεις λίγο κάτω από το χαμόγελο, θα βρεις μια σέξι εκδοχή του Michael Jackson.

 

Ένα πλάσμα που ήξερε από τριών ετών ότι αν δεν βγάλει το σκασμό και κάτσει να δουλέψει, η οικογένειά της θα πεινάσει.

Ότι ο μικρός της αδελφός (τον οποίο και παίρνει κομπάρσο όπου μπορεί) δεν θα είχε γάλα να πιεί, ο μπαμπάς της αλκόολ να λουστεί και η μαμά της κολλαγόνο να σοβατίστεί. 

Στο τέλος της ημέρας, τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματικά σημασία.

Η Hayden ήταν πάντα σέξι.

 

Και φέτος θα είναι ακόμη περισσότερο ως η φιλόδοξη στάρλετ της country ονόματι Juliette Barnes η οποία παλεύει να εκθρονίσει την καθιερωμένη σταρ.

 

Επίσης να της κλέψει τον άντρα και να τις ξεριζώσει τις τρέσες. Και όλα αυτά, σύμφωνα με το σενάριο, προσπαθώντας να  κρύψει την ταραγμένη οικογενειακή της ζωή της.

 

Με άλλα λόγια, ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω της. Ότι και να δηλώνει εκείνη.

 

Στην τελική, ότι χρειάζεται να ξέρεις για εκείνη, είναι γραμμένο στο κορμί της. Και συγκεκριμένα στο τατουάζ που γράφει στα ιταλικά «ζήσε την ζωή σου χωρίς τύπσεις».

Προσοχή. Το ορθογραφικό λάθος δεν είναι δικό μου, αλλά του τατουατζή.

Ναι, είναι τόσο ξανθιά.

 

Και για όσους διάβασαν ως εδώ, δώρο η πιο σέξι φωτό που έχει βγάλει η Hayden στην ζωή της, αυτή για το φωτογραφικό λεύκωμα Room 23.