HOT RIGHT NOW

H Heather Graham θα σώσει τον Hank Moody από την κατάντια του

Η καλοκάγαθη στρίπερ του Hangover είναι η ιδανική για να υποδυθεί την πρώην του Hank Moody με την οποία έχει κάνει παιδί.

Η 43χρονη Heather Graham έχει τελειοποιήσει, με τα χρόνια, την περσόνα της καλοκάγαθης πόρνης/πορνοστάρ που της επιτρέπει να κοιμάται γαλήνια (σ.σ. αφού έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα) και ευλαβικά 12 ώρες κάθε βράδυ. Αν προσθέσεις σε αυτό τις άλλες 4 ώρες που τεντώνεται κάνοντας γιόγκα, συνειδητοποιείς ότι ήταν μεγάλη παραχώρηση εκ μέρους της να δεσμευτεί για μια ολόκληρη σεζόν επίπονων τηλεοπτικών γυρισμάτων.

 

‘Έβγαινα παλιά με τον Hank Moody. Για την ακρίβεια έκανα το παιδί του και δεν του το είπα ποτέ. Πλέον το παιδί έχει μεγαλώσει και θέλει να έχει μια σχέση με τον πατέρα του. Οπότε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και βρισκόμαστε ξανά όλοι μπλεγμένοι ο ένας στην ζωή του άλλου’

Αυτό δήλωσε η γυμνόστηθη στρίπερ του Hangover σχετικά με τον ρόλο της στην επόμενη σεζόν του Californication. Αποκαλύπτοντας ουσιαστικά κατά γράμμα όλη την υπόθεση. Αλλά έτσι ήταν πάντοτε η Heather. Γενναιόδωρη. Ειδικά με το κορμί της.

 

Κάτι που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο, το να μην παραμείνει δηλαδή ντυμένη, για να μας κάνει να νοιώσουμε ξανά ένα ίχνος ερεθισμού για μια σειρά που φέτος έκανε μακροβούτι στην ροκ γελοιότητα.

 

Εκτός και αν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που δεν ντράπηκε βλέποντας τον Hank Moody να γράφει μια ροκ όπερα με τον φαντασμένο Εγγλέζο σταρ ή να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του να μην φύγει μακριά με την groupie-μούσα της Maggie Grace που υποτίθεται ότι θα ήταν το αντίπαλο δέος/ετερόν του ήμισυ.

Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να βλέπω την Graham σε σταθερή εβδομαδιαία βάση.

Γιατί μόνο έτσι θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει -σε κάποιον που δεν έχει ακολουθήσει την καριέρα της τόσο φανατικά όσο εγώ- ότι διαθέτει ταλέντο. Και όχι μόνο ένα απίστευτα ευλύγιστο κορμί. 

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την συνεισφορά της στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη με τις έξοχες γυμνές εμφανίσεις της ως πορνοστάρ με roller blade στο Boogie Nights, ως bondage σκλάβα του Joseph Fiennes στο Killing Me Softly (η χειρότερη και, ταυτόχρονα, πιο πρόστυχα ερωτική ταινία στην φιλμογραφία της) και οι δεκάδες αντίστοιχες στα 25 χρόνια καριέρας της.

Μάλιστα είναι τέτοια η άνεση της με τις γυμνές σκηνές που, στην τελευταία της ταινία, την πλησίασαν διστακτικά ο σκηνοθέτης και ο συμπρωταγωνιστής της Zac Effron και της είπαν ‘Δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ και έχουμε αγχωθεί. Μπορείς να μας δώσεις μερικές συμβουλές;’

 

 

Ουσιαστικά αυτό που έχει καταφέρει η Heather είναι να ενσαρκώσει στο συλλογικό ασυνείδητο το στερεότυπο της Καλιφορνέζας. Ξανθιά, με μεγάλο μπούστο και ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτή επέλεξε ο Lenny Cravitz ως το πρότυπο της American Woman για το ομώνυμο βιντεοκλίπ του, την εποχή που το κορίτσι μας έσβησε από τον χάρτη την Liz Hurley στο Austin Powers.

Κάποια άλλη στην θέση της, θα ήταν μάλλον απεγνωσμένη να πετάξει από πάνω της την ταμπέλα της sex expert και να αρχίσει να παίζει κόντρα ρόλους.

Εκείνη όμως μοιάζει να έχει αποδεχθεί πλήρως την ‘ιερόδουλη’ μοίρα της, αφού έχει παίξει την στρίπερ (στο Hangover), την πόρνη (στο From Hell), την πορνοστάρ (στα Boogie Nights και Guru) και την λεσβία σκηνοθέτη πορνό (στο About Cherry).

Ενώ δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο να την δουν αλλιώς οι casting directors το γεγονός ότι τα δάχτυλα χεριών και ποδιών δεν αρκούν για να μετρήσει κάποιος τις επώνυμες σχέσεις της με ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Όλες εκ των οποίων έχουν υπάρξει βραχυπρόθεσμες, αφού η Heather ούτε έχει αρραβωνιαστεί, παντρευτεί ή κάνει ποτέ παιδιά.

Καθώς επίσης και το γεγονός ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ερωτικό μυθιστόρημα που περιγράφει ‘γυναίκες που έχουν μια υγιή αντιμετώπιση περί του θέματος’.

Στο τέλος της ημέρας, όλα τα παραπάνω είναι που την μετατρέπουν στην ιδανική παρτενέρ για τον Hank Moody. Γιατί, αν μη τι άλλο, η Graham έχει την εμπειρία και την ευλυγισία να του ‘δώσει να καταλάβει’.

Αρκεί φυσικά, το επόμενο πρωί, να μην την ξενερώσει ζητώντας της να του κάνει την φορολογική δήλωση. Κάτι που ναι, της έχει συμβεί στην πραγματικότητα.