HOT RIGHT NOW

Η Ηπειρώτισσα που σκορπίζει εγκεφαλικά στο Μαϊάμι

Tην λένε Elaine Gregory και έχει εξίσου γερό συμβόλαιο με καλό πρακτορείο και καυτό λογαριασμό στο instagram.

Δεν είναι -ακόμη- το νέο πρότυπο της ελληνικής ομορφιάς στις ΗΠΑ (προηγούνται οι Aniston, Menounos και Ariana Grande). Αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers παραπάνω. Για αυτό σου λέω, πάτα το κουμπάκι.

 

Ας ξεκινήσουμε με μια συγνώμη. Συγνώμη, Ελένη μας, που αργήσαμε να σε ανακαλύψουμε (προηγήθηκε το Αμερικάνικο Playboy και το ελληνικό Esquire). Αλλά θα φροντίσουμε να σε τιμήσουμε. Όπως τιμάς και εσύ, σε κάθε ευκαιρία, τα ελληνικά χρώματα.

 

Το είχαμε στο μυαλό μας, άλλωστε, από τα μέσα του φετινού καλοκαιριού, όταν σε είδαμε κυριολεκτικά να πηδάς από την χαρά σου που βρίσκεσαι -όπως κάθε καλοκαίρι από τότε που ήσουν παιδί- στην Ελλάδα.

 

Ή να ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο από κάποια παραλία της Χαλκιδικής (ναι, και εμάς αυτό μας έχει συνεπάρει). Υποθέτω στο πήγαινε ή την επιστροφή σου από το χωριό σου, την Νέα Σελεύκεια.

 

Και, που’ σαι. Επειδή είσαι πατριωτάκι, δεν θα περιοριστούμε στο να πούμε ένα δυο καλά λόγια για τις εξαιρετικές σωματικές σου αναλογίες.

Ούτε θα περιοριστούμε στο να σε συγχαρούμε για την επιλογή των φιλενάδων σου. Εκείνες με τις οποίες ‘κυκλοφορείς και οπλοφορείς’ στα club του Μαϊάμι όπου κατοικείς.

 

Ή για την επιλογή των κοριτσιών μαζί με τις οποίες γυμνάζεσαι τα βράδια. Συγκεκριμένα την insta-star Michelle Lewin, διάδοχο της Jen Selter, με το δικαιολογημένο παρατσούκλι ‘Το σώμα’. Ιδανική gym buddy. Και για εσένα και για εμάς που σας βλέπουμε μαζί και σας χαιρόμαστε.

 

Ούτε, επίσης, πρόκειται να σταθούμε παραπάνω από ότι χρειάζεται στο γεγονός ότι ολόκληρος Justin Bieber (γελοίος ναι, αλλά με 40 εκ. followers) σταμάτησε την λιμουζίνα και έτρεξε να σου συστηθεί καθώς εσύ έτρεχες αμέριμνη στην παραλία. Ένδειξη ότι δεν είσαι απλά φωτογενής. Ένδειξη ότι πιάνεις το μάτι ακόμη και κάποιου που είναι χορτασμένος από μοντέλα.

 

Όχι, εμείς εδώ θα τονίσουμε τα πτυχία σου. Συγκεκριμένα στο χορό, όπου ήσουν κορυφαία μέχρι να το γυρίσεις στο μόντελινγκ, στο fashion illustration, που πήρες από το φημισμένο Νεοϋορκέζικο Parsons και στο merchandising και retail marketing που σπούδασες στο Μiami campus του Johnson & Wales University.

 

Όχι, εμείς εδώ θα τονίσουμε ότι όχι μόνο -όπως φαίνεται από τα παραπάνω- διαθέτεις αμαρτωλό κορμί και μυαλό για μπίζνες, αλλά ότι είσαι μάλλον η ιδανική γυναίκα για σπίτι. Σου αρέσει το ποδόσφαιρο, και το κανονικό και το Αμερικάνικο.

 

Tα πάντα πάνω σου, όπως έχεις δηλώσει (αν και δεν χρειάζεται, φαίνεται) είναι φυσικά.

#GoodMorning! #Rollerblades ⚡️⚡️⚡️#lovemyblades #southbeach

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elaine Gregory (@elainegregory_) στις

 

Είσαι κυριλέ και σέξι ταυτόχρονα. Ενώ το χαμόγελό σου (ναι, αυτό κοιτάζουμε εδώ) είναι αξιολάτρευτο.

 

Οπότε, για να επιστρέψουμε και στον σκοπό του άρθρου, έλα να πατήσουμε όλοι μαζί το κουμπάκι (του ακολουθήστε). Μιλάμε άλλωστε, για την μέλλουσα -σε ένα διαφορετικό γαλαξία- γυναίκα μου.