HOT RIGHT NOW

H Jaimie Alexander είναι πολύ γυναίκα για τον Thor

Στην πρόσφατη πρεμιέρα του Thor: The Dark world η 178 εκατοστών Τεξανή έκανε τα φλας να γίνουν μπουρλότο εξαιτίας του ημι-διαφανού φορέματος της. Δίνοντας μας την αφορμή που περιμέναμε.

Αν θέλεις να καταλάβεις ποια πραγματικά είναι η μελαχρινή θεά Sif των Thor (γκόμενα του στα κόμικ, φίλη του -χωρίς benefits- στις ταινίες) τσέκαρε το βιντεάκι που τη δείχνει να μαθαίνει πάλη στον Jimmy Kimmel ή παρατήρησε το εσωτερικό του χεριού της στο οποίο έχει κάνει τατού τα ονόματα των 4 αδελφών της. Ενδείξεις του πόσο αγοροκόριτσο ήταν και παραμένει.

Βλέπεις η Jaimie δεν ήταν ποτέ από εκείνο το είδος χωριατοπούλας (και ας μεγάλωσε σε ένα χωριό έξω από το Ντάλας) που ονειρευόταν να παίξει Σαίξπηρ. Εκείνη προτιμούσε να πίνει μπύρες, να τρώει πίτσες, να διαβάζει κόμικ και να παίζει ξύλο με τα αδέλφια της, καθώς επίσης να πρήζει τα αυτιά στο διευθυντή του γυμνασίου της μέχρι να της επιτρέψει να ξεκινήσει γυναικεία ομάδα πάλης στο σχολείο της.

 

 

Ένα πολύ σκληρό καρύδι που ένας ατζέντης (ο ίδιος που έχει ως σήμερα) στάμπαρε στα 17 της σε μια audition –στην οποία πήγε ως χάρη σε μια άρρωστη φίλη της- και την έπεισε να μετακομίσει στα 18 της, αμέσως μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο, στο Λος Άντζελες.

 

 

Όπως είναι φανερό η Jaimie, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του London Fields μαζί με το ζεύγος Johnny Depp και Amber Heard, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε κολλημένη με τo ‘Method Acting’ ή παθιασμένη με την ‘τέχνη’ της. 

 

 

Πάντως για κάποια τόσο ξεδιάντροπα τεμπέλα, τα έχει πάει εξαιρετικά. Ξεκινώντας από την σειρά Kyle XY στην οποία την γνωρίσαμε και συνεχίζοντας με αξιοπρεπή cameo σε CSI Miami, Bones, Nurse Jackie και Covert Affairs και τα κλασικά θριλεράκια (βλέπε Rest Stop) που οφείλει να έχει στο βιογραφικό της καθεμία με το σουλούπι της.

 

Δεν ξέρω αν η 29χρονη θα καταφέρει να πάρει εκείνο τον action hero ρόλο που θα της αλλάξει την καριέρα (π.χ. Lara Croft, Wonder Woman), αλλά πάντως είναι μεγάλο ψέμα αυτό που έχει δηλώσει για ότι δεν προετοιμάζεται.

Γιατί μπορεί να μην χρειάστηκε να χαραμίσει καθόλου σκέψη για το πώς να παίξει την Sif, αλλά σίγουρα σκεφτόταν επί μήνες το φόρεμα που θα φορούσε στην πρεμιέρα. Και ναι, η προετοιμασία της άξιζε τον κόπο αν σκεφτείς πόσες νέες audition τσίμπησε εξαιτίας του.