HOT RIGHT NOW

Η Jennifer Lopez θα είναι πάντα μια σταθερή αξία στις καρδιές μας

Το νέο της καυτό video μας δίνει την ιδανική αφορμή να ασχοληθούμε ξανά μαζί της.

Πάνε 18 χρόνια από τότε που κοίταξες για πρώτη φορά με λάγνο ύφος την Jennifer Lopez. Ήταν το σωτήριο έτος 1997 όταν την καμάρωνες με πεσμένο σαγόνι στην ταινία Ανακόντα.

 

 

Από τότε η J Lo το γύρισε στο τραγούδι, έγινε μεγάλη και τρανή σταρ και μας έδωσε πολλές αφορμές να καμαρώσουμε για την πρόοδό της, χαρίζοντάς της και μια πανάξια θέση στο Hall Of Femme μας.

 

 

Καυτές φωτογραφίσεις, ακόμη πιο καυτά video clip που κόβουν την ανάσα και αποκαλυπτικές εμφανίσεις πάνω στην σκηνή μας έκαναν να την αγαπήσουμε και την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο σέξι φιγούρες παγκοσμίως. Δικαίως.

 

Η Jenny από το Bronx κερδίζει το ειλικρινές respect μας, μιας και καθώς τα χρόνια περνάνε δείχνει όχι απλά να μην «μασάει» από τις νεαρές σταρ που τα πετάνε όλα για να τραβήξουν την προσοχή, αντίθετα τις καταπίνει αμάσητες, αφήνοντας πάντα τα σημαντικά στη φαντασία μας.

 

Άλλωστε μεταξύ μας, στο video clip – «κόλαση» με την Iggy Azalea, ποια είναι αυτή που σε έκανε να ιδρώσεις; Η 24χρονη Iggy ή μήπως η Jennifer, που έχει σχεδόν τα διπλά της χρόνια;

 

Καλά το φαντάστηκα.

 

Στα 46 της, με 3 διαζύγια στην πλάτη και έχοντας φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, η Jennifer φωτογραφίζεται για το US Weekly και το καυτό video από τα παρασκήνια δείχνει ότι ακόμα το ‘χει. Το ‘χει όσο δεν το’ χουν γυναίκες με τα μισά της χρόνια.

 

«Αισθάνομαι σέξι, νέα και όμορφη, όχι επειδή ανταγωνίζομαι με κάποιον αλλά επειδή αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου» δηλώνει και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

 

Όχι απλά νιώθει σέξι αλλά είναι. Χρειάζεσαι κι άλλες αποδείξεις;

 

 

 

Κι εμείς το πιστεύουμε Jennifer, κι εμείς.

Δεν έχει μάλιστα το παραμικρό πρόβλημα να παραδεχτεί πως είναι ελεύθερη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν χρειάζεται πια να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Σε ποιον να δώσεις λογαριασμό Jennifer, ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα να δίνει λογαριασμό σε σένα.

 

Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι σε 15 χρόνια από σήμερα και πάλι με την Jennifer Lopez θα ασχολούμαστε, γιατί μερικές αξίες παραμένουν πάντοτε κλασικές.

 

Jennifer, συνέχισε να κάνεις τον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ περήφανο.