HOT RIGHT NOW

H Jessica Barth λατρεύει τα χνουδωτά αρκουδάκια

Η συμπρωταγωνίστρια των Ted (γκόμενα του Ted στο πρώτο και σύζυγός του στο δεύτερο) δικαιούται Όσκαρ καλύτερου σεξ με αόρατο παρτενέρ.

Είναι 37 ετών, σοβαρή ηθοποιός, πτυχιούχος σεναριογράφος, κολλητή του Seth MacFarlane εδώ και μια δεκαετία και καθηγήτρια pilates και piloxing (βλέπε pilates και boxing). Ποιος να το περίμενε ότι θα γινόταν γνωστή από το ‘φετίχ’ της για χνουδωτά αρκουδάκια.

 

Έτσι απλά εξηγεί η γέννημα θρέμμα Φιλαδέλφειας την σκηνή όπου κάνει σεξ με τον Ted στο πίσω μέρος του μανάβικου.

 

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ‘εντυπωσιάστηκε’ με τις κινήσεις που της έδειξε ο χνουδωτός βάρβαρος πάνω στο ταμείο. Αν και, εκεί προς το τέλος, που χύνει τα σαμπουάν πάνω του, είναι κομμάτι υπερβολικός. Εξόυ και αυτή η φάτσα της που βλέπουμε παρακάτω.

 

Όπως και να’ χει, οι δυο τους τα βρήκαν. Η Tami-Lynn (βλέπε ο χαρακτήρας που παίζει) τον ερωτεύτηκε. Τον παντρεύτηκε. Και, στο 2ο μέρος, που μόλις κυκλοφόρησε, δέχεται να κάνει τα παιδιά του. Με ότι προβλήματα αυτό προκάλεσε.

 

Έχει πλάκα να είσαι παντρεμένη με τον Ted. Ξυπνάμε, αρχίζουμε να πίνουμε και μετά κάνουμε συνέχεια σεξ. Όλη μέρα και όλη νύχτα. Ακόμη και αν η καταραμένη εταιρία παιχνιδιών δεν φρόντισε να τον εξοπλίσει με ότι χρειάζεται’

Επίσης, στο 2ο μέρος, ο ρόλος της Tami-Lynnn είναι μεγαλύτερος. Αποτέλεσμα της απήχησης που είχε ο χαρακτήρας της. Κάτι που το νοιώθει και η ίδια η Jessica, που πολλοί επιμένουν να συγκρίνουν φυσιογνωμικά με την Denise Richards, η οποία είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Και δεν μιλάω μόνο για φωτογραφήσεις σε περιοδικά που μέχρι πρότινος δεν είχε καμία ελπίδα να μπει, όπως το Αμερικάνικο Playboy (τουλάχιστον όχι τόσο ντυμένη).

 

‘Η πρώτη φορά που είδα Playboy ήταν πάνω στο κρεβάτι του αγοριού μου. Ήθελα να το παίξω κουλ οπότε δεν του είπα να τα μετακινήσει. Οπότε κατέληξα να είμαι στο κρεβάτι και να έχω δίπλα μου την Jenny McCarthy γυμνή’

Πλέον οι παραγωγοί την έχουν στο μυαλό τους. Και έχουν και την διάθεση να δουν μέχρι και τι έχει γράψει, αφού αυτός, το γράψιμο, είναι ο τελικός στόχος της κατόχου δυο Bachelor (Communications, Arts).

‘Ως προετοιμασία για τον ρόλο κάθισα και είδα το Jersey Shore και, για να πιάσω την Βοστονέζικη προφορά, ότι ταινία έχει ποτέ φτιαχτεί με θέμα τη Βοστόνη. Επίσης με βοήθησε ο Mark Wahlberg του οποίου είμαι μεγάλη φαν. Είχα αφίσες του στο δωμάτιό μου μεγαλώνοντας’

Βλέπεις μπορεί να μην της φαίνεται και να μην το πολυδιαφημίζει, αλλά το πραγματικό πάθος της Barth είναι αυτό. Να γράφει. Σενάρια, μυθιστορήματα, ποίηση. Και, όπως δηλώνει όποτε βρει την ευκαιρία, είναι πολύ καλή.

 

Όχι ότι είχε σημασία. Μετά το πανεπιστήμιο μετακόμισε στο Λος Άντζελες και πέρασε μια δεκαετία και βάλε δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε τρία διαφορετικά εστιατόρια. Εννοείται πως πολλές φορές απογοητεύτηκε και ετοιμάστηκε να τα παρατήσει και να γυρίσει πίσω. Όμως, κάθε φορά, ένας μικρός ρόλος κάπου, (How I Met your mother, Family Guy, CSI, Cougar Town, Parks and Recreation) κρατούσε την ελπίδα ζωντανή.

 

Πλέον, αν και αρκετά μεγάλη (37 ετών είναι σχεδόν ηλικία συνταξιοδότησης για γυναίκα στο Χόλιγουντ), έχει μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο. Να μπορεί να ζει από την δουλειά της. Ιδανικά να μπορεί να ζει στην Νέα Υόρκη και να έρχεται στο Λος Άντζελες μόνο για γυρίσματα. Ήδη πάντως έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία τρόμου και -κατά πάσα πιθανότητα- σε ένα μελλοντικό Ted 3 που ακούγεται ότι παίζει να είναι στα σκαριά.