HOT RIGHT NOW

Η Katharine McPhee είναι το American Idol μας

Δεν έκανε καριέρα στο τραγούδι; Καλύτερα. Στη σειρά “Smash” που ξεκίνησε χθες θα τη θαυμάζουμε κάθε βδομάδα.

Η McPhee το παλεύει χρόνια τώρα να ξεκινήσει κάποια αξιοσημείωτη καριέρα και εμείς μετά χαράς την υποδεχόμαστε ως πρωταγωνίστρια. Στο “Smash” (την πιο hyped νέα σειρά αυτού του χειμώνα) που ξεκίνησε πριν λίγες ώρες, υποδύεται μια wannabe σταρ που μάχεται για το ρόλο της Marilyn Monroe σε ένα μιούζικαλ του Broadway.

(Ξεκάθαρα η χρονιά της Marilyn Monroe φέτος, να το πούμε κι αυτό.)

(Της Marilyn Monroe και του Christopher Plummer, για κάποιο λόγο.)

 

Σε όλο αυτό το σταριλίκι δεν είναι άγνωστη η 27χρονη Kat. Πριν 6 χρόνια, στη φρέσκια ηλικία των 21, θέλησε να γίνει κι αυτή ένα American Idol, τότε που το γνωστό reality ακόμα έβγαζε φυντάνια που έκαναν αξιοσημείωτες καριέρες (όπως Kelly Clarkson, Chris Daughtry, Jennifer Hudson, Carrie Underwood). Σε εκείνη τη σεζόν έφτασε στον τελικό όπου έχασε από ένα τυπάκι που θύμιζε μεθυσμένο τραγουδιστή γάμων, αλλά ας μη σταθούμε εκεί.

(Γιατί θα αρχίζαμε πάλι να καταριόμαστε το γούστο του αμερικάνικου κοινού και δεν κάνει τώρα πάλι τέτοια πράγματα.)

 

Η ουσία είναι πως η Kat δεν το έβαλε κάτω όταν έχασε από τον άβολο μεθυσμένο θείο της κάθε οικογενειακής συγκέντρωσης και αποφάσισε πως δε θα τελείωνε έτσι μια καριέρα πριν καν αρχίσει. Έβγαλε κανα-δυο σόλο άλμπουμ, έπαιξε σε κανα-δυο ταινίες, τίποτα δεν δούλεψε.

 

Και σας λέμε, το ήθελε πολύ η κοπέλα. Μέχρι και Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ έβγαλε.

Μέχρι που επιτέλους η θεά τύχη της χαμογέλασε κάτω από τα μεγάλα γράμματα του Hollywood. Και όταν λέμε η θεά τύχη, εννοούμε η θεά Marilyn. Το “Smash” είναι μεταξύ άλλων σε παραγωγή Steven Spielberg (αυτό το παιδί δεν πρέπει να έχει κάτσε φέτος όλη τη χρονιά), έχει λαμπρό καστ, μπροντγουεϊκούς συνθέτες για τα τραγούδια του κλπ κλπ. Πολύ γκλάμουρ η παραγωγή.

Πρωταγωνίστρια η Kat μας. Ας θαυμάσουμε τι χάναμε τόσο καιρό:

 

Να ευχηθούμε κι εις ανώτερα στο κορίτσι.