HOT RIGHT NOW

H καυτή Moran Atias μας ‘τυραννάει’ διπλά

Στα 33 της η πιο γνωστή Ισραηλινή ηθοποιός (επίσης παραγωγός και σεναριογράφος) είναι αποφασισμένη να μας κάνει να μάθουμε το όνομά της.

Στο ‘Το τρίτο Πρόσωπο’, που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, είναι μια Αλβανίδα ζητιάνα. Στο τηλεοπτικό Tyrant, που μόλις ξεκίνησε ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική, η σύζυγος του δικτάτορα. Μια χαρά αφορμές και οι δυο για να την δούμε με διαφορετικό μάτι.

 

Η πρώτη φορά που την είδα ήταν 12 χρόνια πριν, γυμνή. Δυστυχώς όχι από κοντά αλλά στις σελίδες του Ιταλικού Max. Την περίοδο δηλαδή που το μελετηρό κορίτσι -που ήθελε να βγάλει απλά το χαρτζιλίκι της προκειμένου να σπουδάσει ψυχολογία- βρέθηκε να κερδίζει διαδοχικά τον Miss Globe International διαγωνισμό στην Τουρκία, το Top Model of the World στην Γερμανία και το τίτλο της Miss Ισραήλ.

Moran Atias 

Οπότε, σχεδόν ‘αναγκαστικά’ μετακόμισε στο Μιλάνο και έγινε μοντέλο για τον Versace, τρασο-παρουσιάστρια στην Ιταλική tv και γκόμενα των Flavio Briatore, Christian Vieri και Adrian Mutu. (διαδοχικά, όχι την ίδια περίοδο).

 

 

Η αλήθεια είναι πως το κορίτσι, που έμαθε ιταλικά μέσα σε 3 μήνες, διέθετε όλα τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει φίρμα στην ιταλική τηλεόραση. Και το ραδιόφωνο, στο οποίο επί χρόνια είχε εκπομπή. Ευτυχώς που ήρθε ο κολλητός της, Domenico Dolce (των D&G), και της είπε μια μέρα ‘Γιατί στο διάολο χαραμίζεσαι κάνοντας τηλεόραση;’.

 

 

Και, έτσι απλά, η Moran το γύρισε στην υποκριτική, ‘αφέθηκε’ για λίγο στα χέρια του Dario Argento κάνοντας κάτι σαν το ‘αγροτικό’ της και μετά βρέθηκε, όπως συμβαίνει συνήθως, να είναι ταυτόχρονα πρωταγωνίστρια σε σειρές στη χώρα της, όπου έγινε μεγάλο όνομα, και στις ΗΠΑ.

Εκεί όπου συναντήθηκε με τον μέντορά της Paul Haggis ο οποίος την έβαλε να παίξει στην τηλεοπτική μεταφορά του -βραβευμένου με Όσκαρ- Crash, στην ταινία του The Next Three Days και καπάκι στο Third Person.

 

Μια all star ταινία (βλέπε Adrien Brody, James Franco, Mila Kunis, Liam Neeson, Olivia Wilde, Kim Basinger) στην οποία, όσο απροσδόκητο και αν ακούγεται, η Μoran εκτελεί και χρέη παραγωγού αφού όλο το project ήταν δική της ιδέα.

 

Μάλιστα για τον εαυτό της κράτησε τον ρόλο που εξαρχής ήθελε, αυτόν της ζητιάνας απατεώνισσας. Ένα ρόλο για τον οποίο αποφάσισε να πάει στην Ιταλία και να μείνει στους δρόμους για 1 1/2 μήνα. Περνώντας όλη την μέρα ζητώντας ελεημοσύνη από τους περαστικούς. Και μάλιστα ανεπιτυχώς.

 

 

Ναι, εντάξει. Θα μπορούσε και να το είχε αποφύγει όλο αυτό. Αλλά, τι να κάνουμε, η Moran είναι παθιασμένο κορίτσι. Και αυτό της έχει βγει σε καλό. Το μόνο που μένει τώρα είναι το Tyrant, που ξεκίνησε πολύ δυνατά, να συνεχίσει έτσι.

 

Μια σειρά στην οποία είναι εξαιρετική. Επίσης καθαρή και, όπως πάντα, κυριλο-σέξι.