HOT RIGHT NOW

H κόρη του Jack Bauer απαιτεί να την κάνεις την επόμενη Jennifer Aniston

Η Elisha Cuthbert κέρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο του 24 το αντρικό κοινό. Αλλά μετά εξαφανίστηκε. Μέχρι που ένα outsider sitcom, το Happy Endings, την έφερε πάλι κοντά μας. Αποφασισμένη να γίνει η νέα καλύτερή μας Friend.

Ένα Χρυσό Βατόμουρο, αυτό της χειρότερης ηθοποιού για τον ρόλο της ψυχοπαθούς στο Captivity, ήταν ο ‘γλυκός’ τρόπος του Χόλιγουντ για να πει στην 29χρονη Καναδή –και πρώην φωτομοντέλο για πόδια- ότι ήταν ώρα να επιστρέψει στην κανονική της δουλειά, δηλαδή σερβιτόρα στα τουριστικά restos γύρω από την Times Square.

Εκτός και αν προτιμούσε να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τις προτάσεις για soft porn που έλαβε μετά το The Girl Next Door, την -κάτι σαν Risky Business- κωμωδία της με εκείνη στο ρόλο της πορνοστάρ της διπλανής πόρτας.

 

Μάλιστα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για να τον παίξει, μίλησε με όλες τις σταρ της Wicked και της Vivid που της είπαν ότι άνετα θα μπορούσε να είναι μια από αυτές.

Άλλωστε τα ανατομικά προσόντα τα διέθετε και με το παραπάνω (βλέπε πλούσιο φυσικό στήθος), όπως φάνηκε μετά τις δεκάδες φωτογραφήσεις με τις οποίες ‘εξαργύρωσε’ την φήμη που κέρδισε ως κόρη του Jack Bauer στο 24.

 

Tα ίδια ανατομικά προσόντα που την έχουν αναδείξει στην πιο καυτή Wag του NHL. Σκέψου ότι τα έχει φτιάξει διαδοχικά με τρεις σταρ του αθλήματος (τον Sean Avery των New York Rangers και τους  Mike Komisarek και Dion Phaneuf των Toronto Maple Leafs).

Ενώ προκάλεσε και μίνι σκάνδαλο όταν ένας από τους πρώην της σχολίασε το στήθος της, με αποτέλεσμα να φάει αποβολή 12 αγωνιστικών.

 

Άσε που αν η Elisha αποφάσιζε –όπως πολύ θα θέλαμε- να γυρίσει π.χ. μια sex tape, θα μπορούσε μια χαρά να την βοηθήσει η φίλη της Paris Hilton με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της άθλιας ταινίας τρόμου House of Wax. Και στο videoclip Nothing in this world της οποίας βρέθηκε να πρωταγωνιστεί.

Όμως η πρώην παρουσιάστρια Καναδέζικης παιδικής εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της αρετής. Να πει όχι στο γυμνό (εννοείται πως της έκανε πρόταση ο Hugh Hefner) και να βγάλει βόλτα τον τρελαμένο κλόουν που κρύβει μέσα της.

 

Η ιδανική ευκαιρία δόθηκε με το Happy Endings, μια κωμωδία σχετικά με μια παρέα φίλων στο Chicago, με εκείνη στο ρόλο της σέξι ξανθιάς γκόμενας που αφήνει τον αρραβωνιαστικό της μπουκάλα την ημέρα του γάμου τους.

Και αν σκέφτεσαι ότι κάπως έτσι ξεκίνησε και το Friends, με την Jennifer Aniston να αφήνει τον δικό της γάμο και να βρίσκει τους φίλους της στο Central Perk, φορώντας ακόμη το νυφικό της, έχεις απόλυτο δίκαιο.

Elisha Cuthbert 

Μόνο που κανένας από το cast αποτυχημένων του Happy Endings δεν πίστευε ότι θα βρεθούν, δυο χρόνια μετά, με τους κριτικούς να τους χαρακτηρίζουν ομόφωνο ως το επόμενο Friends. Εκείνοι το μόνο που ήθελαν είναι να καταφέρουν να μείνουν στον αέρα έστω για μια χρονιά.

Είμαι σίγουρος ότι την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το Happy Endings ανανεώθηκε για ακόμη 22 επεισόδια, ένας τεράστιος αναστεναγμός ανακούφισης ακούστηκε από το καμαρίνι της 30χρονης πλέον Elisha. Γιατί τα είχε επιτέλους καταφέρει. Και μάλιστα χωρίς να έχει χρειαστεί να γδυθεί πολύ.

Το κορίτσι μας δικαιώθηκε πλήρως. Για την απόφαση της να αφήσει στα 17 της μια στρωμένη τηλεοπτική καριέρα στον Καναδά προκειμένου να γίνει μια ακόμη ξανθιά που λυμαίνεται τους δρόμους του Χόλυγουντ. 

Και για την μαγκιά της να φύγει ακόμη πιο μακριά, στην Γαλλία, προκειμένου να βρει την μεγάλη της ευκαιρία. ‘ Βρέθηκα να παίζω και τους πέντε βασικούς χαρακτήρες του Βασιλιά Ληρ κάπου έξω από το Παρίσι. Ένα one woman show με το οποίο έκανα αίτηση στο Aspen Comedy Festival. Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα’.

Και συνεχίζει ‘Στο τέλος της ημέρας είμαι ακριβώς αυτό. Ένας κλόουν που κάνει χαζά πράγματα για να γελάνε οι άλλοι.  Δεν φοβάμαι να κάνω πλάκα με τον εαυτό μου. Αν είμαι κωμική ιδιοφυία; Δεν ξέρω. Αλλά μπορώ να γίνω πολύ αστεία. Η ουσία είναι ότι έχω πολλά να δώσω. Ότι δεν μου αξίζει να είμαι πάντα η καυτή ξανθιά της ταινίας’.