HOT RIGHT NOW

H κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ θα σε κάνει να ιδρώσεις

Όταν όλα τα άλλα κορίτσια μοιράζονταν τις σκέψεις τους με τα αγαπημένα τους ημερολόγια, η Bianca Bree μοίραζε κλωτσιές.

Τα γoνίδια υπήρξαν γενναιόδωρα με την Bianca Bree. Ο μπαμπάς της είναι ο Muscles from Brussels, ο Universal Soldier, ο ένας, δύο τέσσερις, ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Η μαμά της είναι η πρώην μποντιμπίλντερ Γκλάντις Πόρτουγκεζ, μια από τις ελάχιστες γυναίκες σ’ αυτόν τον κόσμο που έχουν υπάρξει πιο ντούκια από τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Η Bianca Bree, λοιπόν, κληρονόμησε μια γενετική προίκα που θα της επέτρεπε να εξελιχθεί σε ένα ευλύγιστο μυϊκό θαύμα. Προς τιμήν της, δεν σπατάλησε την κληρονομιά της.

A photo posted by Vaughn Fry (@vaughnfry) on

 

Από μικρό κορίτσι ασχολήθηκε με τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και διάφορα αθλήματα. Περισσότερο ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Όχι επειδή της άρεσε, αλλά επειδή επέμεινε η μαμά της. Η κλίση της, όμως, ήταν τα πιο δυναμικά και ανταγωνιστικά αθλήματα. Πριν τελειώσει το σχολείο μεταπήδησε στο αγωνιστικό πατινάζ και στα σπριντ στον πάγο και αν ένας σοβαρός τραυματισμός δεν της έκοβε πρόωρα τη φόρα, ίσως σήμερα το συγκεκριμένο σπορ να είχε την πρώτη του σούπερ σταρ.

A photo posted by Epaphra Amana (@niandikie) on

A photo posted by GQ India (@gqindia) on

Εννοείται ότι στην πορεία το γύρισε στο σινεμά και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί οι πρώτες της δουλειές ήταν συμμετοχές σε ταινίες του μπαμπά της. Προς τιμήν της και πάλι, από ένα σημείο και μετά απογαλακτίστηκε κινηματογραφικά. Πριν από τρία χρόνια πρωταγωνίστησε στο ‘Alien Uprising’ που δεν ήταν του Βαν Νταμ και δεν το είδε κανείς, αλλά η Bree δε μάσησε, τα έδωσε όλα κι έκανε και όλα τα σταντς μόνη της, χωρίς κασκαντέρ να την αντικαθιστά στις ζόρικες σκηνές.  Την ίδια περίοδο έκανε κι ένα ωραιότατο Ice Bucket Challenge.

 

Αυτή η φιλοτιμία, συνδυασμένη με το μυϊκό της σύστημα θα αρκούσε για να την αγαπήσουμε. Η Bree κερδίζει μερικούς ακόμα πόντους για το weird χιούμορ της (σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Twitter έχει γράψει: “Έχω τόση περίοδο που ούτε ο Ταραντίνο δεν θα ήξερε τι να την κάνει”) και άλλους 18.128 πόντους και δύο κανονάκια γιατί κάποτε επιχείρησε να κάνει ‘ελικοπτεράκι’. Το εμβληματικό Helicopter Kick του Βαν Νταμ. Κι εννοείται ότι κάποιος το πήρε χαμπάρι και κέντησε ένα βιντεάκι στο Youtube γι’ αυτό.

 

Άξια.