HOT RIGHT NOW

H Krysten Ritter είναι μια σέξι Σκύλα (Στο Διαμέρισμα 23)

Στο καινούριο sitcom παίζει την κακιά, όμως η Krysten Ritter μπορεί να υποδύεται ό,τι θέλει κι εμείς θα τη βλέπουμε.

Εκτός του ότι έχει ένα από αυτά τα πρόσωπα που απλά δεν ξεχνάς, κι ένα από αυτά τα σώματα που απλά δε θες να ξεχάσεις, η Ritter παίζει σε μερικές από τις πιο διάσημες Αμερικάνικες σειρές, στην καινούρια πρωταγωνιστεί ως η “Σκύλα του Διαμερίσματος 23”, και στον ελεύθερο χρόνο της τραγουδάει και παίζει κιθάρα σε συγκρότημα στο Λος Άντζελες.

Εντάξει;

Την πρωτοσταμπάρισε ένας ατζέντης στο mall όταν ήταν 15 και την έκανε μοντέλο, και το βλέπεις το γιατί. Είναι μοντελέ, όσο πάει, λεπτή φιγούρα, μακριά πόδια, εντυπωσιακό πρόσωπο. Τόσο εντυπωσιακό, για την ακρίβεια, που απλά ξέρεις πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι να γίνει ηθοποιός.

Έτσι πέρασε σχεδόν ολόκληρα τα ‘00s παίζονταν παραλλαγές του κλασικού ρόλου “η χαριτωμένη φίλη της πρωταγωνίστριας”, πιθανώς αναπαράγοντας απλώς τον μες-στην-τρελή-χαρά πραγματικό χαρακτήρα της. (Δεν την ξέρουμε προσωπικά, αν και πολύ θα το θέλαμε, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε πως δεν απέχει πολύ από την έξω καρδιά, όλο γέλια, χίπστερ ειρωνία που βγάζει συνεχώς.)

Αλλά μας κέρδισε πραγματικά όταν πέρασε από το “Breaking Bad” κερδίζοντας την καρδιά του Τζέσι και σπάζοντας τη δική μας. Ας μην επεκταθούμε. Όσοι έχετε δει τη σειρά ξέρετε πολύ καλά γιατί λατρεύουμε την Τζέιν της. Όσοι δεν την έχετε δει, ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

Τώρα, ενώ περιμένουμε εναγωνίως την κωμωδία “Vamps” (όπου παίζει μια σοσιαλιτέ της Νέας Υόρκης που γίνεται βαμπίρ, fuck yeah), μπορούμε να τη βλέπουμε στον πρώτο δυνατό της πρωταγωνιστικό ρόλο, στο sitcom “Don’t Trust the Bitch in Apartment 23” που μόλις ξεκίνησε. Εκεί παίζει τη Σκύλα του τίτλου, μια κοπελα που της αρέσει να παρτάρει και να στήνει απάτες (το αγαπημένο μας είδος), και που παρασύρει μια άρτι αφιχθείσα στη Νέα Υόρκη, σε μια διαφορετική ζωή.

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τραγουδάει και παίζει κιθάρα στις Ex Vivian το ροκ συγκρότημά της, που δεν είναι καθόλου άσχημο by the way. Καθόλου δε μας χαλάσε!

Ειδικά από τη στιγμή που…

Krysten Ritter