HOT RIGHT NOW

Η Laura Vandervoort θέλει να σε κάνει να θυμάσαι το όνομα της

Έχοντας επιβιώσει πρώτα από την μηνιγγίτιδα και μετά από το να είναι παιδί-σταρ, η 27χρονη Καναδέζα είναι έτοιμη για όλα. Ακόμη για να παίξει την γκόμενα του αρκούδου του Mark Wahlberg στο Ted.

Η Jolie δεν πιάνει μια μπροστά της. Όχι γενικά, αλλά όταν η Laura αποφασίζει να πατήσει το γυμνασμένο πόδι της εντός κάποιας Comic Con. Εκεί δηλαδή που οι φαν του sci fi την αντιμετωπίζουν ως ημί-θεα  εξαιτίας των δυο ρόλων που την καθιέρωσαν, αυτόν του Supergirl στο Smallville και, τον πιο πρόσφατο, της εξωγήινης πριγκίπισσας στο V.

 

To πρόβλημα είναι ότι, παρόλο το αγγελικό της κατασκευής της, η Laura ποτέ δεν βρήκε στο Χόλιγουντ την ίδια αποθέωση που γνώριζε από τα 13 της στο Τορόντο, όταν και πρωταγωνίστησε στο Goosebumps με τις σκηνοθετικές οδηγίες να είναι ‘Να δείχνεις ανήσυχη. Και μην ξεχνάς να αναπνεύσεις’. 

 

Ίσως είναι το timing λάθος. Ίσως η επιμονή της να μην γδύνεται αρκετά (με εξαίρεση το Me In my Place του Esquire που μόλις κυκλοφόρησε).

 

 Ίσως απλά να είναι άτυχη. Όπως στην περίπτωση του Into the Blue 2, του σίκουελ της ταινίας που καθιέρωσε την Jessica Alba ως σέξι ανερχόμενη.

 

Γιατί εκεί, περνάει και τα 90 λεπτά φορώντας μαγιό. Κάτι που σε αποζημιώνει για την γενικότερη απουσία σεναρίου, σκηνοθεσίας και λογικής.

 

Η ουσία είναι ότι τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Μπορεί το V να κόπηκε παταγωδώς, αλλά η ίδια διατηρήθηκε στην επικαιρότητα με μια σέξι καμπάνια που έκανε για την φιλοζωική οργάνωση PETA.

 

Ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε τα γυρίσματα του ΤED, της καφρο-κωμωδίας του δημιουργού του The Family Guy με πρωταγωνιστές τον Mark Wahlberg, την Mila Kunis και ένα αντιπαθητικό αρκούδο που μιλάει. Καθώς επίσης και ακόμη 4 ταινιών.

 

Άσε που η Laura έχει ένα θέμα με τους αρκούδους ‘Το να προσφέρεις σε μια γυναίκα ένα αρκούδο, είναι ένα πολύ απλό και γλυκό πράγμα να κάνεις. Το βρίσκω χαριτωμένο. Ένας που το έκανε σε μένα κατέληξε να είναι σύντροφος μου τα επόμενα πέντε χρόνια’.

 

Ταυτόχρονα γράφει ένα παιδικό βιβλίο, δανείζει την φωνή της στο video game του νέου Spiderman και ασχολείται με την φωτογραφία.

 

Άλλωστε, το κορίτσι είναι μόλις 27. Και έχοντας κολλήσει μηνιγγίτιδα  όταν ήταν μόλις 6 εβδομάδων (και στην συνέχεια μένοντας στο νοσοκομείο για πολλούς μήνες πολεμώντας να αναρρώσει), το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει πώς να επιβιώνει.

 

Αλλά για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να ξεκινήσει από κάτι απλό. Να σε κάνει δηλαδή να μάθεις να προφέρεις (και να γκουγκλάρεις) το όνομά της.